4ever iphonekulanan bilir
Google galaxy nexus veya htc ye bak ama galaxy cok iyi yuz tanima ozelligi ile kilidi aciliyor fln ice sandwich olayi var galaxys2 var suan ama google galaxy nexusa bakacam
Ve zaten islemci temini samsung yapiyor iphone 4 un ve bunun disinda teatlerde iphone 4 s i geride birakiyor galaxy nexus
kesinlikle iphone tabi ki, en az 5 katı fazla uygulama var ve her zaman daha stabil çalışıyorlar...
4 ve 4s i htc vs. ile takas yapanlar iphone'u tam kullanabildiklerini sanmıyorum. ben 3 gs'i bile 5 htc or arc s'e değişmem. boş konuşmuyorum hepsini kullandım. birçok uygulama kıyasladım ama iphone kadar stabil çalışmıyor android de
Özellikleri açısından bir şey demeyeceğim fakat xperia s'in tasarımı mükemmel. Eğer alırsanız beyazını alın bence.
Donanım olarak kaç çekirdek kullandığını bilmemekle birlikte ... Her hangi bir android cihaz infinity blade ayarında bir oyun çalıştırsın önce ondan sonra donanım kıyaslayalım.
Aynı mantık ps3 ile xbox360 arasında da var ps3 de 7 tane işlemci var ama ortak platform oyunlarda şapkadan tavşan çıkaramıyor. xbox 360 da gayet güzel iş görüyor...
Telefon piyasasında iş tamamen değişik donanım olarak android cihazlar çok hızlı ilerliyor ama bu kapasiteyi kullanabiliyorlar mı?
Oyun desen ios oyunları gibi oyunu yok android'in eee o zaman neden donanıma bu kadar para veriyoruz. masaüstlerini dah ahızlı geçsin diye mi? Ya da internete bağlarınken milisaniye daaha hızlı browsing yapsın diye mi?
Everyday I ** Çapulling!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)