amaaan. akşam geyiği gitti ama .
neyse ben maltlı biralı çayı felan içmem.
draglar için lastik seçimi ile ilgili bir konu olsa da sıcağı sıcağına öğrenseydik..
amaaan. akşam geyiği gitti ama .
neyse ben maltlı biralı çayı felan içmem.
draglar için lastik seçimi ile ilgili bir konu olsa da sıcağı sıcağına öğrenseydik..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ya shekil admin gibi renkli görünüyor. nesden öyle yaw matrix e mi girdik adam harbiden hackliycek mi şimdi?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Bazen boku cikiyor ayip artik cidden gotunuzu silerken *** bulassa onun icinde konu acicaksiniz
körler sağırlar
birde bi ekip var ,boyle 5 6 kisi , hani bi konu acilsada hahah hiihiih yazsak diye bekliyorlar , bu insanlari gercek zamanda tanimadigim icin merak ediyorum , normal hayatlarinda da her daim boyle kakara kikiri seklindemi normal yasantilari ?
shekili banlicam bakalim bulabilicek mi beni ? where is waldo ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bu shekil ilk ne yaptı yav ben kaçırmışım oraları niye bukadar antipati topladı![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Mustafa abi o kisiler arasinda ben var miyim merak ettim ?
Eger varsam hayati monoton yasamayi sevmem,dost canlisi her daim gulmeyi seven biriyim ama geyik konusu varsa herkes gibi bende dahil olurum,bunda kotu bisey yok bence![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bos adam surusu olacak naptim semih abi,eminim onlardan biri benim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
şimdi modlara bir sorum olacak
bu adam okudugu her haberi buraya kopyalamaya yemin etmiş , siz verdiğiniz ceza ile yeminini yerine getirmesine engel oluyorsunuz bunun vebali altına nasıl girersiniz ya adam çarpılırsa
shekil de artık aç mı doyurur , camimi yaptırır orasını bilemem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)