bukdr kısıyle rollıng yapılmaz ...polıs herzman avr yeterkı jandrmaya denk gelmeyın ..
bukdr kısıyle rollıng yapılmaz ...polıs herzman avr yeterkı jandrmaya denk gelmeyın ..
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Kazasiz belasız cezasiz. Ankara'dan çıkıp gelesim geldi![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
200'lük RCZ'in sonuçlarını merak ettim yazarsanız buraya sevinirim.
Bir de İzmirli mi bu arkadaş? Pek azlar İzmir'de *****.
ewet ızmırlı daha evvelden vıdeosu vardı paylasmıstımda hakkatende az cok bırde geceye rx8 gelse guzel olurbatu hüseyin çevik gelirmi?
doğuştan araba manyağı
valla bende tam bılmıyorum kendısını ısmını hatırlayamadım. arkadasımının arkadası cunku samımıler baya cok yarıstı gıttı o aksam oyle yanı![]()
doğuştan araba manyağı
Hehe tamamdır. Son sorum, araç stock mu? Performansını o ağır kasada merak ettiğim bir motor.. Bir de manuel yazılmış yanına ama zaten 200'lüğün otomatiği yok.
arabada stock dıye bılıyorum egzos hava fıltresı var bıtek chıp fln yok sanırım yaptırdıysa bılemem
doğuştan araba manyağı
Biz her hafta ordayız zaten ama 2-3 araba çıkmak imkansız gibi birşeybiri fitili ateşleyip çıktımı herkes peşine takılıyor
![]()
cok gaza gelen oluyr o rollıng muhabbetınde
www.honda-tech.com
Bu kadar kişi inş patlamaz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)