Paylaşımlar için çok teşekkürler arkadaşlar.. Yavaş yavaş kafamda bir taslak oluşmaya başladı sayenizde.. Ama tamamına ermek için yinede;
Konu hala günceldirrrrr![]()
Paylaşımlar için çok teşekkürler arkadaşlar.. Yavaş yavaş kafamda bir taslak oluşmaya başladı sayenizde.. Ama tamamına ermek için yinede;
Konu hala günceldirrrrr![]()
ig: erayender
Kardeşim dün 2 tane servisteydi araba ve 2 side nasıl oluyo bilmiyorum ama hem torksiyon hem amortisor olduğunu söylüyo bende yok bide coil de var üstünde dedimhem torksiyon hem amortisor hem yay.. mübarek
![]()
Dün neyi öyle demiyodum? Bide doğukancım şurdaki arkadaşlar yazı yazmasa veya şu yazıları okumasan ve sana sorsam bi ... bildiğin yok 406 nın arka takımları hakkında oyüzden rica edİCİĞİM 40 yıllık usta gibi yorumlar yazmazsan sevincem zaten bilmediğimden buraya danışıyorum dimi, Ertan ve sende güncel tutmaktan başka bi işede yararsa yazdıklarınız banada faydanız olur, sohbetse derdiniz konuyu kirletmeyin sohbet açık face te![]()
Ben en azından forumda kimin neyi bilip bilmediğin biliyorum o yüzden rahat ol sen o konuda, sana bak bu adam böyle söylüyo doğru biliyodur dediğimizde hadi gelsene o adamla iddaya girelim diye artislik yapmicaksın o zaman.
Sohbetimizi face de yapıyoruz zaten sen dert etme.![]()
Kardeşim algılama problemleri çekiyosun heralde.. forumda kimin neyi bilip bilmediğini bilebilirsin ama bu demek değildirki 406 hakkında yeterli bilgiye sen sahipsin.. Bende diyorumki Ertanla geyik yapmak için yada Ertanla benim tabirimle kasket çıkarmak içinbenim konumu kirletme kardeşim bilgi dışındaki paylaşımlarla.. Bilgi vericeksen buyur ver ama artistlik eşliğinde değil enyakınım olduğun şekilde.. Onun dışında muhabbet ediceksekte face te bekliyorum diyorum.. Bu lafı bile yanlış anlamışsın mesela..
Ben ne desem, ne şekilde anlatsam da anlamicağın için daha uzatmıyorum, algılama problemi sende çünkü. Hadi sana kolay gelsin sürüngenSeke seke gidersin artık
![]()
İnşallah artık palavradan zıplamıcaz arabada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)