parfum nerden alabılırım yardımcı olabılcek armanı manıa lazım
parfum nerden alabılırım yardımcı olabılcek armanı manıa lazım
www.honda-tech.com
havalimanı dışında cnr girişinde ıhlamur ağaçları altında bekleyin oraya bi adam geliyor inadına gözlük denettiriyor.bir de istanbul belediyesi civarında var takım elbise ile gezen bir tip parfum takılıyor.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
bundan 3-4 ay evvel bursa kucuk sanayi de, niltim bankalarinin orada denk geldi bu yavsaklarin teki. gri mk2 puntosu vardi, 2 parfum + saat 200 lira dedi izmire gidicem thy calisaniyim dedi. yakitim yok at biseyler diyo yanan lambayi gosteriyo falan, saati kutusundan cikartiyo tam orjinal falan derken saatin cami jelatinle beraber cikinca hadi dedim ikile.2 saat sonra yine gectim ordan baktim hala oralarda gazlicak adam ariyo.. tam kansizlar oyle boyle degil.
Dün kartal sahil migrosda beyaz bir fluence di sanırım içinde 2 tane düzgün giyimli 30 lu yaslarda genç yanaştı yanıma tam arabadan inmiştim.Merhaba birşey sorabilirmiyim dedi.Dedim buyrun... Biz dediler istanbul bilmemne gümrüğünde çalışıyoruz , elimizde hediyelik vs lafını kestim "DEDİM ARTIK BUNLARI YEMİYORUZ BAŞKA HİKAYELER BULUN" ve uzaklaştım yanlarından.G*t gibi kaldılar... Etrafta polis olsa idi şikayet edicektim ama göremedim.Çünkü yaptıkları dolandırıcılık bana gelse deseki abi imitasyıon kokular saatler var uygun fiyata vericem eyw ama insanları kandırıyorlar soygun hırsızlık yapıyorlar.Bizim burda çalışan kızı kandırmışlar 500 tl sini almışlar toplasan 50 tl etmez verdikleri mallar.Böylelerini görürseniz kesinlikle çevrenize bakın polis vs varsa şikayet edin.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Arkadaslar banada bir tanesi denk geldi bu adamlardan mavi scirocco arac henuz 10k km varyok...plakasi 34 ug 4087...insan bi an dusuyo..araba giyim vs hersey cok duzgun...4 parfum 1de saate 100tl verdim..suphelenip plakasini almistim..
Buyrun![]()
Connecting site...
Sadece 2tl![]()
Bende aynen bir kere Pendik marinanın önünde dolandırıldım sanırım 150-170 arası bir bedel ödedim araç Citroen C3 tü yöntem aynıydı.İşin kötü kısmı ben parfüm delisi bi insanım direkt atlamıştım ikincisindede Atatürk Havaalanı yakında araçta beklerken geldi bu sefer ataç Astra idi.Polis olmadığı için bildiremedim ama istemediğimi söyleyip gönderdim vatandaşı,yalnız değilsiniz![]()
Ben İstanbulda çalışırken bir iki kere 4 Levent Metronun yanında denk gelmişti. Olay aynı. Adama yanaşıyor arabanın içinden. Ben toptancıyım ama cüzdanım evde kalmış ev uzak arabanında yakıtı yokŞunları hiç parasına vereceğim diye.. Seneler sonra geçenlerde gittiğimde gene aynı taktik
![]()
reklama girer mi bilmiyorum ama birilerinin işine yarar belki görünce yazayım dedim
n11.com bu hafta parfüm fırsatları sunmuş gerçekten de çok uygun fiyatlar ck shock 200 ml 80 tl hem de ücretsiz kargo üstelik dün sipariş ettim ürün bugün öğlen elime ulaştı ve sorunsuz ürün
dün akşam Forum Bornova otoparkta vardı tam park ettim mavi scirocco yanaştı sol aynası kırık koli bantıyla yapıştırmış. THY personeleyim dedi parfüm derken tam he he biliyorum bu numarayı dedim sustu gitti![]()
Türkiyenin her yerindeler daha 1 hafta önce işyerimin önüne aracımla yanaştım arkamdan golf 5 kasa geldi yanımda durdu THY çalışanıyım adanaya gidicem benzin yok vs. vs. tabiiki daha önce internette okumuştum bende aynı şekilde git başkasını kandır dedim hemen gazladı.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Geçen hafta Pendik'te yanyolda dururken bi Symbol'le yanaştı herif, maaşa 3 gün var param yok, havaalanı personeliyim elimde parfümler ve bi saat var dedi, parfümler tanesi 55 euro ama ben çok komik paralara vericem dedi vs. Armani Code Erkek/Bayan vardı, parfümleri incelemek niyetiyle 40 lira param var dedim, armani code'u istedim, yanına Bvlgari parfüm daha uzattı, paketlere baktım traş, dedim sen numaranı ver ben kozmetikçiden ambalajlara bakıp gelip senden bunları geri alıcam ikna olursam dedim, bi bozuldu buBeni fırçaladı bastı gitti sonra ahahhaha
Connecting site...
daha karlı alışveriş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)