Dostum bilmeden yazıyorsun. Keşke biraz araştırsan. Olmadı BRC ino serisi enjektörleri eline alıp bir incelesen de öyle yazsan.
Printable View
Birincisi ben LPG'ci değilim, ilk mesajımda da belirttim.
Atiker'i de savunmuyorum , farkettiysen bozulabilecek kısımlarını söyledim.
Anladığım kadarı ile 2A'da çalışıyorsun, burayı da 2A'nın forumlarına çevirmeyelim.
BRC'nin üzerinde MTM yazmayan her ürünü TR üretimi, ben böyle biliyorum. Bekir ile konuşur buraya yazarım.
Konu BRC'yi yermek , Atiker'i savunmak değil.
Hem kendi söylediklerinle çelişiyorsun hocam, Atiker'in tüm sistemlerinde 2.5 barlık map sensörü var. OEM map'a ihtiyaç duymuyorsun. Gene su sıcaklık sensörüne ihtiyacın yok, zaten regülatör üzerinde kendi Su sıcaklık sensörü var.
Sen BRC ino diyorsun, ben MY11'den bahsetmedim, bir çok selenoid valf mantığı ile çalışan enjektörü var BRC'nin. Şimdi tek tek içlerini açtırıp bana baktırma lütfen.
Hem ben reklam yapıyor gibi oldum, sizde takılın BRC'yi anlatın burada.
Ne Atiker ile bir göbek bağım var, ne de bir kazancım. Ok mi?
Benim BRC ile hiçbir alakam yok. Yukarıda da belirttim zaten. Bu foruma da, diğer forumlara da BRC için üye olmadım. Beni bilen bilir. Anlatmama gerek yok.
BRC'nin tüm enjektörleri aynı tiptir ve ino serisidir. Hiçbiri selenoid valf değildir. Tamamında onlarca parçadan oluşan mekanik sistem vardır.
Kendinle çelişiyorsun demişsin. Atiker ve diğer birçok kitte kendi sıcaklık ve map sensörleri zaten var. Bu bir üstünlük değil. Üstünlük her araçta, aracın kendi sensör verisini okuyabilmek. Çünkü en doğru ve net ölçüm o şekilde olur.
BRC 2007 yılından beri Türkiye'de resmi olarak MY serisini satıyor. BRC'den bahsederken MY serisinden bahsetmiş oluyorsun zaten.
Ben Atiker'i karalamıyorum. Parasına göre yerli sermayeyle adamlar güzel işler yapıyorlar. Keşke ECU'yu ve enjektörleri de kendileri yapsalar da tam olsa.
Ben neden BRC'yi anlatayım? BRC'ci miyim? LPG'ci bile değilim. Ben bildiklerimi anlatıyor, yanlışları düzeltiyorum.
Ben hala hangi parçaların yerli olduğunu ve kime ürettirildiğini merak ediyorum. Çünkü bu konuda ayrıntı hiçbir zaman verilmiyor. Sanırım verilemeyecek de...
Ayrıntılı bilgiyi sana özelden yazarım.
Ben biraz hızlı girdim konuya, gerisini konuşuruz.
Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok çok şükür. Zaten paramı bu işten de kazanmıyorum, LPG sektöründe de çalışmıyorum. Amacım işini baltalamak değil, yanlış anlama, bilgi vermek.
Tabi ki her zaman görüşürüz. Zaten yeriniz de Ankara'daymış. Yüzyüze de görüşürüz inşallah.
osman abim gürsel abim aman diyim ikinizde sevdiğim fikirlerine değer verdiğim abilerimsiniz :) tartışmayın gözünüzü sevem :)