User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
187 sonuçtan 172 ile 187 arası

Konu: Parfüm Dolandırıcılarına Dikkat!!!

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srdralc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni de bulsalar ya la Kanka

Benimde Acentam var seni niye göremedim Havalimanında Müdürüne selam söyle der döverim la ben onu

Kanka valla geçen gün geldi arabada 01 plakaydı tam dayaklıklar ama işte bir anda yanaşıyo adrees soracak sandım meğer derdi başkaymış. Sert çıkıncada hemen gazlayıp gidiyorlar korkularından. Gri renk bir araç olması lazım 01 aklında bulunsun
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu forum ne dolandırıcılar gördü...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

aktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beylikdüzünde iki kez başıma geldi bunlardan , biri direk 100 euro olarak istedi Dedim haydi işine bak öğrenci adamız

ANIL ERCAN
    Misafir
    Konuyu okuyunca gülümsedim

Çok degil yav 2 hafta önce M.köy'de Migrosun önünde Bekleme yaparken siyah renk 34 FU PLaka Hyundai accent era geldi Oda cıktı kaldırıma önümde durdu. İndi Aşagı geldi yanıma Camlar felan benim komple film ön cam'da dahil Arabanın içini kontrol ediyor beni göremedi tabi Camı Açtım Buyur Müdür dedim Ya dedi ben thy'de freeshop'ta calısıyorum param yok mazot alamadım Arabaya elimde parfüm vs. var istermisin dedi.. ( Bu Arada Boynuna asmıs THY Kokartını )

Ben zaten biliyorum böyle dolandırıcıların oldugunu Hem arkadasıma kitlemişlerdi hemde sagda solda okumustum bolelerin oldugunu hemen ayıktım zaten Actı Bagajı Aboooovvv laptoplar, iphone'lar, parfümler, bilimum cep telefonları gırna Dedim ben burberry kullanıyorum parfüm Varmı Olmazmı Al dedi Cıkardı bi sise Kokusu Burberry'le hemen hemen aynı Ama keskin degil Burberry kadar tabiki. Ne kadar dedim Bunlar normalde 200 lira Ama sana 100'e veririm dedi Dedim Müdür birbirimizi kandırmayalım bu parfümlerin burdaki eşyaların Çakma, çin malı oldugunu sende bende biliyoruz böyle diyince adamın yüzü asıldı zaten Dedim Bana 5 şişe bu parfümden ver 50 liraya helalleselim. tamam helal olsun dedi aldım 5 siseyi 50 liraya 2 Sisesi bitti suan 3.yü kullanıyorum

Ben ayıktım zaten hemen ama Memlekette saf cok maalesef benim Yakın bi arkadasıma D&G Marka saat satmıs boyle biri orjinal diye 250'ye çakmış Orjinal saati 250'ye aldım diye seviniyordu taaaki saatle denize girip saat su alana kadar

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okuyunca gülümsedim

Çok degil yav 2 hafta önce M.köy'de Migrosun önünde Bekleme yaparken siyah renk 34 FU PLaka Hyundai accent era geldi Oda cıktı kaldırıma önümde durdu. İndi Aşagı geldi yanıma Camlar felan benim komple film ön cam'da dahil Arabanın içini kontrol ediyor beni göremedi tabi Camı Açtım Buyur Müdür dedim Ya dedi ben thy'de freeshop'ta calısıyorum param yok mazot alamadım Arabaya elimde parfüm vs. var istermisin dedi.. ( Bu Arada Boynuna asmıs THY Kokartını )

Ben zaten biliyorum böyle dolandırıcıların oldugunu Hem arkadasıma kitlemişlerdi hemde sagda solda okumustum bolelerin oldugunu hemen ayıktım zaten Actı Bagajı Aboooovvv laptoplar, iphone'lar, parfümler, bilimum cep telefonları gırna Dedim ben burberry kullanıyorum parfüm Varmı Olmazmı Al dedi Cıkardı bi sise Kokusu Burberry'le hemen hemen aynı Ama keskin degil Burberry kadar tabiki. Ne kadar dedim Bunlar normalde 200 lira Ama sana 100'e veririm dedi Dedim Müdür birbirimizi kandırmayalım bu parfümlerin burdaki eşyaların Çakma, çin malı oldugunu sende bende biliyoruz böyle diyince adamın yüzü asıldı zaten Dedim Bana 5 şişe bu parfümden ver 50 liraya helalleselim. tamam helal olsun dedi aldım 5 siseyi 50 liraya 2 Sisesi bitti suan 3.yü kullanıyorum

