User Tag List

Sonuçlar: Mondeo 2.0tdci , c5 1.6hdi , c52.0hdi

Katılımcı sayısı
81. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Ford mondeo 2.0tdci

46 56.79%
  • Citroen c5 1.6 hdi

13 16.05%
  • Citroen c5 2.0 hdi

22 27.16%
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Mondeo 2.0tdci , c5 16hdi , c5 2.0hdi

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu vergilendirme mevzuları nasıl oluyor ,,, 1.4-1.6 , 1.6-1.9 , 1.9-2.0 seklinde mı ,,, yani 2.0 , 1.6 dan iki dilim mı yukarıda?ne kadar 2.0 in vergisi?
    Vergi dilimleri;

1300 cm³ ve aşağısı
    1301 - 1600 cm³ e kadar
    1601 - 1800 cm³ e kadar
    1801 - 2000 cm³ e kadar
    2001 - 2500 cm³ e kadar
    2501 - 3000 cm³ e kadar
    3001 - 3500 cm³ e kadar
    3501 - 4000 cm³ e kadar
    4001 cm³ ve yukarısı

diye ayrılır.

Mondeo yol tutuşuyla, konforuyla, motoruyla fena araba değil. Eski kasa c5'i görsel olarak beğenmiyorum. Yoksa o da gayet özel bir araba.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mondeo daha hoş gelmeye başladı bu ara gözüme.c5 e nazaran daha makul fiyatlara daha temiz daha düşük km li ,dolu ve modelli mondeolar bulabiliyorum ilanlarda....c5 hakkında yeteri kadar bilgiye ulaştım.şimdi sıra mondeo ile ilgili bilgi toplamakta..
    (2006 2007 2.0 tdci Manuel ghia)
    Özette mondeo günceli diyelim.
    temiz bir tane al pişman olursan aldığından daha fazla paraya ben alırım senden.okadar söylüyorum

mondeo iyidir
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Smile

Ahmet ulaşabilirsen OmerRS'e özel mesaj at bence,Ford konusunda oldukça bilgili illa ki yardımcı olacaktır.
    http://www.techturkey.com/forum/members/322-omerrs.html
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temiz bir tane al pişman olursan aldığından daha fazla paraya ben alırım senden.okadar söylüyorum

mondeo iyidir
    Bimtavsiye anca bu kadar iddialı olabilir

Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet ulaşabilirsen OmerRS'e özel mesaj at ,Ford konusunda oldukça bilgili illa ki yardımcı olacaktır.
    http://www.techturkey.com/forum/members/322-omerrs.html
    Konu linkini atıyorum şimdi , saolasin kanka...

Bu arada ilanlara bakiyorumda ,, bu son makyajli yılında çıktı tam olarak? Kaç yılımdan itibaren Manuel 140 hp?bazi makyajli kasa Manuel araçlara 130 hp yazılmış , bilgi eksikliği mı , yoksa benim kaçırdığım bi versyon farki mı var?donanim paketleri ne? En full un kokpit siyah krem mı illaki?siyah kokpit çok mu boş donanımda geliyor?(o daha bi sportif geldi gözüme)

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 hdı-tdcı aynı
    2.0 dizeller aynı atmosferikler farklı motor.mondeo tercih ederdim şaka gibi yol tutuşu var düzlükte boy yediği araçlarla virajda dalga geçer..Yay-lastik ve biraz pilotaj ile çok ciddi şaka yapabiliritesi var.Eğer otomatik olacaksa ford olmasın.Jatco şanzımanlar acayip belalıdır.Yüklemeye gelmez.Hatta büyük jant takarsın onda bile sıkıntı çıkartır.hor kullanılmışsa sıkıntısı eksik olmaz.mondeo en dolu paketi Ghıa-X'dir..Eğer atmosferik mondeo olacaksa onun yerine 1.6 veya 2.0 dizel c5 olsun daha iyi.bu dönemde benzin parası dert olur.Düz ve dizelden korkma abi.Transit motoru değildir.En ufak transitler 2.2 connectler ise 1.8tddı'dır.(makyajdan sonra tdcı)
    Transit motoru diyen biraz yazmış.Röno sanmış sanırım kangoda aynı motor latitude'de aynı motor hesabı 1.5 dci.

Bu arada c5 motoru yeni kasada bile focusla aynıdır.Psa üretimi motor.O konu biraz garip toyota forumunda citroenciler forda karşı. ? Fordda 110'luk motor 2 hp fark yazılımdan kaynaklıdır citroen 112dir..90 hp olan modeller ise yakıt tüketimi avantajı ile seçilir.daha çok kiralamlarda var.sadece değişken geometrili turbosu ve yazılımı 110'luktan farklıdır.Yoksa o da aynı motordur.90 hp lik olan farklı 110 luk olan farklı sanılmasın.sadece turbo ve yazılım farkı mevcut.
    C4'tede 90lık mevcut yanılmıyorsam.
    Mondeo 2.0 larda transit motoru var mk3 lerde. 2 litre 130 da 2.2 155 lik de transitteki motordan. C5 teki ise yeni nesil motor yani mk4 mondeodaki motordan.

