Sesleriniz geliyor.İşten geç çıkmamdan dolayı katılamıyorum.
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
Emre kusura bakma kardeşim. Yeni eve gelebildik istenmeyen bi sıkıntıdan dolayı biliyosun, umarım tekrar görüşürüz
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
rcz geldı ama cok kalmadan kacmıs cogu onlar ***** yere pek gelmedıler 12 de kacmıslar rollden sonra.
doğuştan araba manyağı
GTC ilede deneyemedik. Tahmini baya başa baş olacak gibi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tarkan abı ben konustum onunla bız denedıgımız zaman o gelmıs gorememıs bızı donmus bı dahakı sefere ınsallah onlar erken kacıyor ya 10 da gelıyorlar 12 de kacıyorlar 12 de tam tadı oluyor herseyın erken kacıyorlar yani
doğuştan araba manyağı
biz geldik saat 9.30 gibi zaten yagmur vardı durdu snra bizde direk denemeye çıktık güzel denemeler oldu keyifliydiyagmur oldugu için diğer tayfa bi cafeye gecti bi ***** yere geldi falan biraz kopukluk oldu ama biz 2 tane 106 gti ( 34 ac,35 ds plaka) bi gtc Turbo, bi Rcz , ay plaka clio Rs,bertone turbo falan baya 4-5 sefer döndük,clio rs imizi ilk defa otobana cıkardık aldıgımızdan beri onu görebilmek amacıyla da biraz erken cıktık,elimizde olan videoları ekleriz
![]()
Keyifli bir buluşma oldu...Ama listedeki çoğu araç yoktu, birdahakine inş...
haftaya ben gelemeyebilirim.
ama daha organize olmak lazım 2 ye ayrıldı buraya yazanların çoğu geldi ama 2 grup halinde,2 grubu bir araya toplamak lazım.
yada bence hiç kasmamak lazımçok kalabalık olunca da denemelerin suyu çıkar.
deneme olmayacaksa yada tek tek çıkılacaksa kalabalık olunmalı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)