yükledim .. çok güzel olmuş...
ben padişahımızın fontundan istiyorum![]()
bunada takar şimdi bu yobazlar
helal olsun emeği geçen herkese
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Helal olsun saygıdeğer işadamına!
tebrik etmek lazım yapanıda yayınlayanıda.. Onun yazısıyla Mustafa Kemal Atatürk yazınca bir garip oldum.
Teşekkürler..
Helal olsun gerçekten, çok güzel olmuş.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu durum akla şekilcilik veya şekle, cisme saplanıp kalmak olarak gelebilir veya o şekilde görülebilir. Ama bu bir hatıradır, hatıraya, hatırata saygıdır, hatırayı, hatıratı yaşatmaktır. Tabi ki fontlarla, harflerle yaşamayacaktır Atatürk. Ama O'nun düşüncelerinin O'nun yazısıyla yaşaması apayrı bir güzellik, apayrı bir incelik, apayrı bir saygıdır. Dilerim bu fontlar nice kıymetli düşüncelere, nice yeni fikirlere araç olur.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Paylasana da yapana da yaptirana da helal olsun, gercekten mutlu oldum ve bu kadar insani garip duygular icerisine soktunuz. 23 Nisan icin yaptirilmasi da ayri bir anlam...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)