Avrupa ülkeleri arasında uçuşlar gerçekten çok komik ötesi. 20 euro dan başlıyor.
Printable View
Avrupa ülkeleri arasında uçuşlar gerçekten çok komik ötesi. 20 euro dan başlıyor.
Ne demek. Fantastik seyahat triklerini sıkı takip ederim. Mesela Aralık ayında New York tek yön 745TL. :)
Bu arada Ryniar'den bilet aldığında eğer en ucuz tarife ile alırsan kabin bagajı ile online check-in yaparak seyahat edebilirsin. Online check-in yapıp boarding pass'i kendin basman lazım. İşi havalimanına bırakırsan 50€ civarı penalty olur.
AB bölgesinde nereye gitmeyi planlıyorsun bilmiyorum ama mesela gidilecek şehirleri seçerken sıralamayı hep uzak şehirleri ayarlarsan gece otobüsleri ile seyahat planlayabilirsin. Otobüs uykusu tabi yatağa benzemez ama konaklaman bedavaya gelir. Ör: Stuttgart'ta Mercedes müzesini gezdin, Brüksel'e geçeceksen tren bakma. Uzun mesafede hem pahalı olur, hemde gündüz olur. 1 gün yolda ölür üzerine de konaklama ödersin. Otobüs bakarsan trenden %50 daha ucuza hemde gece uyuyarak seyahat edersin.
Geçen yıl Almanya'da birkaç şehir ve Amsterdam'a gitmiştik o zaman dediğin gibi 2 geceyi otobüsle yolda geçirdik. Hem trenden ucuza geldi, hem zamanımız ölmedi hem de otele de para vermemiş olduk. Birde bunların haricinde otobüsler güzergahtaki şehirlerin otogarlarına girdiğinden hiç aklında olmayan şehirlerinde içinden geçiyorsun az çok oraları da görmüş oluyorsun. Trenden çok daha mantıklı bu tarz ekstraları düşününce.
Bu sefer için tam karar veremedik ama haftasonu oturup detaylıca bakıp karar vermeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle İtalya olacak gibi bakalım artık kısmet :)
Ağustos başı gibi 3 kişi antalya vs tatil düşüncemiz var. 1 hafta kalacağız. Konaklamaya kişi başı 800 lira gibi bi rakam düşünüyoruz. Eğleneceğimiz biyer arıyoruz varmı tavsiyesi olan otel vs :)
Güncel yokmu tavsiyesi olan, antalya bodrum marmaris vs yer tavsiyesi olan :)
ağustos ortası yada eylül başı yurtdışına çıkmayı düşünüyoruz 3 arkadaş olarak , ukrayna yada gürcistan düşünüyoruz ben daha önce defalarca kıbrısa gittiğim için listeden onu çıkarttım ama duruma göre onuda değerlendirebiliriz , yunan adaları vb nasıl olur giden büyüklerimden özellikle ukrayna için öneri tavsiye bekliyorum :D
Ağustos'un ilk haftası için toplam 6 gün kalınacak . Ortalama bütçe 2 kişi için 3000-4000 civarı Bodrum Marmaris tarafında tavsiyesi olan var mıdır??
Eşim ile birlikte Çeşme ve Kuşadasına gitmeyi düşünüyoruz.Bu taraflarda sessiz sakin koy önerebileceğiniz yer varmıdır acaba arkadaşlar :) Gidip gezen gören arkadaşların fikirlerini bekliyorum
Bayramda 3-4 günlük Çeşme kaçamağı sonunda bu sene izinde bi değişiklik yapıp Karadeniz turu yapıcam motorla. Ordu'da arkdaşımın oteli var orda 2-3 gün konaklayıp tatilin mottosu kafa nereye biz oraya olcak.
Dün Bozcaadadan geldim gayet keyifliydi 3. kez gittim. Haftaya jazz Festivali var daha kalabalık olur. İzmire Dönüş yolunda Akçay trafiği, Bergama ve Aliağa çalışmaları yüzünden eziyetli döndüm.
eylül için tavsiyesi olan var mı? eşim ve 3.5 yaşındaki oğlumla birlikte kıbrıs ve TR dahilinde?
perşembe sabah izmir gümüldüre yola çıkıyorum.
otelin ismi.club cactus paradise geçen sene 2 aile gitmiştik.herşey dahil.(aqua parklı)2 yetişkin tek çocuk 3bin tl idi.
bu sene erken rezarvasyonla 2400e aldık.şuanki fiyatı 3500tl.
erken rezarvasyonda sonradan pişman olurum diye korkmuştum ama şuan fiyatlar uçmuş gibi.
neden burayı tercih ettim derseniz.
çalışanların en yenisi 5 senelik,30sene burada çalışıp emekli olanların,çocukları halan burda çalışmaya devam ediyor.barzo çalışan yok yani.gelen tatilcilerin çogu fransız.8 yaşındaki oglum aqua park hastası toplam 26 adet kaydıragı var.yemekler benim için gayet güzel.özellikle kahvaltı.çocuklu aileler için bence biçilmiş kaftan...
1hafta sonrada kuşadasında 2-3 gün geçirip tatilimi hayırlısıyla sonlandırıcam...
2 hafta önce side ye gittim, silence beach manavgat ta,
Otel çok iyi değil orta, ama hiç sıkılmassınız, aktivite on numara.
Hafta sonuda cundaya gittim, hafta sonu için mükemmel
Moshosta tavernaya gidin mutlaka, gezilecek yer çok, koyları çok temiz bakir. Mezeleri mükemmel rakı içenler çok mutlu olur:)
Hafta sonu için iyi bir alternatif .
altınkoy dharma beach test edildi onaylandı.
https://www.zomato.com/tr/%C3%A7e%C5...-alt%C4%B1nkum
30 Ağustos 01:40 kalkış 10:55 varış
4 Eylül 21:00 kalkış 5 eylül 04:00 varış şeklinde Seyşeller'e gidiyorum. Balayı ve huzur tatili için uyugn görünüyor.
THY'nin direkt uçuşu var yaklaşık 8 saat sürüyor ve böylesi uzun bir uçuş için oldukça makul fiyatta.
Konaklama konusunda oldukça fazla seçenek var pansiyon, orta halli otel, resort ve Super Sport (Hilton, Four Season vs) ben oldukça iyi bir fırsat yakaladım resort için.
Detaylı ve en ekonomik yolla gitmek isteyenler aşağıdaki linki inceleyebilir. 2017 Haziranda gitmişler
Seyseller Gezi Rotası - esrageziyor
Praslin adası Anse Lazio plajı
https://i.ytimg.com/vi/dFLREd87TnY/maxresdefault.jpg
La Digue adası Anse Source D'Argent plajı
https://www.holidayguru.ch/wp-conten...98384343-1.jpg
Mahe Adası Beau Vallon plajı
http://thedrifter.me/wp-content/uplo...1090_h726).jpg