Orada özellik dediğin nedir tecrübe mi yoksa sınırsız giriş hakkı olan SPK lisansı mı?
Printable View
Ben de hem türev hem ileri düzey var.Zaten 4 dersi ortak.Birini aldıktan sonra diğerini almak işten bile değil.Gözünüzde büyütmeyin çalışarak rahatlıkla alınacak belgeler.Seçkin üniversiteden kasıt ne bilmiyorum ben Odtü İktisat mezunuyum ama iş arkadaşlarımdan Katülü olan da var Kocaeli mezunu da var.Akıcı ingilizce konuşabilen ve okuma yazması olan herkes bu işi yapabilir.İşin zorluğu sadece stressi yüklenebilmek ile ilgili.Çalışma hayatınızda başarılar dilerim.
Bende iki adet kredi çektim toplamda 500 liraya yakın dosya masrafı ödedim. Varsa böyle bişey hemen başvuralım bizde. Ama bana pek sonuç çıkacakmış gibi gelmiyor.
Mikilen mecbur oluyosun çünkü mecbur ediyorlar.Bende konut kredisi çektim.1500 liraya kadar msrf ödedim.Zorla kredi kartı bile verdiler istemiyorum dedim merkezden kredi talebi onaylanmaz diye bahane uydurdular.İnsanı enayi yerine koyuyolar.Bazı gelirdeki insanlar için borçlanmadan bişeye sahip olamıyosun işte.Kafaya koydum alıcam o masrafı çatır çatır da yicem.
o kartın maliyeti bankaya 5tl bile değil kargoyla gönderilmesi falan dersek 10tl maksimum koyarmı hiç. benim bölümüm taşıt kredileri ve sözleşmede bütün maliyet oranları ve dosya masrafıda yazıyor yazmak,zorunda.Dosya masrafı değilde farklı isimler altındada olabilir misal; topam masraf, İşlem masrafları vs
yardımcı olabilecek birileri var mı ?
Bankaya masraf iadesi için dilekçeyle başvurdum.Cevabı bir hafta içinde geldi.Bununla Tüketici Mahk.gidip dava açıcam.Bakalım nolcak..
kartın maliyeti 10 liradan fazla bankalara,talep olmadığı takdirde kart gelmez müşteri onayı olmadan.sözleşmeleri iyi okuyun,kartı aktif etmek gibi bir durum alışveriş yapabilmeniz için geçerlidir.kullanmıycaksanız kartı arayıp iptal ettirin,aksi takdirde kuryeden kartı almadım etmedim gibi bi durumda sadece kart bloklanır,hesabınız sözleşme çerçevesinde devam eder o yüzden arayın iptal talebi verin uğraşmayın sonra kullanmak istemiyorsanız kartı.
Miktarı belirterek masrafların iadesi için dilekçe ile başvurdum.Dekonttalardan bi tanesinde masraf ve komisyon tutarı diye meblağ vardı.Zaten elime geçen paradan sigorta tutarlarını çıktığımda o kadar masraf ve komisyon tutuyordu.Bende o tutarı belirttim.Sizden ne kadar masraf aldıkları öğrenmeniz için mevduat hesabınız ve kredi hesabınızın ekstrelerini isteyin.Ordan sigorta tutarlarını düstükten sonra bulabılırsınız.