çok efsane bi araç bulmuşsunuz inşallah sahibide olursunuz
o araçların full donanım olması lazım merceklifar far yıkama racero koltuklar koltuk ısıtma falan
gti nin dizel versiyonu![]()
çok efsane bi araç bulmuşsunuz inşallah sahibide olursunuz
o araçların full donanım olması lazım merceklifar far yıkama racero koltuklar koltuk ısıtma falan
gti nin dizel versiyonu![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
gümrük girişli bir pd150 incelemiştim 2006 da k.bakkalköy de gümrük garajında,siyah 4 kapıydı. Gümrük giriş tarihi 06 ise aynı araç olabilir, fotografları vardı ama harddisk çöplügünde bulursam eklerim, far yıkama falan,recoro'lar falan doluydu baya da vardı araçta,hasta olmuştum güzelligine. Kaçırılmaz o araba,denildigi gibi kapısında yatılır.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
a4 1.8t düz ve 1.8t leon4 (1M) ( 4 ceker) ini kullaniyorum. kullanici olarak bilgi vericem.
haldex e dikkat etmeniz lazim haldex in yagi ve yag filitresi (kendi yag filitresi var) 30 binde bir deyisiyor. cogu kisi buna dikkat etmez. aktarmada sorun olursa cikma parca bulamaya bilirsiniz . sifir fiyatlari cok yükestir. vitesi bosa alip arac calisirken sanzimani dineyin. vuruntu hastaligi cogunda var, debraje bastiginizda vuruntuyu keser. yakit olarak düzlerden 1 lt fazla yakar. 1-2 2-3 vites gecisleri cok eglenceli, gitmicek saricak sanarken , arac resmen öne atliyor. tavsiye ederim.
Batuhan M. Ince
Hayırlı olsun şimdiden sölediğiniz gibiyse kaçırılmayacak bir araç.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
merakla fotograflarını bekliyoruz,hadi hayırlı olsun![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
hayırlısıyla aldık hako kardesime resimler yakın zmnda geliyo.
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
alındıysa görelim izleyelim... enjektör , egzos yazılım ile uçar valla![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
şu dakika itibarı ile aracı almış bulunmaktayım, fotoğraflarını en yakın zamanda yüklerim.