User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Evo ile Kar teknikleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kar olayı dediğiniz gibi çok farklı cunku zemının heryerı eşit tutunmuyo..
    bizim burası yuksek olduğuıcın biraz her sene test ederım.. yuksek hız en buyuk tehlıke karda.. yanı denge bi kere bozulunca araba kafasına göre gezınıyor yolda.
    el frenı ıle hafıf yanlayarak dıye girmeye çalıştığım çok oldu ama coğunda yoldakı bazı yerler buz olduğu ıcın spınle sonlanıo..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Grs91
    Misafir
    mehmet gecmıs olsun dikkat olm

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo muz yokki çıkalım dağlara, değil dağa yola çıkamaz olduk kazasız belasız atlatman sevindirici, dağın zevki çok başka...

Sixinc.unbuffed
    Misafir
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet gecmıs olsun dikkat olm
    olm senin arabanın bitmiş halini görene kadar çok dikkatliyim korkma nezaman çıkıyor yollara?

Grs91
    Misafir
    Alıntı Sixinc.unbuffed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm senin arabanın bitmiş halini görene kadar çok dikkatliyim korkma nezaman çıkıyor yollara?
    kanka martta rodajdayım kısmetse

KaanKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyuk geçmiş olsun

ozaman
    http://www.youtube.com/watch?v=zWt1K3ENwvE
    utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
    no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en begendigim kar videolarindan biri bu evo diil impreza hauah evolara nispet lastiklerin onemi ayrica

http://www.youtube.com/watch?v=A-bnBEpWu70
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama kar dedımı aklıma dırek bu gelıo

kar profesoru: http://www.youtube.com/watch?v=NtKXhY04Vrc
    buna benzer şartlarda geçilen monte carlo rallilerinin de efsane ismidir gerçekten tommi. full karda ise güncel pilotlardan marcus u tek geçerim ayrı bir teknikle kullanıyolar isveçte.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

CTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun ... buna benzer bi olayda abantta başıma gelmişti

gölün etrafında gidenler bilir aslında normalde 2 araba yanyana geçebilir,ama ınanılmaz bir kar vardı 99kışı vtecle gittiğim sene birde kar makınası karları yanlara doldurmuş abartısız tünelden geçiyor gibisiniz 2mtden fazla karvar yanlarda ve viraj geniş 3le girdim baktım karşıdan arabada geliyor 2ye alıyım dedım başıma gelcekleri az çok tahmın edebiliyorum tabii arabada uzakta durdu bakıo o daracık yerde nası 360 dereceye yakın dönüpte o duvar gibi kara saplandım sağ taraf komple yandan kara gömuldu ayna falan içerde arabanın resmı çıktı karda..sora hiç bişi olammış gibi dewam... normalde olsa pert olmuştu ama yumuşak kar olduğu için sadece güzel bi poz oldu ...

teknikleri en iyi uludağa sisde karda buzda zincirsiz inip çıkan taxilere sormak lazım

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun ... buna benzer bi olayda abantta başıma gelmişti

gölün etrafında gidenler bilir aslında normalde 2 araba yanyana geçebilir,ama ınanılmaz bir kar vardı 99kışı vtecle gittiğim sene birde kar makınası karları yanlara doldurmuş abartısız tünelden geçiyor gibisiniz 2mtden fazla karvar yanlarda ve viraj geniş 3le girdim baktım karşıdan arabada geliyor 2ye alıyım dedım başıma gelcekleri az çok tahmın edebiliyorum tabii arabada uzakta durdu bakıo o daracık yerde nası 360 dereceye yakın dönüpte o duvar gibi kara saplandım sağ taraf komple yandan kara gömuldu ayna falan içerde arabanın resmı çıktı karda..sora hiç bişi olammış gibi dewam... normalde olsa pert olmuştu ama yumuşak kar olduğu için sadece güzel bi poz oldu ...

teknikleri en iyi uludağa sisde karda buzda zincirsiz inip çıkan taxilere sormak lazım
    Yoğun kar yağışında benle muhabbet ederek virajları keserek yola bakmayan bir taksiciyle ufak bir yolculuğum oldu gerçekten entresan oluyor