Yanlis bilgilerle bir de bilmislik yapmissin.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet ben o mondeoyu alamadım daha fazla bayılarak başka araç aldım sıfır niyetine
    içimde kaldı sen mondeoyu al bari
    her an alabilirim duygusal olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mondeo 2.0 larda transit motoru var mk3 lerde. 2 litre 130 da 2.2 155 lik de transitteki motordan. C5 teki ise yeni nesil motor yani mk4 mondeodaki motordan.

Yanlis bilgilerle bir de bilmislik yapmissin.
    Mk4 yeni kasa , mk3 benim ilgilendiğim kasa dogrumudur? Yani benim ilgilendiğim kasada transit motoru var , eski c5 te de yeni mondeoyla aynı motor var o zaman anladığım kadarıyla....
    Yukardada yazmistim , bu makyaj hangi seneden itibaren basladi , makyajlilarin kimisinde 130 luk kimisinde 140 lik yaziyor hepsi manuel olmasina ramen ,,, 130 lar sadece otomatikte var son makyajli kasada degilmi?
    En dolusu ustu siyah alti krem kokpitli ,,, Komple siyah kokpitli araçların donanimlarinda hAngi eksiklikler var?

...ve bu bilgiler harici bu kasa mondeo nun eksileri artıları nelerdir? Suan kullandığım aracı , ilgilendiğim araçları , beklentilerimi göz önünde bulundurursak tavsiye edermisiniz (manuel)

Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet ben o mondeoyu alamadım daha fazla bayılarak başka araç aldım sıfır niyetine
    içimde kaldı sen mondeoyu al bari
    her an alabilirim duygusal olarak
    Ben de c4 ü alacakken hep 18 di üst hedefim.onun için sadece Cordoba , rio , cerato vss araştırmıştım son güne kadar...sonra birden limit 26 ya cikinca hesaplar karıştı , para elime geldi ve ne alicaama karar vermemiştim daha.Sonra c4 mondeo 407 arasında kaldım.407 lere bindim , konforlu gelmedi , ve bütçe dahili olanlar çok yorgundu.Mondeo babamin bı arkadasında vardı , koyu fume , bol kromajli son makyajli kasadan ,babam sormuş , guzel demiş , baksın istiyorsa senin oğlan , kafasına yatarsa satabilirim de demiş.Banada nedense bi ters tepki oluştu , gitmedim.Sonra c4 aldım...Arada bi görüyorum ortak toplantılarda vss aracı.Keşke baksaymişim.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mk4 yeni kasa , mk3 benim ilgilendiğim kasa dogrumudur? Yani benim ilgilendiğim kasada transit motoru var , eski c5 te de yeni mondeoyla aynı motor var o zaman anladığım kadarıyla....
    Yukardada yazmistim , bu makyaj hangi seneden itibaren basladi , makyajlilarin kimisinde 130 luk kimisinde 140 lik yaziyor hepsi manuel olmasina ramen ,,, 130 lar sadece otomatikte var son makyajli kasada degilmi?
    En dolusu ustu siyah alti krem kokpitli ,,, Komple siyah kokpitli araçların donanimlarinda hAngi eksiklikler var?

...ve bu bilgiler harici bu kasa mondeo nun eksileri artıları nelerdir? Suan kullandığım aracı , ilgilendiğim araçları , beklentilerimi göz önünde bulundurursak tavsiye edermisiniz (manuel)

Ben de c4 ü alacakken hep 18 di üst hedefim.onun için sadece Cordoba , rio , cerato vss araştırmıştım son güne kadar...sonra birden limit 26 ya cikinca hesaplar karıştı , para elime geldi ve ne alicaama karar vermemiştim daha.Sonra c4 mondeo 407 arasında kaldım.407 lere bindim , konforlu gelmedi , ve bütçe dahili olanlar çok yorgundu.Mondeo babamin bı arkadasında vardı , koyu fume , bol kromajli son makyajli kasadan ,babam sormuş , guzel demiş , baksın istiyorsa senin oğlan , kafasına yatarsa satabilirim de demiş.Banada nedense bi ters tepki oluştu , gitmedim.Sonra c4 aldım...Arada bi görüyorum ortak toplantılarda vss aracı.Keşke baksaymişim.
    Mk4 yeni kasa, C5 teki 2.0 HDI motorlarla aynı motora sahip. İlk gelenlerde 2.0 140 ve 2.0 130 otomatik geldi fakat sonra hepsi 140 oldu. Şimdilerde 163 lükler çıktı.

Bizim bahsetiğimiz kasa ise Mk3 onlardaki motor transitte de kullanılan motorlar. 2.0 130 var onların hepsinde, bazı ilk gelenlerde de 110 luklar var.

Donanım olarak son çıkanlarda titanium da vardı ancak ghia-x olanlar en dolusudur.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç yerde 140 yazıyordu , 130 moral bozdu inceden

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    130 olmasının moral bozucak bir durumu yok egr iptali ve yazılım zorunlu zaten; performans isteği olmasa bile yapılması lazım yakıt normal kullanımda çok fark ediyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)