User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
120 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: YGS açıklandı.

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel sebeplerden bu haftasonu kaydımı istanbudal bir düz liseye aldırıyorum.

Aslında amacım raklamcılık okumaktı ama özle hayatımdaki sorunlar sebebiyle istanbula gitmek durumundayım orada da lys ye pek fazla çalışabileceğimi sanmıyorum.

baraj falan geçtim sıkıntı yok 300 civarı puanım var ,konservatuar okumak istiyorum.
    Bu seneye akdar 1 yıl boyunca tiyatro etğimi aldım yetenekli olduğumu düşünüyorum oyunda yer almışlığımda var.

İstanbual gelip konservatuara nerede hazırlanabilirim nerede çalışabilirim Fatih te kalacağım büyük ihtimal o bölgede bilen eden var mı ?

Bold için kusurabakmayın hiçbirşey bilmeden geliyorum ve az bir sürem var bu işlerle uğraşan biri varsa ilgilenirse sevinirim
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2 yıllık aöf için bu sınav yeterli mi ? kaç puan almak gerekirdi?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu gün içimde bir korku vardı nolcak nolcak derken sınavların açıkladığını öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı 8 puan la barajı geçemedim 172 alımışım fen bilimlerini çözmeseydim barajı da geçicektim ama fen bilimindeki yanlışlar doğrularımı götürmüş bu sene sınava özel sebeplerden çalışamadım önümüzdeki sene dershane ye yazılıcam hiç olmasa bu sene soruları ve sınav tecübesi edindim artık aynı hatayı yapmam 8 puan için 1 senemin kaybolması evlet acısı gibi oldu 172 puan la açıktan veya özel bi ünüversite okuyabilirmiyim
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gün içimde bir korku vardı nolcak nolcak derken sınavların açıkladığını öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı 8 puhan la barajı geçemedim 172 alımışım fen bilimlerini çözmeseydim barajı da geçicektim ama fen bilimindeki yanlışlar doğrularımı götürmüş bu sene sınava özel sebeplerden çalışamadım önümüzdeki sene dershane ye yazılıcam hiç olmasa bu sene soruları ve sınav tecübesi edindim artık aynı hatayı yapmam 8 puhan için 1 senemin kaybolması evlet acısı gibi oldu 172 puhan la açıktan veya özel bi ünüversite okuyabilirmiyim
    benim bildiğim meslek yüksek okulu işte 2 yıllık olan okullar için baraj 140 puan, yani girebilirsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim meslek yüksek okulu işte 2 yıllık olan okullar için baraj 140 puan, yani girebilirsin..
    düz lise mezunuyum meslek lisesi mezunu değilim sorun olurmu olmazsa her hangibi bir 2 yılık bölüme girim bari seneye 4 yılık kazanırım bi senem boşa geçmez hiç olmazsa
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

bu puanlarla ne olur.ben ilk etapda aöf 2 yıllık en kolay bir bölümü bitirmek istiyorum.hiç çalışmadan bu kadar puan aldık vesselam

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar zor mu sormuşlardı ? Sonuçlara göre dökmüşler gibi duruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Serhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar zor mu sormuşlardı ? Sonuçlara göre dökmüşler gibi duruyor.
    bana göre zor değildi sınav ama ilk ygs ye girşim olduğundan acemiydim ne kadar soru çözersem kar dedim barajın altında kaldım türkçe ve sosyal bilimler kolaydı birtek fen bilimleri zordu

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Bi daha ki sene için inşallah daha iyi bir puan çıkarırsınız.

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okuyorum 2. sınıftayım denemeliğine girelim dedik 270 yapmışım işte normal .
    Ygs altyapı işi biraz LYS de çalışan yapar düşük yapan arkadaşlarda morallerini bozmasınlar.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz lise mezunuyum meslek lisesi mezunu değilim sorun olurmu olmazsa her hangibi bir 2 yılık bölüme girim bari seneye 4 yılık kazanırım bi senem boşa geçmez hiç olmazsa
    çok yanlış düşünüyorsun bu düşüncenden biran önce kurtul. madem kafanda 4 senelik üniversiteye gitmek var ne diye 2 seneliğe giriş yapıp hazırlanacaksın, otur doğru düzgün tam konsantre sınava hazırlan. 1 sene kaybetmeyeyim diye ömrünü kaybedersin ki bi sene boşu boşuna okuyunca da o 1 sene boşa gitmiş olacak..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene hiç çalışmadım barajı geçtim bu sene çalıştım barajı geçememişim koydu be.