Ben ayıktım zaten hemen ama Memlekette saf cok maalesef benim Yakın bi arkadasıma D&G Marka saat satmıs boyle biri orjinal diye 250'ye çakmış Orjinal saati 250'ye aldım diye seviniyordu taaaki saatle denize girip saat su alana kadar
    o adam ankaraya bi gelirse varya ankaranın yarısına parfüm satar 100 tl den

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha 3 gün önce göztepede bağdat caddesi üzerinde kenara çekmiş arkadaşımı beklerken geldi bir beyaz scirocco...
    gerçekten temiz yüzlü bir genç arkadaş, kıbrısta okuduğunu gelirken iki parfüm aldığını aracının 2.0 litre olduğunu benzin parası kalmadığını söyledi...
    70 tl ye alırmısın bunları dedi...
    Yok dedim ben her yurt dışına gittiğimde kendim alıyorum zaten diye cevap verdim, üstüne iyice yüzsüzlüğe vurarak ya aracımda benzin yok bi 50 tl ver yarın sana eft yapayım dedi... yok kardeşim başka kapıya dedim yürüdü gitti..
    denk gelirseniz dikkat...
    handling > hp

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Akın Sarıkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

daha karlı alışveriş
    En son o kolonyayı kullanan adam

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar roccoyla vb arabayla satışmı yapıyolar vaybe acaba arabar kendilerininmi başkasınınmı,,,ek iş olarakmı yapıyolar napıyolar kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ya,,,yalnız şu bi gerçek istanbullu çoçuklar çok uyanık abi ordu evinde bi istbullu alt devre vardı adam bedava kebeb yiyodu ,, sonra nasıl yaptıgını bana söyledi pes dedim yaa senden korkulur,,,

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamlar roccoyla vb arabayla satışmı yapıyolar vaybe acaba arabar kendilerininmi başkasınınmı,,,ek iş olarakmı yapıyolar napıyolar kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ya,,,yalnız şu bi gerçek istanbullu çoçuklar çok uyanık abi ordu evinde bi istbullu alt devre vardı adam bedava kebeb yiyodu ,, sonra nasıl yaptıgını bana söyledi pes dedim yaa senden korkulur,,,

kiralıyorlar o araçları... karşı tarafa güven veriyor pahalı lüks görünen araçlar.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef artık bu sahte prafüm dolandırıcıları anadolu'nun her yerinde cirit atıyor ve insanımızın sağlığıyla oynamaktan geri kalmıyorlar. Şimdi okuduğum bir habere göre artık havaalanı yakınlarını değil avm'lerin önlerini mesken tutuyorlar. İşte haber: Parf

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunların sebebi hep UCUZCULUK.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

BERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dodo yokmu güzel parfüm alalım

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dodo yokmu güzel parfüm alalım
    Parfümler hep güzel kankacım, sen yeter ki iste.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atatürk hava limanının orda durun 10 dakikada bir uğrarlar.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyadada gümüş grı cruze du sanırım tam hatırlayamadım aracını parfümcü 22-23 yaşlarında birisi geziyo. 1 hafta arayla iki kere denk geldik ikisindede yalan aynı thy de çalışıyorum yakıt alamadım elimdeki parfümleri satmam lazım vs vs . ilkinde yok kardeşim almam dedim 1 hafta sonra tekrar geldi yanıma yakıt alıyodum. aynı şeyleri zırvaladı kardeş sen geçen gün gelmedin mi benim yanıma diye hafif sert çıkınca hemen topukladı .

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsinde aynı yalan THY de çalışıyom vs.. acaba zincirlememi ilerlemiş ki bu yöntem.. dolandırıldığını anlayan iyi işmiş lan diyip işin içinemi girdi acaba
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)