User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: Kredi dosya masrafı vs.. iadesiyle ilgili

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benden aldıkları dosya masraf ücretini nasıl öğrenebilirim ?
    az önce ödeme planlarına baktım,
    hiç birinde yazmıyor,
    aradan uzun zaman geçti,
    bende hatırlayamıyorum,
    bunu öğrenebilmemin bir yolu var mı ?
    bankaya dilekçe verince ögrenebiliyormuşuz. aynı konuyu gidip sordum bugün.

birisi ev kredisi diğerleri ihtiyaç kredisi olmak üzere 5 6 senede toplam 6 belkı 7 defa kredi çektik. taksit süresi dolmadan erkenden geri kapattık kredileri.

kredilerin neredeyse tamamı iş bankasından çekildi. bugun gittim ne zaman ne kadar kredi çektiğimi ögrenebilirmiyim diye, sonrada ekledim çekmiş oldugumuz bu kredilerde ne kadar dosya masrafı vs. ne kadar kesilmiş oğrenmek istiyorum mümkünmüdür dedim.

evet tabi dedi. sonra ordaki görevlide ekledi
    boş yere mahkemeye falan vermeyin, iş bankasından kredi çekmiş müşterilerimiz mahkemeye verdiğinde imzaladıkları sözleşmeden dolayı sonuç alamıyorlar. birde üstüne boş yere avukat masrafı yapıyorlar.
    dedi. Bana sadece mahkemeye vermeyım dıye gözümü korkutmaya çalışıyor gibi geldi.

1= haklı olabilir mi ?
    2= ben bu belgeleri alıp, tüketici haklarına başvuru yapsam sonuç alabilirmiyim ? yada avukat ücreti tarzı bi ödemeyle karşılaşırmıyım ?

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı empo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bankaya dilekçe verince ögrenebiliyormuşuz. aynı konuyu gidip sordum bugün.

birisi ev kredisi diğerleri ihtiyaç kredisi olmak üzere 5 6 senede toplam 6 belkı 7 defa kredi çektik. taksit süresi dolmadan erkenden geri kapattık kredileri.

kredilerin neredeyse tamamı iş bankasından çekildi. bugun gittim ne zaman ne kadar kredi çektiğimi ögrenebilirmiyim diye, sonrada ekledim çekmiş oldugumuz bu kredilerde ne kadar dosya masrafı vs. ne kadar kesilmiş oğrenmek istiyorum mümkünmüdür dedim.

evet tabi dedi. sonra ordaki görevlide ekledi
    dedi. Bana sadece mahkemeye vermeyım dıye gözümü korkutmaya çalışıyor gibi geldi.

1= haklı olabilir mi ?
    2= ben bu belgeleri alıp, tüketici haklarına başvuru yapsam sonuç alabilirmiyim ? yada avukat ücreti tarzı bi ödemeyle karşılaşırmıyım ?
    Bende Ziraat Banka'sından aynı cümleleri duydum.Kredi sözleşmerinde tam bilmemekle birlikte masraf ve komisyon adı altında kesinti yapmaya yetkilerinin olmadığı söyleniyor.Sonuçta alanlar var biz neden almıyalım.Emsal kararlar var bununla ilgili.Ama yinede bir avukata danışmaktan fayda var..
    TeKS@S

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delta0o Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Ziraat Banka'sından aynı cümleleri duydum.Kredi sözleşmerinde tam bilmemekle birlikte masraf ve komisyon adı altında kesinti yapmaya yetkilerinin olmadığı söyleniyor.Sonuçta alanlar var biz neden almıyalım.Emsal kararlar var bununla ilgili.Ama yinede bir avukata danışmaktan fayda var..
    o zaman aman 3 5 kişiyi avukat masrafı ödediğinizle kalırsınız falan diyerek kandırırsak kandıralım diyorlar gibi geldi

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı empo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman aman 3 5 kişiyi avukat masrafı ödediğinizle kalırsınız falan diyerek kandırırsak kandıralım diyorlar gibi geldi
    Bende öyle düşündüm en başta.Millet bu yüzden pek uğraşmıyor sanırım.Birazda koşturmak gerekiyor tabi.
    TeKS@S

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde çeşitli dönemlerde almış olduğum krediler var "tamamı ihtiyaç kredisi", bir bankacı arkadaşıma sordum ve bu durum bankadan bankaya değişmeyen bir durum dedi, kıssadan hisse; yazılan dilekçeye hiç bir banka tamam haklısın gel al paranı olarak cevap vermeyecek fakat emsal teşkil eden karar örnekleri ile birlikte hakem kuruluna giden şikayetler olumlu karşılanıp, bankalara bu ücretleri geri iade ettiriyormuş.
    Hatta bu durum kredi kartı ve hesap işletim ücretleri için de böyle.
    Ben bu konu ile sonuna kadar ilgile nicem, en fazla dava kaybeder avukat parası öderim.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)