User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araç Seçimi Konusunda Yardım

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    puntoyu elediysen corsa da düşünmüyosan pro ceed derim auris genç adama çok gitmez gibi geliyo bana
    Punto'yu eledim. Model olarak 2006-2007 ler zaten. Yaşını almış arabalar biraz. + olarak ise temizini görmedim internette. Auris genç adama tabi fazla gitmez ama tek kapısı hoş duruyor. Ama %70 Pro Ceed'e kaymış durumdayız.

Emre Akçay
    Misafir
    Başka öneriler var mıdır?

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalite farkı olabilir ama Punto ile pro ceed yada ceed arasında bariz fiyat farkı var.
    Fiyat farkı yok denecek kadar az.

2010 punto bakıyorsun, 30 lira istiyorlar donanımlı olanlarına...

30 küsür liraya pro ceed de bulunabiliyor.

Puntoların yüzde 90ı 75hp, en kralı 1.3 90hp...Pro ceed 1.6 115hp bir üst segment araba...Fiyat farkı olsa da sonuna kadar hakeder.

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bravo olabilir Ufak dokunuşlarla güzel olur. Ceed de güzel araçtır pişman olmazsın

Fiat Bravo 1.4 T-Jet Dynamic Plus 2011 Model 34.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 81657084
    15' F30 M pack
    13' İbiza Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka öneriler var mıdır?
    Ben sana görüştüğüm birkaç araba hakkında fikir veriyim

Kia Cee'd 1.6 CRDİ Cool 2009 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 73488311

Bu araba garaj arabası, gayet düzgün bir araba. Lokal bir boyası mevcut o da garaja girerken olmuş, 30 liraya veriyor. Araç başında daha da zorlarsın.

2009 model yani makyajsız tip, direksiyonu ve vites topuzu eski. 5 ileri olduğu için ben düşünmedim. 2010lar 6 ileri ve direksiyonu vites topuzu farklı farları da koyu oluyor.

Sana da en azından 2010 al derim

Kia Cee'd 1.6 CRDİ Cool 2011 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 71636224

Bu araba makyajlı, 6 ileri...2011 model 32.250ye bıraktı. Kaputuna kereste düşmüş, ön kaput ve öncam değişmiş. Ben kusursuz araba aradığım için düşünmedim. Rengi ve donanımı güzeldi aslında.

Bu da benim fıstığım 2010 makyajlı kaza boya yok. Biraz uzaklarda ama gülü seven dikenine katlanıyor, 1200km yolu çekeceğim cuma günü

Kia Cee'd 1.6 CRDİ Cool 2010 Model 32.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 58972109

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bravo olabilir Ufak dokunuşlarla güzel olur. Ceed de güzel araçtır pişman olmazsın

Fiat Bravo 1.4 T-Jet Dynamic Plus 2011 Model 34.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 81657084
    Benzinli bu araba

Hoş kastığın zaman dizel de bulunabilir bu fiyatlara ama nedense gençlere göre değil bence. Bir de ikinci eli çok kötü, feci zarar ettiriyor bravo.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yavuz abi rengi de güzelmiş seninkinin, hadi hayırlı olsun tekrardan

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyat farkı yok denecek kadar az.

2010 punto bakıyorsun, 30 lira istiyorlar donanımlı olanlarına...

30 küsür liraya pro ceed de bulunabiliyor.

Puntoların yüzde 90ı 75hp, en kralı 1.3 90hp...Pro ceed 1.6 115hp bir üst segment araba...Fiyat farkı olsa da sonuna kadar hakeder.
    Doğrudur bende zamanında bir göz gezdirdim ama benim gördüğüm fiyat aralıkları 2010-2011 arası 33k-40k arasıydı. O yüzden yazmadım. Gerçekten Kia ceed yol tutuşuyla ayrıca motoruyla üzmez kullanan kişiyi. Kia nın kendi üretimi dizel sonuçta. Arkadaşın alma imkanı varsa kesinliklle tavsiye ederim.
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru söylüyorsun kardeşim şu anda da yazan fiyatlar öyle ama paran hazırsa, ciddi olduğuna da inandırırsan fiyatı baya aşağı çekebiliyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yavuz abi rengi de güzelmiş seninkinin, hadi hayırlı olsun tekrardan
    Teşekkürler kardeşim, ahmetbaha sağolsun aklıma soktu bunu ve sonunda oldu Allahıma şükürler olsun

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı brky77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benzinli aramıyorum ya maalesef teşekkürler.

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler kardeşim, ahmetbaha sağolsun aklıma soktu bunu ve sonunda oldu Allahıma şükürler olsun
    Abi senin alacağına bende niyetlenmiştim renginden dolayı. Tek çünkü sitede zaten. Peki yeni kasalar nasıl abi? 2011 model var 40.500 demiş. Mercekli farları, sunroofu var. Krediye asılıp onu alsak nasıl olur? Sanırım 1.6 128 hp. Concept SR geçiyor çünkü.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin alacağına bende niyetlenmiştim renginden dolayı. Tek çünkü sitede zaten. Peki yeni kasalar nasıl abi? 2011 model var 40.500 demiş. Mercekli farları, sunroofu var. Krediye asılıp onu alsak nasıl olur? Sanırım 1.6 128 hp. Concept SR geçiyor çünkü.
    2010 115hp 5k HB Motion kullanan arkadaşım var, tüketiminden yol tutuşundan, kışın Ankarada kar lastikleri ile yolda kalmayışından gayet memnun. Siteden bir arkadaşın sanırım o araba, onun yanında bi takım da orj far alman gerekicek çünkü muayeneden geçemeyeceksin aksi durumda hacı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben 40bine çıkabilsem meg3 coupe alacaktım yalan yok

Yeni Ceed yakışıklı duruyor motor da daha güçlü daha da donanımlı. Alınabilir tabiki

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 115hp 5k HB Motion kullanan arkadaşım var, tüketiminden yol tutuşundan, kışın Ankarada kar lastikleri ile yolda kalmayışından gayet memnun. Siteden bir arkadaşın sanırım o araba, onun yanında bi takım da orj far alman gerekicek çünkü muayeneden geçemeyeceksin aksi durumda hacı
    Mercek farlar orjinal Levent. Makyajlılar da öyleymiş şuan.

Emre Akçay
    Misafir
    Tek kapı + dizel + sunrooflu öneriler günceli olsun.

Zetec-S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ford Focus 1.6 TDCi Sport 2007 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 62152727
    2010-2011 lerden sonra yaş itibari ile itici gelebilir fakat, farklı bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. İlandaki aracı bilmiyorum, fikir vermesi açısından koydum. Ayrıca Focus2lerin ST body kit ile çok tatlı olacağı kanaatindeyim.

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı Zetec-S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford Focus 1.6 TDCi Sport 2007 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 62152727
    2010-2011 lerden sonra yaş itibari ile itici gelebilir fakat, farklı bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. İlandaki aracı bilmiyorum, fikir vermesi açısından koydum. Ayrıca Focus2lerin ST body kit ile çok tatlı olacağı kanaatindeyim.
    İladaki araca daha önce bakmıştım fakat sportların genel olarak kmnin fazla olması ve donanımın pek iyi olmaması nedeniyle eledim. Misal manuel klima.

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiat / Bravo / 1.6 Mjet Sport Style / SAHİBİNDEN 2013'e KADAR GARANTİLİ PANORAMİK CAM TAVAN FULL+FULL sahibinden.com'da - 73734596

bir ara konuş öğren tam derim seceresini donanımı fiyatı rengi uygun

bu olmaz ise arada bravo ilanlarına bak bazen temiz istediğin paralara ilanlar düşüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)