User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
92 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: kaynanadan kurtulma formülü

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zor iş arkadaş yaa Allah yardımcın olsun valla, ciddi düşünülüyorsa tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene ömrümü adadiğim senin için anami babami karsima alirim diyen kiz arkadasim bir gün bana 'ailem senle olmami istemiyor ben bir karar vermek zorundayim seni çok seviyorum ama ailemi seçiyorum'dedi.son sözü de bu oldu.2 sene geçti unuttum demek zor ama anladim ki başkalarinin mutsuzlugunun ustune mutluluk kurulmuyor ve evlenince asil karsindakinin ailesiyle evleniyorsun

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 sene ömrümü adadiğim senin için anami babami karsima alirim diyen kiz arkadasim bir gün bana 'ailem senle olmami istemiyor ben bir karar vermek zorundayim seni çok seviyorum ama ailemi seçiyorum'dedi.son sözü de bu oldu.2 sene geçti unuttum demek zor ama anladim ki başkalarinin mutsuzlugunun ustune mutluluk kurulmuyor ve evlenince asil karsindakinin ailesiyle evleniyorsun
    benım yasadıgım olayın aynısı ama yanlıs anlama hıcbısı yokken yanlısın yokken aılem senı ıstemıyr olayı bana cok cahılce gelıyr ..neyse allah herkesı mutlu etsın kısmetımız neyse o olsun
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım yasadıgım olayın aynısı ama yanlıs anlama hıcbısı yokken yanlısın yokken aılem senı ıstemıyr olayı bana cok cahılce gelıyr ..neyse allah herkesı mutlu etsın kısmetımız neyse o olsun
    Yok kardeş ne yanlis anlicam ayip ettin.hiç bisey yokta deil tabiki ama surekli ben herkesi karsima ailirim deyipte bigün ben ailemi seciyorum deyince mal gibi kaliyorsun

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne çok yaralı varmış forumda. bende 2,5 sene peşinden koştum birinin. ancak kızların efendi adam yerine piç adam tercihini anlamıyorum? gönül eğlendirmeye gelince piç adam isterler (sanki efendi adamlar eğlenmeyi bilmiyor), ama iş ciddiye binince efendi olsun, gözü benden başkasını görmesin, zengin olsun, kariyeri olsun isterler.

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne çok yaralı varmış forumda. bende 2,5 sene peşinden koştum birinin. ancak kızların efendi adam yerine piç adam tercihini anlamıyorum? gönül eğlendirmeye gelince piç adam isterler (sanki efendi adamlar eğlenmeyi bilmiyor), ama iş ciddiye binince efendi olsun, gözü benden başkasını görmesin, zengin olsun, kariyeri olsun isterler.
    aynen öle farklı bi kafada yaşıyolar.. gezsınler eglensinler fırlama tiplerle sonra evlencek adam arasınlar..

Evlenip milletin artığını toplayacağıma, evde kalır yatağımı toplarım
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok seviyosan katlanacan efendilikten ödün vermeyecen. katlanamıyorsan zaten aşırı sevmiyorsun yol yakınken yol ver.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar yorumu okuduktan sonra fazla bısey yazmaya gerek yok +3 benden diyorum

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hovardalıgı severim ayran gönüllüyümdür ama son 2 buçuk yıldır bir kız arkadasım var. Niyetim konusunda hala kararsızım yaş oldu 27. Bizim kaynana olacak şahısla diğer kızlarının düğününde ilk kez tanışıklıgımız oldu. Sevmiş bizi ama gel gelelim tutturdu adı konsun adı konsun diye. Kızı benimle birlikte dışarı salmamaya başladı. Kızın aracılıgıyla laf göndermeler filan... Ben de iş durumlarımı hayatımı yoluna sokmadan ciddiyet düşünmüyorum hani. Bu yüzden cıkmaza girdim. Lafın kısası bi kızla evlenecekseniz o kızdan cok ailesiyle evlenmiş oluyosunuz. Kızın anne babası çok önemli. her zaman iyi davransanız bile yaranamazsınız. Hediyeler filan geçici şeyler. bi an hoş karşılar bi ters harekette tepesi takla eder. birlikte oldugunuz kız kadar ailesinide iyi tanıyın. sizi işiniz, aileniz, tahsiliniz, maddi durumunz, arabanız, ortamınız vs gibi şeyler yüzünden sorguluyor ve laf çarpıyorsa bilinki o işten pek hayırlı sonuclar cıkmaz. Düşünün taşının tartın bişeyler yapın artık
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok seviyosan katlanacan efendilikten ödün vermeyecen. katlanamıyorsan zaten aşırı sevmiyorsun yol yakınken yol ver.
    olay sevmek sevılmek degıl ıste anlatmak ıstedıgmız farklı şöyle düşün birilerıne guvenıyrsun emek harcıyrsun ıyı efendı durust saygılı bır ınsan oluyrsun ama karsındakıler senın gıbı olmuyr daha cok aıle nevar bu cocukta efendı ıyı ıste neyını begenmıyrsun ..guvendıgın ınsanlar ıste senı boyle yarı yolda bırakabılıyr ...
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kitabın ortasından konuşmuşsun kardeşim helal olsun sana Duygularıma tercüman olmuşsun...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk sayfadaki yazdıklarımda anlatılmak istenen ana düşünce direk budur

benim kaynana sıkıntım olmadı yani kız arkadaşlarımın anneleri içinde tanıyan da tanımayan da genelde sevdi, hatta izmir'de kız arkadaşım varken annesi idare ederdi abisi bilmiyordu çünkü ne bilim Allah herkesin gönlüne göre versin, kötüyle karşılaştırmasın diyim.. Çocuk varsa ilerki aşamada çok zor oluyor işte canlı canlı yaşıyoruz biz kuzenden ötürü.. boşananın çocuğu yoktu Allahtan rahat oldu onun için..

