Ben dun geceki debriyajla cikarsam elek spor olurum
hayırdır selçuk kötü habermi deneme oldumu dedğin aracla;?
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
hayırdır selçuk kötü habermi deneme oldumu dedğin aracla;?
Deneme oldu dun gece videolari aksama atar ali izleriz ben yorum yapmiyim kardesim orda olanlarda gordu arac ici cekimde var burdada herkez bu isi biliyor izlenir karar verilir
Aslında bu yarışacak araçların resimleri felan yokmu ekleseniz ilk mesaja olmazmı?
Yada sıkıntımı olur acaba
sonun n eşimdi selcuk denemeye gelmeyecekmısn arkadas valla dıyorum sana baskı benım ısım sen ankaradan ugraşıyon 4 000 km oldu verıyorum ayarı muhammer abınde kullandı ne ya pamuk dedı kaçırır dedı kullandı ohaa oldu supermıs dedı sor ıstersen
sonun n eşimdi selcuk denemeye gelmeyecekmısn arkadas valla dıyorum sana baskı benım ısım sen ankaradan ugraşıyon 4 000 km oldu verıyorum ayarı muhammer abınde kullandı ne ya pamuk dedı kaçırır dedı kullandı ohaa oldu supermıs dedı sor ıstersen
Anlatti kanka oyleymis hatta sagol al abi reg e takin deneyin bile demissin eyv kardesim vallla bi cozum bulucaz c.tesi ye kadar bak aksam videolar gelsin bi duy debriyaji izle, sen bile beni arayip kufur edebilirsin
Anlatti kanka oyleymis hatta sagol al abi reg e takin deneyin bile demissin eyv kardesim vallla bi cozum bulucaz c.tesi ye kadar bak aksam videolar gelsin bi duy debriyaji izle, sen bile beni arayip kufur edebilirsin
kanka su formdakı aynı yerde oturmadıgım kişiler haricinde benı en ıyı sen tanırsın bızde öyle. karsda kal çıkar gelirim yeterki yardımım dokunsun arkadaşlar benı farklı algılıyor ama tanıyınca ne alaka oluyor