evet gayet ciddi bir yardım istiyorum , evli yada sevgilisinin ailesiyle tanışan kaynaşan bir çok kişi vardır burada danışayım dedim.elimizde normal akli dengesine sahip bir kaynana modeli yok anlatacaklarımdan sonra anlarsınız , nasıl bir yaklaşma tavrı göstereyim ya da direk koprulerimi yakıp yıkayım karar veremedim.kızın annesi nam-ı diğer kaynanatör görüştüğümüzü niyetimizin farkında , belki bir çoğumuz gibi anası tarafından istenmemekteyimkafa yapısı uyuşmuyo diye bir sebep söylüyorum kendi kendime
bir ev kızı erkek arkadaşınla buluştuktan sonra eve her döndügünde tonla hakaret ve fiziksel şiddete maruz kalmak zorunda mı ? suç kaynanada mı yoksa telefonda gördüklerim karşısında geleceği düşünüp susan bende mi yoksa benim gibi geleceği düşünüp susan gelin adayında mı ? bu kaynanayı ne yapayım , kocasından korkar gidip şikayet mi edeyim , polisemi bildireyim , yada açıp ağzıma gelenimi söyliyim bilmiyorum.kızı kaçırayım desem şuan imkansız okulu var bu sene bitecek inşallah ve babası yüzünden kaçamaz ama son çare olarak onu düşünüyoruz