Tahoe almni tavsiye ederim jeeplere gore daha konforlu ve deha seridir chevrolet serisinden biri de olabilir.
Tahoe almni tavsiye ederim jeeplere gore daha konforlu ve deha seridir chevrolet serisinden biri de olabilir.
tahoe ağırlık yüzünden baya bi gerisinde g.cherokee nin performans olarak
jeeplerde gazdan ayagı kesdıgınde araba yıgılıyor chevrolet serısınde ıse gazdan ayagını cekdıgınde araba kayıp gıdıyo agırlık olarak agır ama gaza bastıgında o agırlıkda eser kalmıyor
4,0 olanına bindim 94 modeline hayatımda böle rahat kullanımı güzel zevkli bir araba görmedim kolay kolay arıza yapmaz sıkıntı cıkarmaz temizini al elktronik parcaları motoru kesinlikle arıza yapmaz tek sorun sanzumandır oda kendini belli eder kalkışlarda bence hiç düşünmeden alınız
yakıtı sıkıntı cıkarmaz şehir içi 50 60 kuruş arası yakar lpg de rahatlıkla binersiniz..
4.0 6 silindirlidir grand cheroee ise eger yaramaz 5.9 alabiliyosan al o kasalarda en iyisi Xj kasalarda 4.0 cikiyo onlarda makyasli kasa al eski kasalarinda abs de ariza vardi ve calkalanma yapiyodu makyajli kasada kesdiler.
komik bi sey sorcam ama gulmek yok ona gore,
5.2 gc ye bmw m50 2000cc 2500cc swap yapsak olmazmı? hem yakıt hem vergi olarak
vergi olma şansı yok çünki ruhsata işletmek sanırım imkansıza yakındı hemde büyük kasalı araçlarda herzaman küçük hacim az yaktırmazki
+
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70634200/detay
hangi kasa hangi aktarma ile dediğinizi yakıyor? 2 diff +arazi şanz. vsvsvs verdiğim linke baktıysanız 2.5 hacmindede croke var ama hiç tutulmuyor ve sanırım yakıtıda hiç az değildi. Bİrde merakımdan soruyorum swap yapıp yol bilgisayarına kadar çalıştırıp o motoruda ruhsata işletmek yazıldığı kadar kolaymı acaba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)