User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
92 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: kaynanadan kurtulma formülü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation kaynanadan kurtulma formülü

evet gayet ciddi bir yardım istiyorum , evli yada sevgilisinin ailesiyle tanışan kaynaşan bir çok kişi vardır burada danışayım dedim.elimizde normal akli dengesine sahip bir kaynana modeli yok anlatacaklarımdan sonra anlarsınız , nasıl bir yaklaşma tavrı göstereyim ya da direk koprulerimi yakıp yıkayım karar veremedim.kızın annesi nam-ı diğer kaynanatör görüştüğümüzü niyetimizin farkında , belki bir çoğumuz gibi anası tarafından istenmemekteyim kafa yapısı uyuşmuyo diye bir sebep söylüyorum kendi kendime bir ev kızı erkek arkadaşınla buluştuktan sonra eve her döndügünde tonla hakaret ve fiziksel şiddete maruz kalmak zorunda mı ? suç kaynanada mı yoksa telefonda gördüklerim karşısında geleceği düşünüp susan bende mi yoksa benim gibi geleceği düşünüp susan gelin adayında mı ? bu kaynanayı ne yapayım , kocasından korkar gidip şikayet mi edeyim , polisemi bildireyim , yada açıp ağzıma gelenimi söyliyim bilmiyorum.kızı kaçırayım desem şuan imkansız okulu var bu sene bitecek inşallah ve babası yüzünden kaçamaz ama son çare olarak onu düşünüyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun bole bı durumda olduğun için...

Bu durumda kız arkadaşinin ailesine ne sölediği ve ne yapmak istediğini önemlidir..sende kibar bir şekilde ailesi ile tanişip hatta aileleri taniştirip bu durumdan kurtulabilirsin.

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakıncası yoksa eğer kızın yaşı kaç ?

eğer aradaki yaş farkı fazla ise(3ve daha fazla ise)
    Annesi bu yüzden tedirgin oluyordur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolun arkadaşlar , arkadaşımın annesi garip biri , ruh sağlığı hakkında tespitlerim var , zamanında antidepresan baya kullanmış artık neyin hıncını bizden cıkarıyosa , tamam biz kavga ediyoruz kızın üzülüyo ağlıyo senin beni arayıp ne hakla bu kıza birşey oluyosa seni öldürürüm demeye yüzün var be kadın , valla sinirlendim gene ya geleceği düşünüp sustuk aramız dahada kötü olmasın diye kötü ettik sanırım , kızın yaşı 20

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saolun arkadaşlar , arkadaşımın annesi garip biri , ruh sağlığı hakkında tespitlerim var , zamanında antidepresan baya kullanmış artık neyin hıncını bizden cıkarıyosa , tamam biz kavga ediyoruz kızın üzülüyo ağlıyo senin beni arayıp ne hakla bu kıza birşey oluyosa seni öldürürüm demeye yüzün var be kadın , valla sinirlendim gene ya geleceği düşünüp sustuk aramız dahada kötü olmasın diye kötü ettik sanırım , kızın yaşı 20
    bence fazla takılmayın, muhtemelen aradaki yaş farkı Annesini tedirgin ediyordur,
    sizin ciddi olduğunuzu anlaması lazım,
    bunun içinde aileler arasında ufak bir söz iyi olur diye düşünüyorum,
    Allah sabır versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç uğraşma arkadaş hayatta mutlu olamassınız..

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ailenın ıcıne sızzz ben oyle yaptım simdi beni kızından daha cok sevıyo.Her gittigimde ufak hediyeler aldım kadınlar hedıye sever özellikle kaynanalar sürekli hal hatır sordum hatta su anda annecıgım dıyorum kendı annem kadar sevıyorum kendısını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kararsız kaldım ya ne yapsam bilemyorum bombok bi durum bu ya , aslında dogru dedin ya tüm herşeyi göze alıp devam edicem yada kestirip atıcam ki bu bana ve sevgilime cok uzak bi seçenek , bazı şeyleri kabul ettirdim kıza , annesiz yaşama vs. gibi ama üzülmüyo değilim neden böyle olduk diye , kızın babasının işlettiği biyer var , aslında gidip işe mi girsem oraya ne yapsam , çaktırmadan kendimi tanıtmış olurum vs. diye düşündüm bian

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı çok büyük kız arkadaşınız yaşı 20 olduğundan dolayı annesi üstüne çok düşüyordur birde aranızdaki olayları kız arkadaşınız annesine çok yansıtıyor ise sizi arayıp sövme durumları sıklıkla olabilir babasıyla konuşmayı sizin dediğiniz gibi gerekirse işe girip nasıl birisi olduğunuzu sizi tanımasını ve bu ilişkide ciddi olduğunuzu size güvenmesini sağlıyabilirsiniz tabi bu zamanlada çözülebilir ailenin içine gire çıka kendinizi sevdire sevdire olabilir ama kilidi babası çözer diye düşünüyorum kızı babadan isteyeceksiniz nede olsa... Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    tavsiye veren herkes genç yaşça gördüğüm kadarıyla bende dahil belki ama dikkate alın yazdıklarımı derim.

