JB benimle denedigi gibi ise yani kesme problemi devam ediyorsa sansi yok. Ama eger o problem halledildiyse ve yururu gideri iyilestiyse o zaman baya iddiali bi yaris izleriz.
Printable View
JB benimle denedigi gibi ise yani kesme problemi devam ediyorsa sansi yok. Ama eger o problem halledildiyse ve yururu gideri iyilestiyse o zaman baya iddiali bi yaris izleriz.
iyi olan kazansın... en önemliside kazasız belasız bir yarış olur inşallah.
inşallah kardeşim bir aksilik olmazsa yetiştiricez.AHM ustanın elinde Audi TT var birtane acilmiş,onu çıkarır çıkarmaz UE 106 yı alıcak,bizde orda olucaz inşallah.
Birde sabaha karşı olması iyi düşünülmüş 5:00 gibi filan çıkarız hem yollar bomboş olur top speed görürüz hemde gündüz çekimlerimiz olur :D
Selçuk kafasını çıkartamasa burnunu çıkartır yinede geçer diyorum...
Selçuk'a ve REG'e güveniyorum.. :):icon_tup:
Bence is pilotaja kalir :) iyi olan kazansin...
Bu 4 denk araclarda anketteki oylar neden denk veya yakin degilki? Reg daha denemeden 3 boy gecmis ankette :D Arkadaslik potansyelimiki? :)
jb ve reg hem hızlı hem meşhurmuş ben bunu anladım anketten :D
reg in benle denemesinden nasıl gittiği ortada gercekten çok güzel gidiyo
ben oyumu niye reg kullandım jb nin cvk ile denemesine bakarsan bide bnm cvk ile denememden anlaşılır reg 106 beni 1.5 2 boy geciyo JB 106 cvk ile 5 sonuna dogru sanki cvk gelir gbi matematiğe vurursak bence reg 106 önde olur orcuna da sölemiştim zaten:icon_tup:
Ben dun geceki debriyajla cikarsam elek spor olurum:D