User Tag List

Sayfa 86/86 İlkİlk ... 3676848586
1629 sonuçtan 1.616 ile 1.629 arası

Konu: Tatil planları

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzen ve eşi ile Eylül 6-9 Kıbrıs planımız vardı, daha önce 2 yurtdışı çıkışımız olmuştu beraber otelde durmayıp gezeriz diyip bnbden Girne merkezde ev kiraladık 3+1 2gece 3gün total 8.000e geldi. Uçak biletlerini aldık tek kişi gidiş dönüş 8bin civarı da o. Gitmeden önce de araç kiralamayı düşünüyoruz, gez-toz için. @Kahn23 deniz tavsiyesi için de teşekkür,hazıra konmuş oldum biraz
    Gezmek için Girne merkezde sayılabilecek Bellapais Manastırı var.
    Girne otoyola gelmeden Bufavento var, oraya da çıkabilirsiniz
    Karşıyaka tarafında adanın en meşhur yeri olan Mavi Köşk var. Orayı görmenizi tavsiye ederim.
    Magosa taraflarında Kilise, antik yerler var ama öyle görülmesi çok elzem yer değil. Ama Kiliseden Cami'ye çevrilmiş Lala Mustafa Paşa Camii görülmeye değer.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarih konusunda esneğiz aslında, çocuk için uygunluk ve deniz en önemli kriter
    Deniz en önemli kriter ise mutlaka ve mutlaka Gazi Magosa tarafı derim, İskele bölgesini tercih ede bilirsiniz kiralık araç kullanır iseniz Kapalımaraş'ın askeri bölgesi olan kimlik ile girilen bir bölgesinde denizi harikadır. Aynı yerin yakınlarında halk plajları var ama deniz ve hizmet harikadır. Biz 7 buçuk aylık bebeğimi götüreceğim haziran ayında. Hava olarak en iyi tarihlerden birisi diğeri Eylül ayı olur Temmuz ve Ağustos ayında erirsiniz

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kahn23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gezmek için Girne merkezde sayılabilecek Bellapais Manastırı var.
    Girne otoyola gelmeden Bufavento var, oraya da çıkabilirsiniz
    Karşıyaka tarafında adanın en meşhur yeri olan Mavi Köşk var. Orayı görmenizi tavsiye ederim.
    Magosa taraflarında Kilise, antik yerler var ama öyle görülmesi çok elzem yer değil. Ama Kiliseden Cami'ye çevrilmiş Lala Mustafa Paşa Camii görülmeye değer.
    Aslında o kadar çok yer var ki saymakla bitmez bu arada Lala Mustafa paşa camii nın altında Namık Kemal'ın zindanı var, bir de meydan da çok iyi dondurma satarlar

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar selamlar

Yunan tarafında ağustos gibi herşey dahil konseptine uygun önerebileceğiniz yer var mıdır? Çocuk var kumsal önemli.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temmuz sonu-Ağustos başı gibi Arnavutluk- Karadağ taraflarına gideceğim. Genel olarak tavsiyelerinize açığım. Tiran'dan araba kiralayıp geçeceğiz gideceğimiz yerlere. 4 yetişkin 2 çocuk olacak. Station bir araç işimizi görür dedik ama araç kişi sayısı durumlarında ceza vs gibi birşey olur mu? Bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar selamlar

