@altugkocer o güzelim doğayı sigaranla neden kirletiyosun kardeşim, illa topuklarına mı sıkalım
@altugkocer o güzelim doğayı sigaranla neden kirletiyosun kardeşim, illa topuklarına mı sıkalım
imzasız..
kuku'dan koko çekilen günlere hitaben @fthdrn @altugkocer
imzasız..
Herkese SA
Ramazan bayramından sonra 25 haziran gibi Rixos Tekirova ya gitmeyi düşünüyoruz, daha önce gidip deneyimi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Memnun kaldılar mı ?
Ayrıca 25 -29 haziran arası Antalya bölgesinde Aqua Park filtresi ile Aile için otel önerisi veya satış için fiyat teklifi/önerilere bakabilirim ...
Geçtiğimiz yaz 2 kez Rixos Beleğe gittik gayet memnunuz ama değişiklik yapmak istiyorum ...
...
En iyi tatil yapsan ne olacak?
7. gün okuyacağın konu yine benzin zammı...
Arkadaşlar datça'da önerebileceğiniz oteller varmı ?
Gidip kalan tavsiye eden ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Palamutbükünde kalmıştım ben Deniz Apartta. Deniz Apart Otel - Palamutbuku
Temizlik anlamında çok başarılıydı, kahvaltı idare eder. Fiyat performans olarak idealdi ve otoparkı vardı.
PPalamutbükü - Datça merkez arası 20 km sanırım ama yollar rally etabı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
No Filter Palamutbükü
Koray Cağıran on Instagram: “#palamutbuku hmm guzelmiş deniz”
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
güncel beyler
kurbanda phuket turuna gitmeyi düşünüyorum kız arkadaşımla
2 gün özel havuzlu oda 4 gün ise patong merkezde bi otelde kalacağım içinde phi phi adası + phuket adası turu da dahil thy ile aktarmasız uçuş 6 gece 7 gün tüm aktarmalar vs içinde kişi başı 6bin sizce nasıl fiyatlar ya da en uygun tanıdık bildik firma varmıdır
Ankara'da olan yada başka şehirlerde olan arkadaşlar için Ümitköy'de acente sahibi arkadaşım var en iyi fiyatla yardımcı olur size.Otel uçak yurtdışı vs
Ankyra Tour
Akın Bey:05059299070
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)