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şans eseri gördüm yazını. o yanından gectigin otobüste bende vardım, bian eski gunler aklıma geldi... sonra ilerde arabanı gördük hafif yatmış bi vaziyette... gecmiş olsun. evo9 ve evo6tm tecrübemle söylüyorum; ölecegini bilsen gazdan ayagını cekme o kdr bide karlı havada mutlaka kar lastigi. son kartalkaya tatilimden sonra tekrar 4 ceker bi arac almak farz oldu sanırım. hasar olmaması normal eger ön tampon kırılsa kesin yag sogutucusu ile intercoolerda hasar görürdü alttan ise egzosun ezilmesi muhtemeldi, difransiyel ayc fln zarar görmemesi güzel. bende evo ile cok kaldırımlardan atladım zıpladım bi halt olmuyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhatayasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ölecegini bilsen gazdan ayagını cekme
    evoda hayat felsefesi bu zaten
    bazen korkutucu olabiliyor. karda yüksek viteslerde
    geçen hafta çıkmıştım bende kartalkayaya. dağ yolunun başlangıcında zincirciler vardı el felan yaptılar durdum ne var dedim. bi audiye zincir takıyolardı. abi çıkamazsın yol çok kötü felan dediler.bu abi geri döndü dediler.tabi ben gazı aldım orda
    dağa çıkarken en komik şey yoldaki zincirciler. yaklaşırken kulübeden kafayı çıkarıyolar geçince sokuyo kafayı içeri şaşkınlıkla

Sixinc.unbuffed
    Misafir
    şans eseri gördüm yazını. o yanından gectigin otobüste bende vardım, bian eski gunler aklıma geldi... sonra ilerde arabanı gördük hafif yatmış bi vaziyette... gecmiş olsun. evo9 ve evo6tm tecrübemle söylüyorum; ölecegini bilsen gazdan ayagını cekme o kdr bide karlı havada mutlaka kar lastigi. son kartalkaya tatilimden sonra tekrar 4 ceker bi arac almak farz oldu sanırım. hasar olmaması normal eger ön tampon kırılsa kesin yag sogutucusu ile intercoolerda hasar görürdü alttan ise egzosun ezilmesi muhtemeldi, difransiyel ayc fln zarar görmemesi güzel. bende evo ile cok kaldırımlardan atladım zıpladım bi halt olmuyo
    Zaten çekmedim ayamı gazdan ama evc açıktı 1.8 peak .1.7 cont. Bide arabanın arka lastigine bakınca belli oluyor camber ayarlarını falan biraz değişik kullanıyorum onu düzelttirmedim karda kötü oldu, gaza dokundum kurtarsın diye ama tam o anda araba güçten 4 tekeri birden yoldan kesti yön dahi veremedim. Daha sonra denerken, evcyi kapadım gücü azalttım, bu sefer dediğin işe yaradı ama evc açıkken benim ayarlarla imkansız gibi duruyor, amortisorlerde sertti baya.. Hazırlıksız gittim yani..

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evcyi kapalı tut zaten herturlu, bugun yine kartaldaydım bu sefer senin az ilerinde range sport aynı şekilde yol kenarında duruyordu lanetlimidr nedir o viraj

Sixinc.unbuffed
    Misafir
    evcyi kapalı tut zaten herturlu, bugun yine kartaldaydım bu sefer senin az ilerinde range sport aynı şekilde yol kenarında duruyordu lanetlimidr nedir o viraj
    o viraj hem ters hemde lanetli katılıyorum bi durum var orda ama bende çözemedim.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sixinc.unbuffed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten çekmedim ayamı gazdan ama evc açıktı 1.8 peak .1.7 cont. Bide arabanın arka lastigine bakınca belli oluyor camber ayarlarını falan biraz değişik kullanıyorum onu düzelttirmedim karda kötü oldu, gaza dokundum kurtarsın diye ama tam o anda araba güçten 4 tekeri birden yoldan kesti yön dahi veremedim. Daha sonra denerken, evcyi kapadım gücü azalttım, bu sefer dediğin işe yaradı ama evc açıkken benim ayarlarla imkansız gibi duruyor, amortisorlerde sertti baya.. Hazırlıksız gittim yani..
    ARACIN PLAKASI NE SATARSAN FİLAN AKLIMIZDA BULUNSUN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)