Evlendiğimden beri 12 seneden beri ilk defa otel tatili yapacağım kıbrısa gidiyoruz 6 gün 15 lira uçak dahil uhd burda tp hotel 15 bin tl
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Yav 2 sene önce kışın Abant'a gidelim diyordum, kızımız hasta oldu, hatta hastanelik olmuştu, bronşit, influenza bilmemne şeklinde.
Bu sene yine heves ettim, rezervasyonlar bilmemneler, araba hazır, lastik hazır, kar tatili yapacağız.
Yok arkadaş, bu sefer hanım yamuldu, hem de ne yamulmak, amipli dizanteri ve rota virüsü. Doktor arkadaşım diyor ki, yani moku yerden alıp yemiş olman lazım bunun için, nasıl başardın diyor.
Ve yine gidemedik...
Allahtan ETS doktor raporu ile falan kabul edip ikidir tam son gün iade ediyor tüm rakamı![]()
Hanıma diyorum ki, bu sefer Malatya'ya bilet alıp rezervasyon yaptıracağım, bakalım ne olacak![]()
en ucuzundan yatacak yer olsun kafası ile bir yerli çekme karavan alıp bu sene yaz'ı yollarda geçirmeyi planlıyoruz. zaten otel tatili seven bir çift değiliz.
Yerli malı 750kg altı içinde yatabileceğimiz elektriği makul donanımda olan bir çekme ile 2022 yazı ve sonraları için ideal geldi. hesap kitap yapınca.
iki sene önce marmara etrafında günübirlikler ile geçmiştik
geçen sene ayvalık'ta tenha bir otele gittik , günübirlik boş sahillere gittik ama hakikaten boş , müstakil sahiller bulduk her gün ayrı bi yerde
otelde kahvaltı-akşam yemeği-duş-yatak yaptık, muhatap olmadık
bu sene allah kerim
Tesla Model Y Sr
Buraya kahvaltıya gittik, gittiğimize de pişman olduk. Abartısız 1 saatte bir tabak peynir bile getiremediler ki çok yoğun da değildi. Bir de pişkin pişkin getiriyoruz birazdan filan diyince daha da beklemedik kalktık, ama terastan manzarası muazzamdı bedavaya manzaraya doymuş olduk![]()
YouTubeDR.ECU
Bu sene otel planları hayal olacak gibi . Geçen Sene Jiva Beach e gitmiştik. 7000 .tl gibi bir rakamdi. Bu sene 16 000 istiyorlarOdasının önünde havuzu vardı güzel oluyordu. Alternatif bakıyorum ama rakamlar pek değişmeyecek gibi.
Yeni bebek olduğu için çadır tatili de kasar. Ya gitmeyecegiz yada ucuz bir otel bulacağız![]()
Villa baktım. Onlarda kabalık için makul, 2 kişi için otel parasına geliyor.
Antalya Havalimanı- Tekirova arası transfer işleri için tavsiyeniz varmıdır?
Pegasus un sitesinde transfer alabiliyorum, ama tavsiye edermisiniz? uçak parası kadar da transfer ücreti çıkıyor.
Eylül'ün ilk haftası didim taraflarına gitmeyi düşünüyoruz.Eylülde o taraflar nasıldır? Rüzgar durumu vs.
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
ya motokaravanda şöyle bir durum var.
geçen kamp yaparken şahit olduk ve sildik listeden.
motokaravancı olduğu yerde teçhizatı bıraktı gitti ekmek aldı geldi falan.
kamp alanına gittin kuruldun. eksik bir şey kaldı hop karavanı alıp gitmen lazımama çekme de arabadan ayır devam et.
en basit handikap bize bu geldi.
az önce bi haber okudum
jolly'nin patronu röportaj vermiş
normalde %20-30 arttacaktı fiyatlar ama elektrikten gazdan otellerin anası bellendi , bu yüzden bu sene fiyatlar en az %100 artacak diyor jolly abi...
Tesla Model Y Sr
Dün ets aradı, aramızda göremiyoruz sizi, gelin aramıza alalım dedi. ne faydanız var dedim kem küm.
Gecen sene tatile gittinizmi dedi, dedim evet. 18.750 ye gittim bu arada.
aynı otele şimdi rezervasyon yapalım kaç para dedim?
26,850 tl dedi.
söz savunmanın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)