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadınlar kaburga kemiği gibi eğridir . Düzeltmeye çalışırsanız kırarsiniz(hadis) kardeşim kaynananla ve kız arkadaşınla sen haksız olsan dahi inatlaşma ve hatasini düzeltmeye falan çalışma.. iyi anlaşmaya ve çok ciddi olmaya çalış. He de geç.boşanmalarda ise 3. kişi olan kaynana faktörünün gerçekten etkisi var.Onun için evlilik kolay bir is degil.sadece eşini degil onun ailesini de idare edeceksin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen agustıc kardes bızde oyle yaptık el ustunde tuttuk ama onun derdı baskaymıs neyse yapcak bişi yok olan 5 seneme oldu
    www.honda-tech.com

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öle farklı bi kafada yaşıyolar.. gezsınler eglensinler fırlama tiplerle sonra evlencek adam arasınlar..

Evlenip milletin artığını toplayacağıma, evde kalır yatağımı toplarım

Alıntı leventrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kitabın ortasından konuşmuşsun kardeşim helal olsun sana Duygularıma tercüman olmuşsun...
    kardeş pişman olacaklar, olmalılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adaş seninki konuyu açanınkinden farklı bi konu heralde. yorumum ilk mesajdaki konuya benim. ama konuyu açan arkadaşınki seninki kadar kötü değil sanırsam.

allah yardımcınız olsun ne diyim. benimki allahtan yakın yerde. aileside çok iyi davranıyor. hatta 2 gün sonra cumartesi nişanımız var salonda.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adaş seninki konuyu açanınkinden farklı bi konu heralde. yorumum ilk mesajdaki konuya benim. ama konuyu açan arkadaşınki seninki kadar kötü değil sanırsam.

allah yardımcınız olsun ne diyim. benimki allahtan yakın yerde. aileside çok iyi davranıyor. hatta 2 gün sonra cumartesi nişanımız var salonda.
    allah mutlu etsın senı herzaman bende böyle bi nişan merasımıne gırısıcektım dıyorum ya kendımden vurulmusa dondum kız arkdsımla aram cok ıyıydı neolduysa kadına bıanda kızı cektı benden okdrda 5 sene kızın yanında oldum herdaım destek oldum kendı annem gıbı gordum annesını bıanda o cahılce tavrıyla kızı aldı benden kızda tabı dırendı ama nereye kdr en cok zoruma gıden dıyrm ya sevdıgın ınsan senı ozledıgnı soyluyr msj atyr bırdaha senı cok ozledım dıye haykırıyr ama 1 gun sonra sankı yuzune sıyah bır perde ıner gıbı ne oldugunu anlamadan kala kalıyrsun sonuc ayrılık ...beklemıyrdum boyle bişi cok anı oldu o yuzden bende duygusalım ıckıye verdım kendımı spor yapardım oda *** oldu ıstanbul lafı nerde gecse ıcım gıdıyr artık unutmak lazım ama gel o fotolra msjlara bakta bunu nasıl yaptılar dıye ıcını haykır ınanamıyrsun kabullenemıyrsun en zoruda bu
    www.honda-tech.com

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah mutlu etsın senı herzaman bende böyle bi nişan merasımıne gırısıcektım dıyorum ya kendımden vurulmusa dondum kız arkdsımla aram cok ıyıydı neolduysa kadına bıanda kızı cektı benden okdrda 5 sene kızın yanında oldum herdaım destek oldum kendı annem gıbı gordum annesını bıanda o cahılce tavrıyla kızı aldı benden kızda tabı dırendı ama nereye kdr en cok zoruma gıden dıyrm ya sevdıgın ınsan senı ozledıgnı soyluyr msj atyr bırdaha senı cok ozledım dıye haykırıyr ama 1 gun sonra sankı yuzune sıyah bır perde ıner gıbı ne oldugunu anlamadan kala kalıyrsun sonuc ayrılık ...beklemıyrdum boyle bişi cok anı oldu o yuzden bende duygusalım ıckıye verdım kendımı spor yapardım oda *** oldu ıstanbul lafı nerde gecse ıcım gıdıyr artık unutmak lazım ama gel o fotolra msjlara bakta bunu nasıl yaptılar dıye ıcını haykır ınanamıyrsun kabullenemıyrsun en zoruda bu
    bi dönem senin için zor geçicekki bu en ağır dönem olucak. Sana ne kadar yapma etme değmez desekde dediğimizin bi anlamı olmayacak ve sen acını yaşıcaksın, ama o dönem geçtikten sonra emin ol kendine çok kızıcaksın böle dağıldığın için kendini üzdüğün için. Sigara ve alkole bu zamanlarımda başladım bende şimdi eski hallerimi düşündükçe sadece gülüyorum ama kötü alışkanlıklar yakanı bırakmıyo. Sporuna devam et ayrıyatende kendine farklı ugraşlar bul yalnız kalma düşünme inan geçicek bunların hepsi
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allaha şükür pek aşk acısı yaşamadım. o yüzden yaşayanın halinden anlamam zor olur. şimdiye kadar kimseyi ti ye almadım. ilk kaale aldığım kişiylede nasipse evlenicez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)