şakadır o şaka :D
sade filtreli vtecin neyiyle denicektin emre pardonda ? az mantıklı konuş ya
baya hızlıymış saxon denicez gorcez işte KPROSUZ TAYYARLA ;)
106 vardı o zamanlar kanka stock hatırlarsan
hatırlamıyorum vala benım bildigim sende şayin vardı 300 derece egzantrik aldım abi falan diyordun piyan garajın oralarda sora saxonu aldın geldin. ben arada 106 hatırlamıyorum kusura bakma kardeş vti pert oldu gitti geçmişi irdelemenin faydası yokk önümüzdeki maçlara bakalım ;)
..............................................
yavaswems olsa sıkıntı yok 1.8 olunca afr 10 biliyon mu olmuyo ara konuşalım kardeşim ortasını buluruz sonrada bide drag yapalım bulutcum ara cıkamam lazım netten
valla öle 200e kadar falan denemem ben kimse kusura bakmasın. normalde 240 tan asagı ayagımı gazdan cekmem de sana 220 demiş bulundum.
dragta yaparız sorun degil.
deneyip görcez valla :) dragta typerı hafife aldılar galiba...
ahh bulutcum ahh bız ne kardeşler gördük yüzüne abi diyen arkadan konuşup şöyledir böyledir diyen :) sendede jazz vardı şirin bir jazz takas için gelmiştin hatırlıyorum kardeşimm..
begen geçen bas bas bağırdım saxo ya 1,8 diyen varsa parayı basar motoru istediği yerde açtırırım diye ama neyse siz yinede 1,8 bilin :)
sen le 230 kadar basarız ama 200 üstü her zaman senın biliyosun geçeriz demiyoruz zs type-r ını bakalım kaça km hıza kadar yakalıyamayacaksın bizi onu görelimmm....
dragta deneyelım hepinizi severim biliyosunn .... :):icon_wack
Arabana guvenmiyosan o zaman yarisalim demicen kardes 200 kadar guvenmiyosan denemiyelim o zaman basi sonu belli olsun drag yapalim senle herkezde gorur sonucu
Cumartesi yağış var beyler pazar günü gözükmüyor yarın aksam ise kapalı hava durumu ona göre :D
Dragta 1 araba onden kalk gel aksama hemen drag yapalim haci konusmakla olmuyo ben hazirim aksama