Evet kesinlikle öyle. O yüzden 1 tane e-scooter yada 50cc scooter :)
Printable View
ben bu sorunu yanıma katlanır bisiklet alarak çözmüştüm.
uzun süre aynı yerde konaklanacaksa çekme karavan olabilir ama, ben geçen sene orda 2 gün burada 3 gün şeklinde konaklamıştım. Kısa konaklamalar için her seferinde karavanı sök, yerleştir geri bağla vs. çok uğraş.
Geçen sene Temmuzda 5200 e gittiğim otel (Her sene aynı yere gidiyorum neredeyse, Çeşme ayayorgi by-T otel) Bu sene ağustos sonuna 11.000 yazmış.. Zaten ortalama bir otel bu parayı verirmiyim bilmiyorum.. Bunu otoban parası yakıt yeme içme masrafları eknenince 16-17 bine gelecek muhtemelen.. Bilemiyorum..
tatil için kredi çekme kıvmına geleli epey oldu da kredi oranları fazla sivri
çık işin içinden çıkabilirsen
Geçen gün baktım sapancada otelin 4 günlüğü milanodaki aynı yıldızda otelden daha pahalıydı. Fıkra bu kadar.
Otelci değil soyguncu bunlar, kartalkayada oteller 3 gün 20 bin tl çıkıyor. Hizmet de rezalet.
geçen yaz 10 bin harcadıysanız bu yıl 22-23 harcayacaksınız. zaten sadece gelmesi gitmesi yani yakıtı 2-3 bin tl tutacak.
Kayarsan beklerim :D
https://www.youtube.com/watch?v=6aoB...channel=Nulook
balayı oteli için jolly'den side club turan'a yer ayarladık kasım ayında.temmuz 4 giriş-9 çıkış 9500 lira tutmuştu şuan 13.500 lira gibi bir rakam çekiyorlar İNANILMAZ!
NG Sapanca'da 3 gece kal 2 gece öde kampanyası var şuan web sitesinden rez yaparsanız %8 iskontoyla 3 gece 5750 TL ye geliyor.
Ancak yarım pansiyon. Sabah kahvaltısı akşam yemeği ve 5 çayı ücretsiz. Haricinde su içseniz hesaba yazarlar. (Alkolsüz)
İlgilenen varsa diye paylaşıyorum.
Kamp tatiline devam bu senede :) İnşallah çadır kurabiliriz
Ne tatili ne planı kaldı. Git gel yol bile en az 2-3 bin tutar şu fiyatlarla. Küveti doldurup sarı plastik ördek ile oynarız artık napalım.
Bu yaz için karavan kiralama fiyatlarına baktım, her an vazgeçme eğilimindeyin.
7-8 günlük karavan 15.000 TL ye mal olacak.
Araç üstü çadır a bakmaya başladım.