abi kemer tünelleri tek yön nerde bascanız :beuj:
yaa Atarlı Gençler.... Yazılarınızı okuyorum da Gülüyorum.... Devir değişti biz bunu bildiğimiz için geri planda kalıyorumm... Bende VAV 88 VTİ var benimde herkezle yarışasım ve arabamı önceden bilsemde kendi altımda göresim var.. ama Sonunda kan gövdeyi götürcek diye kimseyle yarışmıyorum... ama herkezi takip ediyorum... ve gerçekten birine laf sokmak değil şimdiki yazım genel sölüyorum: Baksan Herkezin arabası Stok yada specler veriliyor yalan yanlış ben bunlarlamı yarışcam allah aşkına....
bitaneside şurdakilerin birbiryle eşit şartlar değil herkez birbirine atar yapıyo altına DOSTLUK ve ya DENEME diye imza atıyor... :D:D:D
aynen ümit'im 4 tanesi atarlanıyorda ondan onlar yarışıyor... Niyemi Sonunda kimse kimseye dürüst davranmıyor...
Ben VTİ kendim gazlamak hevesimi almak için aldım birinin gazı ile değil yanlış anlama beni sakın sözüm sana değil ama; Senle bile şartlarımız eşit değil senin arabanın speclerini biliyoruz :D:D:D emre ve erdinç de seni ondan ayrı tutuyor zaten :rolleyes:
Videoları bekliyoruz.
Günün yorumu benden olsun CZT vs BOCANEGRA denemelerinin sonuçları..
60 da basıldığında 200 de czt 1 2 boy önde oluyor 70 de basıldığında kafa burun gidiyorlarmış..
Videolar birazdan ya da yarın sabah yüklenir almış olduğum son haberler bu yönde :D
kanka vallla yarış yapılacağı zaman atar yapan çok olur. iş ciddiyete bindiğinde yarış yerınde yok eksiklerim var yok benzin yok koltuklarım sökük deyil yok orkitimi evde unutum gibi :D:D:D
kanka benim için sıkıntı yok ben her arabayla gazlarım denerim asla geri vitesim olmaz geçilincede sinir sitres yaratmam kırmaya kalkmadıkları sürece kırıcı olmam.
kardeşim arabamın specleri: filitre, düz boru şuan bu cumarteside bu olacak eksozu bile söktüm.
emre ile erdinçe gelince onlarla yediğim içtiğim ayrı gitmez sabah akşam gazlarız sıkıntı olmaz. ama iş yarış olunca şuan benim emrenin arabasına kafa tutmam söz konusu deyil çünkü beni rahat rahat geçer. bende type-R varkende emrede bana kafa tutmazdı herkez yerini biliyordu çünkü. o nedenden dolayı bizde DOSTLUK baki kalır :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
kanka arabama eksantrik hiç takmadım ama varsa fazladan hemen takarım sıkıntı olmaz. beyni taktım evet 4 gün kadar kullandım onuda takma sebebim serdarın czt ile denemekti hadda konuyu oda takip ediyor haberi vardı oda yazar zaten ama beyni takmak çok şey değiştirmedi adam alıp başını gidiyor sezaide vardı o gece hadda tabi senle yada aynı sekmentte yada aynı speclerde bir arabayla tabiki farklı olurdu beynide söktüm sahibine vermek zorunda kaldım çünkü beyni satmış ama şuanda filitre düzboru başka bişey yok...
bi saxo bi gti bi ies dnedik bizde stresimizi attk :) devran hepimizden onde yani saxo oda agrlik atti ondan oldu :) guzeldi ya gazladk eglendik :)
1-2 boy değil 2-3 boy oluyor :D geliyorum :D
guzel geceydi keske hep boyle olsa..vts.ies gti 3lu sıktık çok guzel oldu keske 4de bırakmak zorunda kalmasaydım :(cumartesiye kadar kesiklik sorununu çözmem lazım :( emrah bi launch yapmadın ya :D
aynen turgay keske kesmeseydin guzeldi yani. Gdrken yaptm launch sen duymadn mi