Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı
Mk4 yeni kasa , mk3 benim ilgilendiğim kasa dogrumudur? Yani benim ilgilendiğim kasada transit motoru var , eski c5 te de yeni mondeoyla aynı motor var o zaman anladığım kadarıyla....
Yukardada yazmistim , bu makyaj hangi seneden itibaren basladi , makyajlilarin kimisinde 130 luk kimisinde 140 lik yaziyor hepsi manuel olmasina ramen ,,, 130 lar sadece otomatikte var son makyajli kasada degilmi?
En dolusu ustu siyah alti krem kokpitli ,,, Komple siyah kokpitli araçların donanimlarinda hAngi eksiklikler var?
...ve bu bilgiler harici bu kasa mondeo nun eksileri artıları nelerdir? Suan kullandığım aracı , ilgilendiğim araçları , beklentilerimi göz önünde bulundurursak tavsiye edermisiniz (manuel)
Ben de c4 ü alacakken hep 18 di üst hedefim.onun için sadece Cordoba , rio , cerato vss araştırmıştım son güne kadar...sonra birden limit 26 ya cikinca hesaplar karıştı , para elime geldi ve ne alicaama karar vermemiştim daha.Sonra c4 mondeo 407 arasında kaldım.407 lere bindim , konforlu gelmedi , ve bütçe dahili olanlar çok yorgundu.Mondeo babamin bı arkadasında vardı , koyu fume , bol kromajli son makyajli kasadan ,babam sormuş , guzel demiş , baksın istiyorsa senin oğlan , kafasına yatarsa satabilirim de demiş.Banada nedense bi ters tepki oluştu , gitmedim.Sonra c4 aldım...Arada bi görüyorum ortak toplantılarda vss aracı.Keşke baksaymişim.