yok lauchu duymadım alper abiylede bastık yanıma oturdu gene kesti 6 binde yarın yaptırcam is te daha çok sıkarız :D
yok lauchu duymadım alper abiylede bastık yanıma oturdu gene kesti 6 binde yarın yaptırcam is te daha çok sıkarız :D
http://www.techturkey.com/forum/vide...ra-deneme.html
Beyler Czt-Dll İle Bocanegra videoları gelmiştir. iki aracada maaşallah ıyı gıdıyor allah kaza bela vermesın.
Kanka mesajımda görmüş gibi konuşmuşum pardon; sadece bugün senlede konuştuğumuz üzre ümitle gazlıcam nasıl olur falan diye konuşmuştum. Böle bilgiler geçince elime sana da hatta burdan ondan soracaktım :confused: tmm sıkıntı yokk şeklimizi koyarız biliyorsun ama illa eksoz tak çünkü milletin saçma sapan konuşmasını istemem şartlar eşit ola... İyi olan Kazansın Kardeşim... her zaman dostluk olacaksa (yarışdan sonra) ben Varım....:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ben yarıştıgım kimse ile kötü olmam gercekten şuan cumartesi yarışacagım diyede basınc acayım şunu yapayım yok yapmıyorum arabam garajda duruyordur zaten usta olarakta yeni sanayide mustafa abiye gidiyorum o da 2 gün önce turbo timer taktı o kadar demir parcası için kırıcı olmam gecsem sevinirim tabi gecilsemde kompleksim yok aynı muhabbet devam eder yine sıkalım desin yine sıkarım o kişiylede camur olanlardan degiliz usta
[QUOTE=ARICAN;5795081]Antalya'mızın Vti ları baya meşhur oldu bu aradaa... Hangisine Diş bileliyorsan Onu söyle Emre???????????[/QUOTE
tabiki hepsine:D:icon_tup:
özkan abi seviyorum seni büyümüzsün sana kontak bile açamayız saygıdan ama vti sevmiyim işte :D ama typer seviyim :D
serdarım tebrik ederim bu arada benim yeni haberim oldu yoksa gelirdim bende