Ford mondeo 2.0tdci
Citroen c5 1.6 hdi
Citroen c5 2.0 hdi
SuperB kesinlikle 1.5 senedir kullanıyoruz süpriz arızası olmadı elektronik vs
100.000km de aldık 140.k oldu ilk baskı balatayı biz değiştirdik ön takıma ellenmedi henüz.
Km de sıkıntı değil TDİ lar için bakımlarını yaptırdığımız serviste 470.000km de passat görmüştüm.
c5 1.6 da da hidrolik var ama sadece makyajlılarda olması lazım.
ben mondeoyu seçtim ancak 2.0 hdi c5 te seçilebilir, sonradan düşündüm![]()
2.0 FSİ b6 passat candır moruk.dizeli napcan yaaaa.
Ama ikisinden birini alıcağına git passat al b5.5 tdi![]()
Mondeo alıcaksanız kısa yolda kullanmayacaksınız ve yavaş kullanmayacaksınız.Basınç olmadığında motoru ısınmıyor kesinlikle(ön tarafta karton vs varken bile aynı)
Citroen'e göre kasa olarak çok daha sağlam,daha iyi yol tutuyor ve duruyor.Seçim bence 1.6hdi ve 2.0tdci arasında olmalı 2.0hdi zor satılıyor.Mondeonun temizine 30.000tl üzerinde verilmez ikinci eli rahat satılan araçlar değil.
Eğer çok performans isteği yoksa kesinlikle 1.6hdi derim ben modeo kullanıcısı olarak.
Ekleme:eski passat kullanıcısı olarak, bence passat ederinin çok üstüne satılıyor, mekanik parçaları gereksiz pahalı ve motor aşırı sesli çalışıyor(pompa meme kullandığı için).
Mondeo yazılım konusu:http://www.techturkey.com/forum/asir...o-upgrade.html
1.6 hdı-tdcı aynı
2.0 dizeller aynı atmosferikler farklı motor.mondeo tercih ederdim şaka gibi yol tutuşu var düzlükte boy yediği araçlarla virajda dalga geçer..Yay-lastik ve biraz pilotaj ile çok ciddi şaka yapabiliritesi var.Eğer otomatik olacaksa ford olmasın.Jatco şanzımanlar acayip belalıdır.Yüklemeye gelmez.Hatta büyük jant takarsın onda bile sıkıntı çıkartır.hor kullanılmışsa sıkıntısı eksik olmaz.mondeo en dolu paketi Ghıa-X'dir..Eğer atmosferik mondeo olacaksa onun yerine 1.6 veya 2.0 dizel c5 olsun daha iyi.bu dönemde benzin parası dert olur.Düz ve dizelden korkma abi.Transit motoru değildir.En ufak transitler 2.2 connectler ise 1.8tddı'dır.(makyajdan sonra tdcı)
Transit motoru diyen biraz yazmış.Röno sanmış sanırım kangoda aynı motor latitude'de aynı motor hesabı 1.5 dci.
Bu arada c5 motoru yeni kasada bile focusla aynıdır.Psa üretimi motor.O konu biraz garip toyota forumunda citroenciler forda karşı. ? Fordda 110'luk motor 2 hp fark yazılımdan kaynaklıdır citroen 112dir..90 hp olan modeller ise yakıt tüketimi avantajı ile seçilir.daha çok kiralamlarda var.sadece değişken geometrili turbosu ve yazılımı 110'luktan farklıdır.Yoksa o da aynı motordur.90 hp lik olan farklı 110 luk olan farklı sanılmasın.sadece turbo ve yazılım farkı mevcut.
C4'tede 90lık mevcut yanılmıyorsam.
Bende öyle diyorum alsın bir Passat B5.5 TDI ve ya SuperB TDI,Octavia TDI ama Ahmet enteresan arabaları sevdiği için araştırıyor bence
Skoda Octavia 1.9 TDi Elegance 2006 Model 31.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71762535
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
b5.5 passat al bitaneo olmazsa mondeo trendi bile donanımlı
peder beni kandırmış olsa bizim araç satılık olsa bizimkini verirdik be 119 binde![]()
bu kasa octavia lara Varım diyorum ahmetbaha-drsotm dizele Varım dolu olsun 33ü geçmesin benım kriterlerı biliosun biraz ar-ge yap bakayım MSNden
![]()
Hani Fransız aracı çabuk dökülür derler de, bu kasa Mondeolar daha beter dökülüyor. Uzak durulacak araçlar listemde bu kasa. Kesinlikle Citroen tercih ederdim ben.
Mondeo çok güzel ama otomatiğinden uzak durun. Ford zaten 1.6TDCI motorunu Peugeot'tan alıyor. 1.6 HDI = 1.6 TDCI. 1.4'lerde öyle. Ama yanılmıyorsam 2.0 motorları farklı. Otomatik olucaksa Mondeo olmasın ama Peugeot Citroen otomatik nasıl bilmiyorum.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
otomatiğe sürüş konusunda önyargım yok , yani olmasını isterdim ama hem fazla yakar , hem yüksek km de risk olabileceği için her ihtimalde de manuel düşünüyorum.
Dökülür derken nasıl dökülüyor?
Benim araç şu anda 200k km geçti ve 3 senedir en ağır şartlarda kullanıyoruz içinde inşaat malzemesi dahil herşey taşındı gerektiğinde tarla içinde kullandık , kara saplandı çeki demiri bulunmadı arka taşıyıcıdan çektik aracı ve daha dökülen bir tarafı yok.Kasa kalitesi olarak fransız araçları ile karşılaştırılmaz bence.
hep aynı şeyi söylüyor olacağım ama mondeo bu araçlardan bir gömlek üstün sürüş ve dayanıklılık konusunda.diğer klasmanlarda da onlardan geri kalır bir otomobil değil
mondeonun dökülmesi?
300,000lerde-250,000de,140,000de var etrafımda.hepsinin içine otur gez hangisinin kaç km de olduğunu anlamazsın.kullandığınız araçta bir problşem olabilir ama tıkırtı-dökülme gibi şeyler mondeonun kronik sorunu değil megane lar gibi
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
bu güzelmişte niye ucuz.
Citroën C5 2.0 HDI Exclusive 2005 Model 26.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 82799128
edit. km den dolayı heralde.
Bu saydıklarından daha mantıklı bence ama bir VW değil![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu vergilendirme mevzuları nasıl oluyor ,,, 1.4-1.6 , 1.6-1.9 , 1.9-2.0 seklinde mı ,,, yani 2.0 , 1.6 dan iki dilim mı yukarıda?ne kadar 2.0 in vergisi?
Mondeo daha hoş gelmeye başladı bu ara gözüme.c5 e nazaran daha makul fiyatlara daha temiz daha düşük km li ,dolu ve modelli mondeolar bulabiliyorum ilanlarda....c5 hakkında yeteri kadar bilgiye ulaştım.şimdi sıra mondeo ile ilgili bilgi toplamakta..
(2006 2007 2.0 tdci Manuel ghia)
Özette mondeo günceli diyelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)