User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
127 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: HONDA TÜRKİYE'den bomba açıklama! "HONDA nın kalitesi bu kadar!"

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garantı kıtapcıgını dıkkatlı okudunuzmu ?
    Hanı o arabayı alırken sevıncten neye ımza attıgınızı bılmeden ımzalagıdınız kıtapcık
    Genellıkle Yenı arac alan musterıler okumadan ımzalar
    bır cok evrak ızmaladıgı gıbı
    Iste o kıtapcıkta
    Ilk 3 yıllık garantıye nelerın gırdıgını ve daha sonra 1+1+1 yıllık garantının nelerı kapsadıgını acıkca yazıyor ve arac alan kısıler bunu ımzaladıgı ıcın butun garantı kosullarını kabul etmıs sayılıyor
    bu yuzden Honda her konuda kendını haklı cıkarır
    araca park ampulu takılsa garantıden cıkartabılır..

ayrıca aynı sıkayet ıle 3 kere iş emrı acılmıs ve problem gıderelememişse sızın mahkemeye verme hakkınız doguyor ve araç degıstırme talebınde buluna bılırsınız.
    ama tabı bu konuda da servıs kendını koruyacak tarzda is emrı kapansları yaptıysa yıne kendını haklı cıkarabılır Honda

Not olarak sızın araçta 18 jant var
    orjınalı 16 dıye yıne garantı dısı bırakabılırdı servıs yıne ıyımser davramıs

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevgılı abıcım bence bu disk olayı markadan soğumanı gerektırmez. FD den nefret edebılırsın ama bı dısk yuzuncen s2000 ı si ı vteclerı de heba etmıs oluyorsun markaya kuserek. Konuya gelıcek olursak haklısın gibi geldi.

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Quantum , Değerli kardeşim , Senin yuzunden aldık arabayı butun suç senin oğlum verdin gazı - verdin gazı aldırdın bize arabayı Şaka bir yana yazacak o kadar çok şey var yazmaya üşeniyorum.Benim frenler de bir problem yok araç 20.000 km'de (ses vs. gibi) ama arkadaşların aynı segment opel,vw ve bmw(farklı segment) gibi araçlarını kullandıktan sonra kendi aracımı kullanırken çok korkuyorum.Bizim civic'ler durmuyor,valla billa durmuyor.Benimkilerin zamanı gelsin direkt stoptech taktırcam.Çok geçmiş olsun Enginim.
    Not:Bu arada direksiyon kutusunun içinden sanki içine civciv koymuşsun gibi ses gelmeye başladı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garantı kıtapcıgını dıkkatlı okudunuzmu ?
    Hanı o arabayı alırken sevıncten neye ımza attıgınızı bılmeden ımzalagıdınız kıtapcık
    Genellıkle Yenı arac alan musterıler okumadan ımzalar
    bır cok evrak ızmaladıgı gıbı
    Iste o kıtapcıkta
    Ilk 3 yıllık garantıye nelerın gırdıgını ve daha sonra 1+1+1 yıllık garantının nelerı kapsadıgını acıkca yazıyor ve arac alan kısıler bunu ımzaladıgı ıcın butun garantı kosullarını kabul etmıs sayılıyor
    bu yuzden Honda her konuda kendını haklı cıkarır
    araca park ampulu takılsa garantıden cıkartabılır..

ayrıca aynı sıkayet ıle 3 kere iş emrı acılmıs ve problem gıderelememişse sızın mahkemeye verme hakkınız doguyor ve araç degıstırme talebınde buluna bılırsınız.
    ama tabı bu konuda da servıs kendını koruyacak tarzda is emrı kapansları yaptıysa yıne kendını haklı cıkarabılır Honda

orjınalı 16 dıye yıne garantı dısı bırakabılırdı servıs yıne ıyımser davramıs
    ben her konuya hakimim arkadaşım yorma sen kafanı

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak bu yanlış olmuş işte.insan gibi yardım etmeye çalışıyor herkes sana.kafa yormamızı istemiyorsan açmıcan kardeşim buraya konuyu kendin halletcen işini.forum ortamı burası ya sevimsiz cevaplar vermeyin böyle insanlara.kalp kırıyorsunuz sonra.ne demiş mertcan? doğru şeyler yazmış.
    komançero garage

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondanın malesef bir çok modelinde fren sistemi sorunu mevcut.vti ların mesela berbat.type r ınki idare eder s2000 ki iyi.hondanın en iyi yaptığı şey sorunsuz motor ve şanzıman üretmek..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

ibratice
    Misafir
    [QUOTE=MeRtCaN;5778312]
    orjınalı 16 dıye yıne garantı dısı bırakabılırdı servıs yıne ıyımser davramıs [/QUO .QUOdoğru demişsin 18 jantda daha çabuk hızlı soğuduğu için sıcak soğuk çarpılmada yapabilir senin gırgırına söylediğin doğru aslında. bu firen işini bazıları çok abarttı bizde çok disk red ettik adam çıkıyo yola diskleri morartana kadar firen gaz firen gaz nasıl olsa kronikya hiçbiri 125 km süratin altında yapmıyor mahkemeye gitse araba değiştirme sevdasındakilerin kursağında kalıyor yasal hız sınırından şu anda firenlere yapılan yeni setlerden geriye dönen olmadı olanlarda art niyetli insanlar .
    Techturkey.com Post 103

