amaaan. akşam geyiği gitti ama .
neyse ben maltlı biralı çayı felan içmem.
draglar için lastik seçimi ile ilgili bir konu olsa da sıcağı sıcağına öğrenseydik..
Printable View
amaaan. akşam geyiği gitti ama .
neyse ben maltlı biralı çayı felan içmem.
draglar için lastik seçimi ile ilgili bir konu olsa da sıcağı sıcağına öğrenseydik..
ya shekil admin gibi renkli görünüyor. nesden öyle yaw matrix e mi girdik adam harbiden hackliycek mi şimdi?
Bazen boku cikiyor ayip artik cidden gotunuzu silerken *** bulassa onun icinde konu acicaksiniz
Arkadaslara aylik tatil veriyoruz zaten temizleriz bu konulari sorun degil:)
birde bi ekip var ,boyle 5 6 kisi , hani bi konu acilsada hahah hiihiih yazsak diye bekliyorlar , bu insanlari gercek zamanda tanimadigim icin merak ediyorum , normal hayatlarinda da her daim boyle kakara kikiri seklindemi normal yasantilari ?
shekili banlicam bakalim bulabilicek mi beni ? where is waldo ?
Bu shekil ilk ne yaptı yav ben kaçırmışım oraları niye bukadar antipati topladı :D
Mustafa abi o kisiler arasinda ben var miyim merak ettim ?
Eger varsam hayati monoton yasamayi sevmem,dost canlisi her daim gulmeyi seven biriyim ama geyik konusu varsa herkes gibi bende dahil olurum,bunda kotu bisey yok bence :(
adam shekik dagılalım :D
Bos adam surusu olacak naptim semih abi,eminim onlardan biri benim.
ucuza fanatec gt2 bulmam lazım ya yokmu eşi dostu olan :D
şimdi modlara bir sorum olacak
bu adam okudugu her haberi buraya kopyalamaya yemin etmiş , siz verdiğiniz ceza ile yeminini yerine getirmesine engel oluyorsunuz bunun vebali altına nasıl girersiniz ya adam çarpılırsa :D:D:D
shekil de artık aç mı doyurur , camimi yaptırır orasını bilemem :)
6 kisiden biri benim :(