bana bişey kaçmazda gitmezde sıkıntı yok ama teldeki senle buraya yazan sen farklı gelio o kadar. Ben seni arabayı aldığım günde aramıştım. Herneyse sana iyi denemeler.
Printable View
bana bişey kaçmazda gitmezde sıkıntı yok ama teldeki senle buraya yazan sen farklı gelio o kadar. Ben seni arabayı aldığım günde aramıştım. Herneyse sana iyi denemeler.
tamam batu sen arabayı aldın beni aradın o akşam olmadımı bnm talihsiz olay elini vicdanına koy bensenle ne zman denemek istedimde kaçtım söle kardeşim
Merhaba Selçuk bey,
Bu hafta iş yoğunluğundan dolayı çıkamıyorum...Önümüzdeki hafta sizin gördüğünüz son hız kaç ise o hıza kadar denemek isterim...Verdiğiniz iletişim numarasından sizinle irtibata geçeceğim...
Son hızınız 300'de olsa Egvtec alayına gider...Esen kalın...
Saygılar Sevgiler
Egvtec...:D:D
C.tesi çalışmasaydım gelirdim kanka , bi türlü deneyemedik gitti
burda bizim yerimiz yok:):)
aaaa çok sert :D her hafta bıkmadınmı arkadaş konu açmaktan :hahaha:
ben ilerden basar izlerim :p
konu güncell cumartesiye denemelik arac aranıyo
reg 106 ile kesinleşmedi selçuk cumartesi zor diyo bakalım eger gelirse suan için sadece reg 106 var;)
ist yokmu F H E typer yaa :)
Ben varim f e h 206 :D
vay be piyasa ne kadar hızlandı neyse zamanı gelince deneriz ibrahimcim ;)
Selcuk yazmis deneyelim diye sen halen cumartesiye sarmissin gidiyosun zaten hava durumu cumartesi yagmurlu ...
fe s2000 var :) yagmur sonrası :)
Gunler cuvalami girdi anlamiyorumki c.tesi ye kadar 2 gece daha var cikalim teke tek basalim carsi pazar yaratmaya gerek yok c.tesi geceleri atasehirin durumu ***** ne gerek var kendimi sikintiya sokayimki hafta ici daha musait
haftaiçi çıkarsanız bende salça olabilirim :D
Selcuk cok dogru dedin ibrahimde calisiyo diye cikmiyo sanirim hafta ici ama ciksaniz karisan hic olmuyo