öncelikle hayırlı işler diliyorum sana ancak sattığın ürünler(Sony ürünleri yani) tamamı Arçelik A.Ş. Elektronik işletmesinde üretiliyor. İstersen denemek için aç bak bir tanesineElektronik devresine bir bak derim. nerden bu kadar eminim? Çünkü Arçelik ve Beko'nun bütün üretim tesisindeki(Beylikdüzü) makinaları yani SMD Dizgi Makinaları, Lehimleri, Havyaları vs...benim çalıştığım şirketten tedarik ediyor. Bilgi olarak söylüyorum bunları sakına yanlı anlaşılma olmasın kalpler kırılmasın
Sony'nin krizi bu sebeple direk bizi etkileyecektir de benim görüşümdür.
yok nıe yanlıs anlıyım sonucta ben alındım kadar bılgı edınıyorum beko kendı tv lerının bı kısmını dahı almanyada uretırken sony burda uretmesı cok garıp zaten neys sayende ogrenms olduk
müşteri ilişkileri
hizmetleri sıfır!! bu tötle zor zaten... Bedduam var
beter olsunlar.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yaklasik 5 sene once Sutluce fabrikada basladi Sony e fason uretim. 32 inch uretildi. Uretilenler Arcelik bayilerinde ve avrupa da satildi. O zaman Beko Elektronikti. Daha sonra Beko yu Arcelik aldi. Holding in Grundig markasini almasiyla isletmeciligi Grundig e servis ve bayi teskilati Arcelik e kaldi.
İlk sonyler direk montaj uretimiydi yani panel besleme anakart vs gazor geliyordu. son yillarda plaketleride uretiyor Arcelik
Yillardir klimalar Direk lg
Son teknoloji uunler hep lg geldi (dvd plasma lcd led vs)
ufak tefek cihazlarda cine fason uretim yaptirtti
edit: Bilgi amacli yazdim. Alinganlik olmasin![]()
sony her alanda yanlış politikalar izledi. fotograf makinası, cep telefonu bunların başında geliyor ki en küçük hacime ve en yüksek meblaya sahip ürünler. herşeyi kendilerine özel olmasını istediler. psp bu yüzden kaybetti. mp3 çalarları çok geride kaldı herşeye dokunmaya başladık sony hala dokunmatik çevrebirimlerinde yok gibi birşey. tamam dokunmatik tuş kadar sağlam değil, tuş daha az enerji harcıyor fakat kullanıcılar artık ürünleri birleştirmeyi seviyorlar. mp3 player internetede girmesi gerekiyor ipod touch gibi. yıllar önce sony neyse hala aynı benim gözümde. laptopları aşırı pahalı türkiyede apple la fiyatta yarışan tek marka sony laptop piyasasında. bu kadar olumsuz olayın arkasından batıyoruz deseler hiç şaşırmam çünkü görünüyordu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)