--------------------------------------------------------------------------------

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak bu yanlış olmuş işte.insan gibi yardım etmeye çalışıyor herkes sana.kafa yormamızı istemiyorsan açmıcan kardeşim buraya konuyu kendin halletcen işini.forum ortamı burası ya sevimsiz cevaplar vermeyin böyle insanlara.kalp kırıyorsunuz sonra.ne demiş mertcan? doğru şeyler yazmış.
    ok .

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Engin abi geçmiş olsun abi sorun olmazsa Honda TR den kimle görüştün.

Ayrıca abi şuan kronik problemleri olmayan marka yok gibi alışılmışı değiştirmek zaman ve sabır isteyen büyük bir mücadeledir.

aknnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuvvetli ihtimal o konuşmalar kayıda alınmıştır ben senin yerinde olsam bununla ilgili honda japonyaya kadar şikayet maili atarım..

e-bayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HONDA'nın altın çağı kalitesi 88-95 yılları arasında kaldı... halen o yıllardaki arabalarda ilk fren disklerini balatalarını ilk rot ve rotillerini bozulmamış şekilde üstlerinde görmen gayet şaşırılmıyacak bir durumdur hemde türkiye yollarında...
    çok haklısın 91 crx 360,000 km de hala orjinal diskler....
    bir araca bakarım modlu mu,
    birde şöföre bakarım odun mu...

BKaya35i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracım 32.000 km'de şuan 2008 model.
    Frenlerle ilgili şikayetimi daha ilk bakımda iletmiştim Honda servisine.Temizlediler baktılar sorun yok dediler geçiştirdiler.
    Araba şuan tek başımayken 130 km/h üzeri frene bastığımda acayip bir uğultu ve titreme yapıyor.
    Düşük hızlarda sert basınca takır tukur ses yapıyor.
    Araba doluyken 3-4 kişi ile 100 km/h'in üzerinde frene basar basmaz uğultu ve titreme yapıyor.
    25.000 km'den itibaren yaşıyorum bu problemi ve kronik bir sorun olduğunu bildiğim için açıkcası servisinde sorunu çözemeyeceğini düşündüğüm için kendimi bu sorunla kullanmaya alıştırdım.

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi markadan soğuyacak bir şey yok, modelden soğumak daha mantıklı bu durumda. Tutumları yanlış ve bence telefonda karşındaki kişinin teknik bilgisi sınırlı düzeyde muhtemelen. O yüzden verilen emri savunması normal, sonuçta o da ordan ekmek yiyo şeklinde düşünülebilir. Tabi müşteri memnuniyetini hiçe saymış oluyorlar bu durumda da genel merkez suçlu konuma düşüyor, yani TR ağının başındaki kişi özellikle.

Ne diyim, geçmiş olsun. Ama bence Japoncu, Japondan kolay kolay vazgeçemez. Ne yaparsa yapsın hor da kullansan Honda 20 bin gidecekken benzer fiyatlardaki Alman aracı 10-15 bin km ya gider ya gitmez, nacizane fikrim bu yönde. Daha çıt-kırıldım Avrupa arabaları bana göre.

İlahi Levent Allah ta seni güldürsün

Belki bu yazdıklarımla tepki alabilirim bilmiyorum. Amacım Alman-Japon kavgası çıkarmak, varsa da bu kavgayı körüklemek değil. Sizler kadar diğer motorlardan modellerden arabalardan anlamam ama aracımın ustasıyım. VW kullanıcısıyım. Her markanın modelin kendine göre avantajları, dezavantajları var. Japonda sorunsuzluk ön planda ise Almanda konfor ve güvenlik ön plandadır. VW de de kronik sorunlar var. Tüm yorumları okudum. Japonun sorunsuz olmasının sebebi (kendi aracıma muadil araçları ele alıyorum) araca nerede ise donanım eklemiyorlar eski mantık kara düzen devam. Misal benim aracım 2004 Bora. 2006 Corolla araca bindim aynalar elektrikli değil manuel. Araca bindiğim gibi hayal kırıklığı. Manuel olan birşey kırılmadığı sürece arıza verir mi? Vermez. Bora nın en boş modelinin bile aynaları elektriklidir 1998 den beri. Aracımı alırken dedim ya muadil olarak Astra, Corolla, Civic te bakındım. Valla hi Civic te bir tane yol bilgisayarı olan model bulamadım. Yukarıda da belirttim araçtan modelden detaylı şekilde anlamam ama ben bulamadım. Şimdi aracımda yol bilgisayarı var ama kronik sorun olarak bu araçlarda da yol bilgisayarı ekranında sorun çıkabiliyor.Ondan sonra bizim araçlarda da boğaz kelebekleri (AKL motorda benim aracım BCB motor) sorunlu fakat yeni modellerde sorun düzeltilmiş.

