ahh erdinc abim ahhh bizde ne abiler gorduk 2 parca degisik kocum diiyip kazasız yeri olmayan araba kaktıran. ;)
bizde seni cok severiz biliyosun.. :)
gerilim yapmaya gerek yok bulut gelsin mersinden araba hazırlandıgı gün hem drag hem roll yapılır...
buluta sık diyin, bulut istanbula kadar sıkar geri vites yapmaz :)
sıkmak için doğdulaarrr ya sıkacaklardıı yada öleceklerdiii poahahhaha :D kanka valla canım sıkılıyodu bu mersinlerde iyi oldu bu konu :D
Vay arkadaş ne zaman typer yada gti konusu olsa ortalık karışıyor giden gider iyi olan kazanır bu kadar basit czt de oldukca süpriz bi arac olabilir dikkat edin kalkışta dez avantajı var diyebiliyorum asr muhabbetinden sanırsam Yalnız bulut R yapmaz benim bildigim :)
Bulut u severim neyse onu soyler onu konusur
Araba 2 -3 hafta icinde hazır olur allahın iznyile 1 haftada rodaj bitirmeyi planliyorum istanbul a gidip ordan ankara ordan izmir ordan da antalya yapacagım :D sonra yag degişimi ve basınca merhaba diyecegim :D ama bakalım neler olcak :D Aklımda cok güzel liste var birde agbi hatırlıorsan bi kaç video izletmiştim sana rb25 şanzıman muhabbetiyle amcam yardıra yardıra kalkıyordu :)
Bende bi konu acarım yine karışır ortalık fırtana oncesi sesizlikteyim şuan :D
erdinç 1.8 olmuş olmamış sorun değil..kardeşin yazdı face de o yazıyı gördüm..arabamız 1.8 cc diye yazmıştı..az geride de tekrar yazmış 1.8 olunca afr 10 a düşüyor diye :)
Emirim bos konusma senin arabani delecek araba mevcut bende rahat ol sen ortaligi karistirma daha fazla adam olan adamla denencek araba var bende adam olamayan uresin dursun biri kemik atar nasil olsa
1,8 evet istiyosan sanada aliyim abi kiti 8 liiran varsa hazir motorda sokuk vaya ustundeki motoruda satam sana iorda 2,0 denicez demis demekki senle yarismicaz sen 1,6 uzatma alper abi
yarışında ezleyek yaa videolarınızı hd kamerayla çekicem :D
Vay arkadaş arabayı sattık ortalık karışmış biz denemek için kıçımızı yırtıyorduk typer larla s2000 lerle deneyen yoktu alın size ufak bir video.
Typer : mugen beyin ince conta headers cai 70 lik ara boru HKS son
EP TYPE-R & DS 106 - YouTube
NERDESİN DS :D
Neyi merak ediyosun ki sorup duruyosun abi yani buna anlam veremiyom ben
merak olayı değil emre araba 1.8 diyorsun kategorim 2.0 diyorsun sonra araba 1.6 oluyor..