buldum buldum :d dur eski 2007 mailerin içinde.
bizim şirkete arkadaşta var satmaya çalışıyor kaç aydır ama tık yok ikinci eli çok yavaş...
bide süreklı bi sıkıntısı var arabanın hiç bitmiyor![]()
yeni almışdım kar vardı basık değildi ozaman sadece o gün cam film yaptırdım orjinal hatasız boyasız bir aracdı. evde yapılı resimleri var yollarım akşam.
![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Ben XSI kullanıcısıyım, kronik sesleri var ama pek rahatsız etmez, ferahtır görüşü iyidir,LPG siz biraz benzin yakabilir, cd changerı bozulabilir evet ama blaupunkt kaynaklı bir sorun peugeot değilUfak ve sade dokunuşlarla temizse halen ilgi çekebilir
![]()
yorumlara gel![]()
peugeot hakkında çok olumsuz laflar dolanıyor piyasada ama kesinlikle kötü araba değilrdir 307.Kimse kusura bakmasın ama adam gibi bakmıyolar arabalara sonra vay efendim şöyle yok böyle...bizde kullanıyoruz peugeot bi bizemi arıza dert çıkarmıyor bu araba??
1 sene kullandım 48.000 de aldım 55.000 de sattım. sıkıntıları var mesela korna ve sinyal kolunun sürekli arızalanması gibi. içi çok geniş arkası çok ferah kullanımı keyifli fakat gidişi hüsran. 3,5 cm yaylar ve orjinal amortisörlerle gayet güzel yol tutuşu vardı. benzin almanın zoruma gittiği tek araçtır kendisi.
Babamda var 2002 model 307 xsi 200.000 km de daha motor arızası yok.. Rahatlık desen rahatlık var bakımlarını zamanında yaptır sıkıntısız binersiniz.. evet sinyal kolu sıkıntı yaratıyor başkada birseyi yok.
Benim aldığım araba temiz, bakımlı, 100bini bendeyken geçmiş bir arabaydı. Ben aldım conta yaktı, neyse olabilir dedim, alt takım senfoni orkestrası gibiydi, yaptıralım dedik bişey çıkmadı, 2 parça değişti, ses çok kesilmedi. Özellikle arkadan gelen sesler deli ediyordu beni. Bende yay yoktu, coilover almayı düşünüyordum, alamadan satmıştım ama orj yaylarla, sıfır lastikle çok da güzel kopuyordu arkası. Yol tutuşunu beğenmedim ben. LPG ile uyumlu değil bence. Abartmıyorum 20-30 kere LPG sorunuyla garantiye gitti araba. Her seferinde bi parçası değişti ama düzelmedi. Sinyal kolu terse atar. Ampül patlatır. Yakıtı güzeldi, 20 liraya 100km´yi geçiyordu. Bence tek artısı buydu. İç hacmi de geniş.
Ben sattım, ertesi gün aksları dağıtmış araba, debriyaj bilyası da bırakmak üzereydi. Daha çok sorun yaşadım ama aklıma gelmiyor şimdi. Alan arkadaşa bunların hepsini tek tek anlattık ama, yine de almak istedi. Kendi seçimi tabi. Ben kullanıcı olarak tavsiye etmem. İnsanların arabadan beklentisi farklı olabilir, sorunlara göz yumabilir ama her hafta sonu yürüyen aksam için sanayide olmak hiç hoşuma gitmeyen bişeydi.
İyi olduğunu savunanlar olabilir, bu benim fikrim tabi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)