Yanliz Emre olur da kisin satmak istersen fena patar eilnde bu araba. Ben cok arastirdim. Satisi cok yavas. O kadar para verecegine s2000 ne de sarabilirsin. Yarin oburgun satiyorum dediginde hemen gider. Ama TT yi aylarca elden cikaramayabilirsin.
Konuyu azıcık hortlatalım
Araç sahibi ile tekrar konustum, kaput ve sağ çamurluk değişti diyor, kaza fotoğrafları var motorda veya aksamda hiçbirşey yok,airbag vs açılmadı yalnızca 2 parça değiştiğini söylüyor. Doğuş'a götürüp sorabilirsiniz dedi. Bunun dışındakileri kendi cebinden ödemiş TTS'e çevrilme bedelini, sonra da gidip sigortadan almıs parayı. İşçilik ücreti çok fazla doğuşta, artı hepsi bir fatura edildiği için Trammer'de de 24 bin TL görünüyor dedi, istediğin expere gösterebilirsin diyor,bütün kayıtları var diyor, kaplama öncesi fotoğrafları da varmış hatta için rahat edecekse kaplamayı söküp de satabilirim diyor.
Tekrar gündeme geldi bu aracı almak, tipi ve fiyatı itibari ile cok cezbediyor, attıgınız linkteki Güray'ın aracı da cok güzel ancak aşırı pahalı.
Arkadaşlar konu açmamak için burda soruyorum, plakayı bilen yok sanırım.
Doğuş çıkışlı olup olmadıgını nasıl kontrol edebiliriz? Veya başka ne çıkışlı olabilir ? Çoğu TT'nin yurt dışından ithal oldugunu okudum bir yerde ilerde problem cıkıyormus sonra.. Böyle bir durum var mıdır? TT alma arifesindeyim yardım rica ediyorum
aracımız bu ; belki tipinden tanıyan bilen vardır. Bu jantlı başka cabrioya rastlamadım.
![]()
Ozel ithalatlarda dusuk fatura olayi cok yaygin, basin agriyabilir veya satarken zorlanabilirsin
Dogus cikisli almakta fayda var o yuzden canim benim![]()
Bu aracı tanıyan bilen var mıdır? Bir de bu TT'ler neden bu kadar zor satılıyor? Bu rakama bu modellerde, bu tasarım, doluluk, performans ve kalitede başka ne alınabilir ki? Özellikle de tasarım konusunda bu fiyat aralığında bence eşi yok; ancak gel gör ki bu modellerde 35 isteyen bile haftalarca, aylarca satamıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8084982/detay/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)