2003'te bir kuzenim evlendi, sizinkinin annesine benzer tavırda bir kaynana sahibi oldu aynı zamanda. düğün sonu foto çekimi için gelin takı çantasını anneme bırakıp "yenge göz kulak olur musun" şeklinde rica ettiği halde, annemin kucağından takı çantasını kapkaç yaparcasına alan bir şahsiteyyi kendisi. gerisini siz düşünün. 5 yıl evli kaldılar - not çok severek evlendiler - en sonunda 2008 de boşandılar olay bitti.

2004'te dayımın oğlu olan kuzenim evlendi, herşey gayet iyiydi kaynana pijama bile almıştı evlenmeden önce kuzene gelip kaldığında rahat etsin diye, hani o derece iyiydi.. bizim kuzen gelini resmen okuttu, tıp okuyodu evlendikten sonrada tus cus derdine çalışmadı uzunca bi süre. 2007 aralıkta oğulları oldu, Allah sağlıklı uzun ömür versin yiğene gelelim esas konuya, 2009'da bizim gelinin ataması yapıldı zorunlu hizmet Muş merkez (çocuk doktoru kendisi), kuzende THY teknikten Pegasusa geçti bu arada tabi oraya transfer olma gibi lüksleri yoktu neticede ayrı yaşanacaktı 2 yıllık görev sürecinde. Derken o iyi kaynana burda devreye girdi ve gelinle birlikte Muş'a gitti. Gelin yaklaşık 5 bin maaş + 8 bin döner sermaye geliri ile iyi durumdaydı. Kaynana orda yeterince beynini yıkadı ve şuanki durumdan bahsediyim, geçen yaz izmir'de birbirlerine girdiler, diğer kuzenim ve yengem (kuzenlerin annesi) ayırdı bunları birbirinden. 2011 Ekim'de zorunlu hizmet bitti, gelin istanbula geri döndü ayrı ev açtı kendine. Boşanma arifesindeler kısacası. Davayı gelinin açmasını bekliyoruz, ya da aynı şehirde farklı evlerde yaşama süresi varmış sanırım 8 ay gibi. O süre içinde gelin açmazsa o süre dolunca kuzenim dava açıcak boşanmak için.

Uzun lafın kısası, kaynana kafaya koyduysa ya baştan ya ortadan ya da son anda bile "evliliği bozar" benim çevremden edindiğim tecrübeme göre olay bu yönde. En nihayetinde evleneceğin / evlenmeyi düşündüğün kişi "o" nun kızı, annesi ağır basar belli biryerden sonra. Dersen ki annesiyle mi evlencem? Diyeceğim, benim gördüğüm kadarıyla evlilik sadece 2 kişi arasında değil, 2 aile arasında olur.

Hayırlısı olsun hakkınızda, kaynanaya kendinizi sevdirmeye bakın..

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla allah sabır versin diyorum
    hediye alıp hal hatır sorma işi bana da mantıklı geldi,
    birde arkadaşınız annesinin yanındayken kavga etmeyin ya da belli etmesin ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kaynanalar varmıs arkadas yaw ben yatayım kalkayım kaynanama sukredeyım

Bu arada kaynanayla ugrasmak zordur kesınlıkle bızım kazanabılecegımız bı savas degıl.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana tek tavsıyede bulunabılırım buda su sevdıgın kız ıcın fedakarlıklar yapıcaksın terbıyenden ve efendılıgınden tavız vermıceksın kucuk kucuk oyunlarla dıyaloglarla kendını sevdırıceksın baska olurun yok.tabı ıcınden gelıyosa bu ınsanın kendınde bıter netıcede.zor zamanda evıne ekmek getırmek ıcın tası sıkıp suyunu cıkarıcak kapasıtedekı ınsanda genelde pesını bırakmaz ve sevdıgnı alır
    Vorsprung Durch Technik

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah' a şükür benim kaynanada öyle şeyler yok çocuklarından daha çok seviyor beni. Ilımlı yaklaş zorbalıkla hiç birşey olmaz. Seni tanımıyor sanırım. Onun yerine kendini koy. 20 yaşında bir kız, devir ***** tanımadığı biriyle birlikte. Tamam sen iyi birisi olabilirsin ama o bunu bilmiyor. O yüzden niyetin ciddiyse bir an önce tanış derim ben
    EkN garage

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yapılabilir ki çekeceksin
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seviyorum ULEn.... formulü yarar

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız üvey falan değil demi ?

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah yardimcin olsun kardesim valla en kisa zamanda duzelir insallah. benim kaynana ne turkce biliyor nede ingilzce onun icin cok rahatim birbirimize bakip bikere hie diyoruz oldu bitti

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızını evlendıkten sonra sana gösterırsem adam degılım torununda dahıl de kuzu olucaktır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)