Aracım 63 bin km de ne disk ne de balata değişti maşallah. Ama yavaş yavaş değişimi gerekiyor ses yapmaya başladı.

Şimdi genel itibari ile şöyle bir düşünce oluşmuş. Fren diski için markadan soğuma. Olay fren diski, dreksiyon kutusunun kroniği vs değil. Markanın yetkililerinin markasını kötülemesi. Akabinde malının arkasında durmaması. Hani şikayet deyip forum içerisinde birisinden birşey aldıktan sonra malzemede sorun çıkar satan kişide bende iken sağlamdı sende iken bozuldu deyip içinden sıyrılır veya bunların geneli böyle deyip parasını alır gerisine bakmaz. Sonra da şikayet linki açılır insanlar 50-100 lirasının derdinde değildir ama 50-100 liralık malzeme kişi için çok önemlidir ve onun canını yakmıştır. Telafisi çok zor olan veya olmayan işler gelmiştir başına. Ondan sonra da o kişiden bir daha alışveriş yapılmaz ve diğer üyelerin o kişi hakkındaki düşünceleri değişir kimse de alışveriş etmez. Durum sanırım özetlenmiştir.

Hele hele fren gibi hayati bir mekanizmada bu tür sorunlar çıkıyorsa sanırım Allah a emanet gideceğiz. Saldım çayıra mevlam kayıra.

Araç isterse arıza yapsın isterse kalitesi düşsün ama beni canımdan etmesin... Sorunsuz araca bineceğime sağlam araca binerim. Her Avrupa arabası çıtkırıldım değildir öyle olsaydı Mercedesin yüzüne bakmazdı kimse. Okuyanlara teşekkürler.

Konuyu açan kişininde umarım en kısa sürede sorunu giderilir...

HLLVTECII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam uzucu bı olay yasamıssın ama senınkı pıre yuzunden yorgan yakmak degılmı.. hondayı bu kadar bı sorunla kafanda bıtırme bence.. her marka arabanın parcasında servısınde bunun gıbı sorunlar yasanıyor her guzelın bı kusuru olur derler.. sen yınede bu sedadan vazgecme derım

blanco
    Misafir
    Söyledikleri ya garantiden parça değiştirmemek için değil de ya gerçekse?
    ki derdim 300-500 lira değil benim söylediğim gibi..

Sinek küçük, mide bulandırır..

ayrıca frenlerden bahsediyoruz.. tampon kapı kolu vs değil.. Fren bu.. Tamam frenleri çok sağlıklı değildi ama yaklaşık bitme limitlerini 40bin olarak belirledikleri kalitede bir parça takmaları düşündürücü.. Can taşıyoruz koyun değil ki..

Aynı sorunu bende yaşadım :S yaşayan tanıdıklarım da oldu.Onlar epey uğraştı.bir iki defa garantiden değiştiler.Ben hiç uğraşmadım.Direk stop-teh disk balata gömdüm napiym.bi fren yapıyosun uğultu gürültü.patlıcak zannediyosun diskler :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşınız benden buyuk sıze saygısızlık Etmek ıstemem

Ama sız Honda kullanıcısınız
    ve bende 2 senemı Honda yetkılı servısınde servıs dansmanlıgı yapmıs bırıyım
    Bronz ve Gumus Honda egıtım sertıfıkam var

Egerkı sız boyle bır konu açmıssanız yardım etmeye calısır elımden gelenı yapmaya calısırım
    ama sızın boyle postlarınızı gordukce
    ıcımden oh ne guzel olmus ıyı olmus demek gelıyor
    cunku sızın ve sızler gıbı bır cok musterı servısımıze gelııyordu
    problemı bır sekılde cozmeye calsıyorduk

ama yaklasımınız hıc hosuma gıtmedı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mertcan

Benim ve aracım hakkında biraz daha araştırma yapın sonra yazın yazacaklarınızı.. Böyle tepki vermem normal..
    ha yine de normal gelmiyorsa size, "oh ne güzel olmuş iyi olmuş" dersiniz olur biter.

İyi günler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mertcan

Benim ve aracım hakkında biraz daha araştırma yapın sonra yazın yazacaklarınızı.. Böyle tepki vermem normal..
    ha yine de normal gelmiyorsa size, "oh ne güzel olmuş iyi olmuş" dersiniz olur biter.

İyi günler.
    aracınız standart fabrıkadan cıktıgı gıbı bır araç olsa
    belkı yaklasım farklı olurdu
    ama yetkılı servıslerde
    modıfıyelı jant ebatları buyutulmus araçlara
    pek normal bakmıyorlar
    benım anlatmak ıstedıgım buydu..

iyi gunler..

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir yere varamadık galiba. frenlerde sese devam.
    oldu iyi günler
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)