Beylikdüzünde iki kez başıma geldi bunlardan , biri direk 100 euro olarak istediDedim haydi işine bak öğrenci adamız
![]()
Konuyu okuyunca gülümsedim![]()
Çok degil yav 2 hafta önce M.köy'de Migrosun önünde Bekleme yaparken siyah renk 34 FU PLaka Hyundai accent era geldi Oda cıktı kaldırıma önümde durdu. İndi Aşagı geldi yanıma Camlar felan benim komple film ön cam'da dahil Arabanın içini kontrol ediyor beni göremedi tabiCamı Açtım Buyur Müdür dedim Ya dedi ben thy'de freeshop'ta calısıyorum param yok mazot alamadım Arabaya elimde parfüm vs. var istermisin dedi.. ( Bu Arada Boynuna asmıs THY Kokartını
)
Ben zaten biliyorum böyle dolandırıcıların oldugunu Hem arkadasıma kitlemişlerdi hemde sagda solda okumustum bolelerin oldugunu hemen ayıktım zaten Actı Bagajı Aboooovvv laptoplar, iphone'lar, parfümler, bilimum cep telefonları gırna Dedim ben burberry kullanıyorum parfüm Varmı Olmazmı Al dedi Cıkardı bi sise Kokusu Burberry'le hemen hemen aynı Ama keskin degil Burberry kadar tabiki. Ne kadar dedim Bunlar normalde 200 lira Ama sana 100'e veririm dediDedim Müdür birbirimizi kandırmayalım bu parfümlerin burdaki eşyaların Çakma, çin malı oldugunu sende bende biliyoruz böyle diyince adamın yüzü asıldı zaten Dedim Bana 5 şişe bu parfümden ver 50 liraya helalleselim. tamam helal olsun dedi aldım 5 siseyi 50 liraya 2 Sisesi bitti suan 3.yü kullanıyorum
Ben ayıktım zaten hemen ama Memlekette saf cok maalesef benim Yakın bi arkadasıma D&G Marka saat satmıs boyle biri orjinal diye 250'ye çakmış Orjinal saati 250'ye aldım diye seviniyordu taaaki saatle denize girip saat su alana kadar![]()
daha 3 gün önce göztepede bağdat caddesi üzerinde kenara çekmiş arkadaşımı beklerken geldi bir beyaz scirocco...
gerçekten temiz yüzlü bir genç arkadaş, kıbrısta okuduğunu gelirken iki parfüm aldığını aracının 2.0 litre olduğunu benzin parası kalmadığını söyledi...
70 tl ye alırmısın bunları dedi...
Yok dedim ben her yurt dışına gittiğimde kendim alıyorum zaten diye cevap verdim, üstüne iyice yüzsüzlüğe vurarak ya aracımda benzin yok bi 50 tl ver yarın sana eft yapayım dedi... yok kardeşim başka kapıya dedim yürüdü gitti..
denk gelirseniz dikkat...
handling > hp
adamlar roccoyla vb arabayla satışmı yapıyolar vaybe acaba arabar kendilerininmi başkasınınmı,,,ek iş olarakmı yapıyolar napıyolar kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ya,,,yalnız şu bi gerçek istanbullu çoçuklar çok uyanık abi ordu evinde bi istbullu alt devre vardı adam bedava kebeb yiyodu ,, sonra nasıl yaptıgını bana söyledi pes dedim yaa senden korkulur,,,
malesef artık bu sahte prafüm dolandırıcıları anadolu'nun her yerinde cirit atıyor ve insanımızın sağlığıyla oynamaktan geri kalmıyorlar. Şimdi okuduğum bir habere göre artık havaalanı yakınlarını değil avm'lerin önlerini mesken tutuyorlar. İşte haber: Parf
antalyadada gümüş grı cruze du sanırım tam hatırlayamadım aracını parfümcü 22-23 yaşlarında birisi geziyo. 1 hafta arayla iki kere denk geldik ikisindede yalan aynı thy de çalışıyorum yakıt alamadım elimdeki parfümleri satmam lazım vs vs . ilkinde yok kardeşim almam dedim 1 hafta sonra tekrar geldi yanıma yakıt alıyodum. aynı şeyleri zırvaladı kardeş sen geçen gün gelmedin mi benim yanıma diye hafif sert çıkınca hemen topukladı .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)