Emre Akçay
    Misafir
    Aöf'den Adalet bölümü okumak için barajı geçmek gerekli mi? Ben YGS5'ten barajı geçmişim fakat YGS6'dan geçememişim. Eşit ağırlıkçıydık lisede. Bilgisi olan var mı?

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 271 aldım. Lys'de artık kasmak lazım.

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçememişim, meslek lisesinde okuyorum 2 senelik direk geçiş hakkımız var onu kullanıcam bende..

iadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel sebeplerden bu haftasonu kaydımı istanbudal bir düz liseye aldırıyorum.

Aslında amacım raklamcılık okumaktı ama özle hayatımdaki sorunlar sebebiyle istanbula gitmek durumundayım orada da lys ye pek fazla çalışabileceğimi sanmıyorum.

baraj falan geçtim sıkıntı yok 300 civarı puanım var ,konservatuar okumak istiyorum.
    Bu seneye akdar 1 yıl boyunca tiyatro etğimi aldım yetenekli olduğumu düşünüyorum oyunda yer almışlığımda var.

İstanbual gelip konservatuara nerede hazırlanabilirim nerede çalışabilirim Fatih te kalacağım büyük ihtimal o bölgede bilen eden var mı ?

Bold için kusurabakmayın hiçbirşey bilmeden geliyorum ve az bir sürem var bu işlerle uğraşan biri varsa ilgilenirse sevinirim
    İlk başta ders çalışacak yer arıyorsun zannettim. Konservatuara hazırlık bambaşka bir olaymış. Çapa'da bir yer çıktı ama müzik üzerine sanırım, orası aranıp tavsiye yer öğrenilebilir, kaliteli bir yer gibi geldi bana. Çapa Armoni Sanat Merkezi

Belediyenin de kurslarına baktım ama tiyatroyla alakalı birşey yok. Fatih Belediyesi'nin kursları var ama anladığım kadarıyla. Ayrıca Taksim Beyoğlu civarında böyle yerler vardır illaki, gitmen de sıkıntı olmaz. Yardımcı olayım dedim ama kayboldum sanatın içinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Serhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Bi daha ki sene için inşallah daha iyi bir puan çıkarırsınız.
    çok teşekkür ederim

Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok yanlış düşünüyorsun bu düşüncenden biran önce kurtul. madem kafanda 4 senelik üniversiteye gitmek var ne diye 2 seneliğe giriş yapıp hazırlanacaksın, otur doğru düzgün tam konsantre sınava hazırlan. 1 sene kaybetmeyeyim diye ömrünü kaybedersin ki bi sene boşu boşuna okuyunca da o 1 sene boşa gitmiş olacak..
    lisedende sonra burda da bir yıl kaybetmek moral olarak bozuyo bu gün sakin kafayla düşündüm de sanırım benim için en iyisi bir dershaneye yazılıp istediğim hukuk bölümüne girmek olucak madem bir yıl kaybetim kaybetiğime deysin yaz dan sonra eve komple kapanıp sıkı çalışırsam başarırım diye düşünüyorum hayırlısı

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ederim

lisedende sonra burda da bir yıl kaybetmek moral olarak bozuyo bu gün sakin kafayla düşündüm de sanırım benim için en iyisi bir dershaneye yazılıp istediğim hukuk bölümüne girmek olucak madem bir yıl kaybetim kaybetiğime deysin yaz dan sonra eve komple kapanıp sıkı çalışırsam başarırım diye düşünüyorum hayırlısı
    Yazıda es geçme hiç olmazsa arada basitte olsa test çöz dönemde çalışmaya başladığında 'hamlık' sorunu yaşamazsın. Olmaz iş değil, okuldan bir arkadaşım sayısal sınavlarına girerken Türkçe Sosyale de girdi aile zoruyla huzurla Hukuk okuyor şimdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazıda es geçme hiç olmazsa arada basitte olsa test çöz dönemde çalışmaya başladığında 'hamlık' sorunu yaşamazsın. Olmaz iş değil, okuldan bir arkadaşım sayısal sınavlarına girerken Türkçe Sosyale de girdi aile zoruyla huzurla Hukuk okuyor şimdi
    hamlık olcağını sanmıyorum açık lise sınavlarım var yaza biticek her biri bir ygs gibi zaten tek farkı dört yanlış bir doğrumu götürmüyo hiç kitap açmadım bu sınavda ve 172 aldım dershane ve sıkı çalışmayla istediğim bölümü kazanabilirmişim buna inandım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)