Gece yarisi cikalim sikinti yok herkez calisiyo sabah erken kalkiyo sonucta ama c.tesi yi de beklemek sacma bence eger denemek isteniyorsa? Bnm icin sikinti yok konuyu acan ibrahim tabigki oda istedigi musait oldugu gun deniycek oda hakli
Printable View
Gece yarisi cikalim sikinti yok herkez calisiyo sabah erken kalkiyo sonucta ama c.tesi yi de beklemek sacma bence eger denemek isteniyorsa? Bnm icin sikinti yok konuyu acan ibrahim tabigki oda istedigi musait oldugu gun deniycek oda hakli
beni özel numaradan arayan ters ters konusan SAHIS kimsin nesin bilmiyorum seninde hesabını görücem merak etme:ofk:
ulan beni arıyosun bana diysounki atar gider yapma felan ulan sen kimsin karar vericeksin bide çıkmış diyoki senle denicek bir araba var o cıksın onla deniceksin diye kimmiş o araba çok merak ettim:ofk:
yok işte beni gectikten sonra hersey ortaya cıkcakmış felan filan kardeşim her zman burdayım çıkar arabnı gel nedir bu özelden niye arıyosun diyorum delikanlıysan ver ismini cismini ya biz konusalım yada arabalarımız konussun;)
BAK KARDEŞİM GİNE SÖLÜYORUM SENİN HESABINI KESİCEM MERAK ETME :ofk:
o çıkaracagın arabınıda bekliyorum 2 gün içinde hbr vericeksinya bekliyorum GİZLİ ADAM:ofk:
o çıkaracagı araba beni gectikten sonra hersey oratya cıkcakmış ulan ne ortaya cıkcak bekliyorum ULAN senin telini bekliyom :ofk:
senin o gectigin yolları bana giderlerini sana yalatmazsam namussuzum:ofk:
abi hayırdır ya biri şaka yapıyo felan olmasın? yada ver bi dilekçe rahatsız ediliyorum diye şikayetçi ol kim olduğu direk çıkar?
İbo gizli hayranların mı oldu len:D
ibo gizli hayranların var :D Merak etdim bende kimmiş. ?
***** yer bu aralar texas gbi polisler silah çekmeler falan :)
atarlı ibrahim paşa ;)
selçuk reg 106 ile denersek 2ye 2 sıkalım arac içi video olması için güzel olur bnm rc 60 ta gaza oturrursak olmaz 70 de basalım 210 220 ye kadar sıkarız.
ibo adres ver :D izliycem bu atarları.