Sadece 2tl :)
Printable View
Sadece 2tl :)
Bende aynen bir kere Pendik marinanın önünde dolandırıldım sanırım 150-170 arası bir bedel ödedim araç Citroen C3 tü yöntem aynıydı.İşin kötü kısmı ben parfüm delisi bi insanım direkt atlamıştım ikincisindede Atatürk Havaalanı yakında araçta beklerken geldi bu sefer ataç Astra idi.Polis olmadığı için bildiremedim ama istemediğimi söyleyip gönderdim vatandaşı,yalnız değilsiniz :(
Ben İstanbulda çalışırken bir iki kere 4 Levent Metronun yanında denk gelmişti. Olay aynı. Adama yanaşıyor arabanın içinden. Ben toptancıyım ama cüzdanım evde kalmış ev uzak arabanında yakıtı yok :( Şunları hiç parasına vereceğim diye.. Seneler sonra geçenlerde gittiğimde gene aynı taktik :)
reklama girer mi bilmiyorum ama birilerinin işine yarar belki görünce yazayım dedim
n11.com bu hafta parfüm fırsatları sunmuş gerçekten de çok uygun fiyatlar ck shock 200 ml 80 tl hem de ücretsiz kargo üstelik dün sipariş ettim ürün bugün öğlen elime ulaştı ve sorunsuz ürün
senelerdır var olan bır yontem. istanbulda bodrumda heryerde denk gelıyorum bunlara :)
dün akşam Forum Bornova otoparkta vardı tam park ettim mavi scirocco yanaştı sol aynası kırık koli bantıyla yapıştırmış. THY personeleyim dedi parfüm derken tam he he biliyorum bu numarayı dedim sustu gitti :)
Türkiyenin her yerindeler daha 1 hafta önce işyerimin önüne aracımla yanaştım arkamdan golf 5 kasa geldi yanımda durdu THY çalışanıyım adanaya gidicem benzin yok vs. vs. tabiiki daha önce internette okumuştum bende aynı şekilde git başkasını kandır dedim hemen gazladı.
Geçen hafta Pendik'te yanyolda dururken bi Symbol'le yanaştı herif, maaşa 3 gün var param yok, havaalanı personeliyim elimde parfümler ve bi saat var dedi, parfümler tanesi 55 euro ama ben çok komik paralara vericem dedi vs. Armani Code Erkek/Bayan vardı, parfümleri incelemek niyetiyle 40 lira param var dedim, armani code'u istedim, yanına Bvlgari parfüm daha uzattı, paketlere baktım traş, dedim sen numaranı ver ben kozmetikçiden ambalajlara bakıp gelip senden bunları geri alıcam ikna olursam dedim, bi bozuldu bu :D Beni fırçaladı bastı gitti sonra ahahhaha
Connecting site...
daha karlı alışveriş :D
bu forum ne dolandırıcılar gördü...
Beylikdüzünde iki kez başıma geldi bunlardan , biri direk 100 euro olarak istedi :D Dedim haydi işine bak öğrenci adamız :D
Konuyu okuyunca gülümsedim :D
Çok degil yav 2 hafta önce M.köy'de Migrosun önünde Bekleme yaparken siyah renk 34 FU PLaka Hyundai accent era geldi Oda cıktı kaldırıma önümde durdu. İndi Aşagı geldi yanıma Camlar felan benim komple film ön cam'da dahil Arabanın içini kontrol ediyor beni göremedi tabi :D Camı Açtım Buyur Müdür dedim Ya dedi ben thy'de freeshop'ta calısıyorum param yok mazot alamadım Arabaya elimde parfüm vs. var istermisin dedi.. ( Bu Arada Boynuna asmıs THY Kokartını :D )
Ben zaten biliyorum böyle dolandırıcıların oldugunu Hem arkadasıma kitlemişlerdi hemde sagda solda okumustum bolelerin oldugunu hemen ayıktım zaten Actı Bagajı Aboooovvv laptoplar, iphone'lar, parfümler, bilimum cep telefonları gırna Dedim ben burberry kullanıyorum parfüm Varmı Olmazmı Al dedi Cıkardı bi sise Kokusu Burberry'le hemen hemen aynı Ama keskin degil Burberry kadar tabiki. Ne kadar dedim Bunlar normalde 200 lira Ama sana 100'e veririm dedi :D Dedim Müdür birbirimizi kandırmayalım bu parfümlerin burdaki eşyaların Çakma, çin malı oldugunu sende bende biliyoruz böyle diyince adamın yüzü asıldı zaten Dedim Bana 5 şişe bu parfümden ver 50 liraya helalleselim. tamam helal olsun dedi aldım 5 siseyi 50 liraya 2 Sisesi bitti suan 3.yü kullanıyorum :D
Ben ayıktım zaten hemen ama Memlekette saf cok maalesef benim Yakın bi arkadasıma D&G Marka saat satmıs boyle biri orjinal diye 250'ye çakmış Orjinal saati 250'ye aldım diye seviniyordu taaaki saatle denize girip saat su alana kadar :D
daha 3 gün önce göztepede bağdat caddesi üzerinde kenara çekmiş arkadaşımı beklerken geldi bir beyaz scirocco...
gerçekten temiz yüzlü bir genç arkadaş, kıbrısta okuduğunu gelirken iki parfüm aldığını aracının 2.0 litre olduğunu benzin parası kalmadığını söyledi...
70 tl ye alırmısın bunları dedi...
Yok dedim ben her yurt dışına gittiğimde kendim alıyorum zaten diye cevap verdim, üstüne iyice yüzsüzlüğe vurarak ya aracımda benzin yok bi 50 tl ver yarın sana eft yapayım dedi... yok kardeşim başka kapıya dedim yürüdü gitti..
denk gelirseniz dikkat...
En son o kolonyayı kullanan adam
http://www.blastr.com/sites/blastr/f...x378-41418.jpg
adamlar roccoyla vb arabayla satışmı yapıyolar vaybe acaba arabar kendilerininmi başkasınınmı,,,ek iş olarakmı yapıyolar napıyolar kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ya,,,yalnız şu bi gerçek istanbullu çoçuklar çok uyanık abi ordu evinde bi istbullu alt devre vardı adam bedava kebeb yiyodu ,, sonra nasıl yaptıgını bana söyledi pes dedim yaa senden korkulur,,,
malesef artık bu sahte prafüm dolandırıcıları anadolu'nun her yerinde cirit atıyor ve insanımızın sağlığıyla oynamaktan geri kalmıyorlar. Şimdi okuduğum bir habere göre artık havaalanı yakınlarını değil avm'lerin önlerini mesken tutuyorlar. İşte haber: Parf
Bunların sebebi hep UCUZCULUK. :D
Dodo yokmu güzel parfüm alalım :D
Atatürk hava limanının orda durun 10 dakikada bir uğrarlar.
antalyadada gümüş grı cruze du sanırım tam hatırlayamadım aracını parfümcü 22-23 yaşlarında birisi geziyo. 1 hafta arayla iki kere denk geldik ikisindede yalan aynı thy de çalışıyorum yakıt alamadım elimdeki parfümleri satmam lazım vs vs . ilkinde yok kardeşim almam dedim 1 hafta sonra tekrar geldi yanıma yakıt alıyodum. aynı şeyleri zırvaladı kardeş sen geçen gün gelmedin mi benim yanıma diye hafif sert çıkınca hemen topukladı .
hepsinde aynı yalan THY de çalışıyom vs.. acaba zincirlememi ilerlemiş ki bu yöntem.. dolandırıldığını anlayan iyi işmiş lan diyip işin içinemi girdi acaba :D