kargo mevzusunda çok sıkıntı yaşadım ve son olarka ptt kargo en uygunu geldi süre olarkata çabuk iletiyolar kargoyu
kargo mevzusunda çok sıkıntı yaşadım ve son olarka ptt kargo en uygunu geldi süre olarkata çabuk iletiyolar kargoyu
Bankada sticker gelmişti , 10liraya aldığım StickeriArkadaslar kargosunda 10lira tuttu..
İcim gitmişti![]()
ben çok jant aldım sattım 80 ile 100 arası giiti
uyanıklar ağırlık işine geldimi onu işine gelmedi hacimi devreye sokuyor![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
yusuf abi hallettim tamamen kargoyu alan dangalağın yüzünden olmuş ablamın şirketi adına kargo gelecekti adresi öyle vermiştim gerizekalı girmemiş sana makbuzu verdikten sonra kafasına göre sigorta yapmış adres teslim olmuş fiyat yükselmiş şirket sürekli çalıştığı için hemen değiştirdiler faturayı 31 lira ödedim sessiz olsaydım geçireceklerdi 135 lira
PROJECT 01
hadi geçmiş olsun çok sevindim özel kargolarla malı göndermeden önce tam fiyatı öğrenmeden göndermemek lazım havalesi olan mallar şube teslim tel ihbarsız fiyatı baya değişiyo.
valla geçmiş olsun. umarım bir daha kimse böyle bir olayla karşılaşmaz...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Ben pttkargoyu kullanıyorum jant lastik boks standı vs yolladım daha sorun çıkmadı![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Keşke tanıdığınız bir esnafın anlaşmalı kargosundan yararlanarak gönderseydiniz, faydası olurdu.. Ben bugün Adana dan İstanbul'a son susturucu yolladım mesela Mng kargo ile Normal fiyatı 50 lira civarıymış fakat anlaşmalı olduğu için 9 lira civarında tuttu.
böyle yüksek desi li kargo olduğu zaman cargokar ı kullanıyorum
adana dan 1 takım bbs jant getirdim 38 tl tuttu yani her ilde yok ama adamların taşıması gerçekten çok ucuz herkese tavsiye ederim şehir içi taşımacılığı da çok uygun...
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
kargonun boyutlarını ölçüyorlar eğer problem yada yanlış ölçüm varsa tutar değişiyor ama bildiğim kadarıyla yanlış yapan şube çekiyor bu tutarı?
körler sağırlar
Ptt kargo en guzeli eger kargo parasini gonderici oduyorsa...
Kargo firmasinin merkeziyle konusursaniz daha net bilgi alirsiniz...
elemanlar yolununa cıkmasınn ??? yaparlar yanıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)