Az önce ilan vermek istedim bendende doğrulama istedi.. Peki kredi kartı kullanmıyorsam ne yapıcam?
ben küçük bi malzeme satın aldım. k.k numaramı istedi, ne zamandır böyle birşeyle karşılaşmadığım için merak ettim ve sitede kayıtlı kk. numarası değil de yine kendime ait başka bir kk. bilgilerini yazdım. kabul etti, açıkçası ne yapmaya çalıştıklarını ben de anlamadım. sitenin veri tabanı çöktü de bilgileri toparlamaya mı çalışıyor acaba![]()
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
nasıl bi ilan açtınız , ilanın aramalarda ilk sırada çıkması için dopingler var veya kalın yazılı başlık , resimli ilan gibi uygulamalar ücretli oluyor onlardanmı yaptınız acaba ?
geçen hafta benden de istedi bu k.k. bilgisini bende k.k kullanmadığım için ilan veremedim sinirlendim. mail attım hala bekliyorum cevabını.
feel is everything
Eskiden cepten onay alıyorlardı ilanı açan kişinin gerçek mi dolandırıcı mı olduğunu anlamak için ama telefon işleride koaly çözülüyor bir şekilde.
Paypal'a üye olurkende karttan para çekiliyor güvenlik amaçlı.
özellikle oto parçası ilanlarında istiyor artık.
benden istedi 1 kurş çekti üyeliğim onylı üyelik oldu sonra o 1 kuruşuda geri iade etti karta. yani 1 kuruş bile masraf etmiyorsunuz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
aynı kategoride 1 ayda tek ilan verilebiliyor, yeni ilan vermek yerine 10tl karsiligi ilan guncelle yapmam gerekti benimde, yanliz kk vermedim cep numaram uzerinde aldilar o parayida...
yakinda ucretsiz benzer siteler dogar gibi
sahibindenin sorunu sizlebende şuan aktif 6 ilan var ne kart ne iban numarası hiç girmedim.
en sonuncuyuda dün verdim daha
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
IBAN falan girerek kabul etmiyor artık özellikle alışveriş bölümünde kredi kartı istiyor kredi kartındaki isminde üyelikteki isimle aynı olması gerekiyor sanırım..
Güzel olmuş güven aşılıyor![]()
arkadaşlar k.k bilgisini istemelerindeki tek amaç güvenlik açısından üyeliğinizi doğrulamak için yapılan bir uygulama sitede o kadar çok dolandırıcı varki sitede bu amaçla güvenlik uygulamasına gitmiş![]()
konu ile ilgili bir gelişme var mı ? Yani gelişmeden kastım kredi kartı olmayanlar nasıl ilan acıyor bilgisi olan var mı ? Sahibindene yazdık sorduk ama pek sallayan olmadı. İlan açabilen varsa nasıl yaptıgını söylerse sevinirim...
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Tekrardan konu açmak istemedim,sahibinden.com'dan cep telefonumu satacağım alacak olan kişi ''get''açmamı istedi,komisyonda oluyor sanırım bu get olayında,get benim açımdan güvenilir midir ?Bir sıkıntı yaşar mıyım
imzasız..
dostum bu biraz karşındaki insanla alakalı diyebilirim açıkcası ama onun haricinde güvenilir bir sistem get fakat unutmadan söyleyeyim sana ürünü göndermeden evvel kargo firmasından tutanak tuttur birde alıcıyla konuş kargo parasını ödesin eğer iade ederse onuda sen ödüyorsun...
is plani reklam uzerinden para kazanmaysa niye olmasin? facebook sizden para mi istiyor? nasil 100 milyar dolar degeri var o zmn?
yani riskli bir strateji uyguluyor sahibinden.com su an, belli ki cok sayida kullanici kaybedicek ama onlara para getiricek musterileri olacak artik...
hangisi daha fazla gelir getirir, kullanicalarin esnekligine ve reklamdan aldiklari paraya gore degisir![]()
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
2 hafta önce ilan verdım böyle birşey söz konusu bile olmadı bi yerde yanlışlık var dikkat edin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)