Pamukkalede kalacaksan sadece 1 gece kal
Hiçbirşey yok o beyaz şeyler dışında
Onun dışında radar çok fazla olacaktır arka koltuk kemer takmama ceza var
Rotan çok güzel kazasız belasız
Lastik yağ su kontrol et allaha emanet![]()
Pamukkalede kalacaksan sadece 1 gece kal
Hiçbirşey yok o beyaz şeyler dışında
Onun dışında radar çok fazla olacaktır arka koltuk kemer takmama ceza var
Rotan çok güzel kazasız belasız
Lastik yağ su kontrol et allaha emanet![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bugün iş çıkışı yola çıkacağım.
Ankara - Eskişehir - Bursa - Balıkesir - Ayvalık.
Bugün bu güzergahta gitmiş ya da gidecek olan varsa yol durumu paylaşımı fena olmaz![]()
Erikliye annemler gitti, hala oradalar şuanda.
Benim çocukluğum orada geçmişti, yazlığımız vardı.. Annemlerin şuanki yorumu "Erikli bitmiş" şeklinde.. Evler boş, sokaklar boş, bir dünya talep olmayan satılık / kiralık ev.. ayrıca su ve kanalizasyon sorunu..
Biz 20 sene önce sattık oradaki evimizi.. sahile 40 metre mesafedeydi.. o zamanlar evimizin yanında boş bir arsa vardı, o arsa 20 seneye rağmen hala boşmuş.. o denli az yani talep.. vakti zamanında çok güzeldi, bir ara patladı yeni bodrum olacak diye, şimdilerde ise hayalet kasaba
Bi kac sene once bayramda cesmeden istanbula 14 saatte geldikten sonra arabayla bayramda bi yere gitmemeye yemin ettim hatta ucakla bile bayramda bi yere kolay kolay gitmem 1 haftadir Antalyadayiz yarin donucez bayramda istanbul u bos gormek dilegiyle..
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bayramın 2. Günü sabah erkenden Sakarya'dan yıla çıkıp Fethiye'ye gidip 4-5 temmuz gibi İstanbul'a dönme planım var. Trafik veya kalabalıktan dolayı pişman olurmuyum ? Temmuz ortasına veya sonuna kaydırsam daha mı iyi olur bir türlü karar veremedim.
bayramda tatile gitmek gibi bir yanlış yaptım bir daha aman aman..
Abiler hepimizin gittiği aşina oluğu yerler fakat gitmişken hiç bir şeyi atlamak istemiyorum bu yüzden İzmir(merkez)-Kuşadası-bodrum için şunu da yap, şununda tadına bak herkes bilmez ama güzeldir, özeldir diyebileceğiniz şeyler varsa yada rota üzerinde yemek yemek için bildiğiniz meşhur/özel bir şey varsa notlarıma eklemek isterim.
Superb
malta/helsinki/İzlanda
gidecegim. daha önce buralara gitmiş olan varsa aktivide önerisi beklerim. saygılar
Buradaki Sofya'dan Malta'ya gitme muhabbetini görünce Sofya üzerinden avrupa ülkelerine gidiş fiyatlarına bakayım dedim cidden çok komik rakamlara avrupaya gidip gelinebiliyor. Bu şekilde bir seyahat planlasak herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız? Fiyatları Türkiye ile kıyaslayınca Sofya'ya gidiş geliş parasını bile katsan daha ucuza gelmiş oluyor. İtalya ya 40€ ya gidiş geliş bilet alıyorsun tek kişi. Aynı tarihte Türkiye'den gitmek 650 tl. Çok merak ettim bu işi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)