ya shekil admin gibi renkli görünüyor. nesden öyle yaw matrix e mi girdik adam harbiden hackliycek mi şimdi?
Printable View
ya shekil admin gibi renkli görünüyor. nesden öyle yaw matrix e mi girdik adam harbiden hackliycek mi şimdi?
Bazen boku cikiyor ayip artik cidden gotunuzu silerken *** bulassa onun icinde konu acicaksiniz
Arkadaslara aylik tatil veriyoruz zaten temizleriz bu konulari sorun degil:)
birde bi ekip var ,boyle 5 6 kisi , hani bi konu acilsada hahah hiihiih yazsak diye bekliyorlar , bu insanlari gercek zamanda tanimadigim icin merak ediyorum , normal hayatlarinda da her daim boyle kakara kikiri seklindemi normal yasantilari ?
shekili banlicam bakalim bulabilicek mi beni ? where is waldo ?
Bu shekil ilk ne yaptı yav ben kaçırmışım oraları niye bukadar antipati topladı :D
Mustafa abi o kisiler arasinda ben var miyim merak ettim ?
Eger varsam hayati monoton yasamayi sevmem,dost canlisi her daim gulmeyi seven biriyim ama geyik konusu varsa herkes gibi bende dahil olurum,bunda kotu bisey yok bence :(
adam shekik dagılalım :D
Bos adam surusu olacak naptim semih abi,eminim onlardan biri benim.
ucuza fanatec gt2 bulmam lazım ya yokmu eşi dostu olan :D
şimdi modlara bir sorum olacak
bu adam okudugu her haberi buraya kopyalamaya yemin etmiş , siz verdiğiniz ceza ile yeminini yerine getirmesine engel oluyorsunuz bunun vebali altına nasıl girersiniz ya adam çarpılırsa :D:D:D
shekil de artık aç mı doyurur , camimi yaptırır orasını bilemem :)
6 kisiden biri benim :(
shekil admin değilmiydi ya :D
O 5-6 kişi forumdan bıktırdı. Araba ile alakalı bir şey bile olsa konu açmaya, yorum atmaya çekiniyorum, densizin teki çıkıp saçma sapan bir şey söyleyecek diye. Misal benzin zammını TechTurkey'de tartışmaya kalktığınızda bile birileri atlayıp "10TL olsun" bilmem ne olsun diyor. Gidip donanımhaberdemi tartışacağız benzin zammını? :)