Yunan tarafında ağustos gibi herşey dahil konseptine uygun önerebileceğiniz yer var mıdır? Çocuk var kumsal önemli.
    Avrupa ve Yunan'da pek "her şey dahil" konsepti olmaz. Olsa da çok az oluyor. Ya da yarım pansiyon falan bulabilirsiniz gibi.
    Yine en güzeli Booking vs gibi yerlerden bakıp ona göre filtreleme yapmak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupa ve Yunan'da pek "her şey dahil" konsepti olmaz. Olsa da çok az oluyor. Ya da yarım pansiyon falan bulabilirsiniz gibi.
    Yine en güzeli Booking vs gibi yerlerden bakıp ona göre filtreleme yapmak.
    Aslında var ama fiyatlar biraz uçuk. Birde yunan a çok gidip gelen var forumdan. Deneyimlemiş olanlardan dinlemek sonrasında oralarıda değerlendirmek mantıklı olur diye düşündüm. Gidip beğenen bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında var ama fiyatlar biraz uçuk. Birde yunan a çok gidip gelen var forumdan. Deneyimlemiş olanlardan dinlemek sonrasında oralarıda değerlendirmek mantıklı olur diye düşündüm. Gidip beğenen bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
    Ha evet olursa da fiyatları Türkiye gibi oluyor
    Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz hocam? Biz zamanında adalara gitmiştik baya. Tasos, Paros, Naxos, Skiathos, Skopelos, Milos adalarına gitmiştik mesela Gerçi bunların hiçbirinde ciddi tesiste kalmadık, hep ufak şirin temiz pansiyon modunda oldu.

Tasos'ta 1-2 tane her şey dahil ya da yarım pansiyon tesis var, bi tanesi orman içinde deniz kenarında müstakil evler-odalar şeklinde güzel görünen bir tesis. Bi ara oraya gitmeyi baya bi düşünmüştüm. Başka da pek göremedim.
    Bazı adalarda bulmak mümkün. Biz de gitmeden önce birkaç 5 yıldız ve HD tesis bulmuştuk dediğin gibi ama fiyatlar makul değil diye elemiştik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha evet olursa da fiyatları Türkiye gibi oluyor
    Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz hocam? Biz zamanında adalara gitmiştik baya. Tasos, Paros, Naxos, Skiathos, Skopelos, Milos adalarına gitmiştik mesela Gerçi bunların hiçbirinde ciddi tesiste kalmadık, hep ufak şirin temiz pansiyon modunda oldu.

Tasos'ta 1-2 tane her şey dahil ya da yarım pansiyon tesis var, bi tanesi orman içinde deniz kenarında müstakil evler-odalar şeklinde güzel görünen bir tesis. Bi ara oraya gitmeyi baya bi düşünmüştüm. Başka da pek göremedim.
    Bazı adalarda bulmak mümkün. Biz de gitmeden önce birkaç 5 yıldız ve HD tesis bulmuştuk dediğin gibi ama fiyatlar makul değil diye elemiştik.
    Yunanın her yerine gittim aslında ama hep bekarken
    Şimdi evli ve çocuklu olunca gittiğim konseptlerin dışında bir yer bakmak zorunda kalıyorum. neresi olduğundan ziyade çocukla kumsal plaj deniz kenarı olabildiğince herşey dahil yer bakıyorum. Haldiki çok iyi ama orada da herşey dahil yer bulamadım. Eğer adını biliyorsanız verin bir bakayım belki gidilebilecek gibidir.

Şubatta 50 bin tl ye almadığım türkiye tatili şuan 120 bin tl. O yüzden alternatif yunan bakıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yunanın her yerine gittim aslında ama hep bekarken
    Şimdi evli ve çocuklu olunca gittiğim konseptlerin dışında bir yer bakmak zorunda kalıyorum. neresi olduğundan ziyade çocukla kumsal plaj deniz kenarı olabildiğince herşey dahil yer bakıyorum. Haldiki çok iyi ama orada da herşey dahil yer bulamadım. Eğer adını biliyorsanız verin bir bakayım belki gidilebilecek gibidir.

Şubatta 50 bin tl ye almadığım türkiye tatili şuan 120 bin tl. O yüzden alternatif yunan bakıyorum
    Biz de çocuk yokken baya takılmıştık
    Evet aynen çocuk olunca koy koy falan gezilmiyor, tesis gerekiyor. Kos'ta falan görmüştük her şey dahil 3-5 yer, 5 yıldızlı baya güzel tesisler gibiydi ama Kos keser mi sizi bilemedim
    İsim falan hiç hatırlamıyorum maalesef tabi o zamanlar bakmıştık.. Bu dönemde de gidemiyoruz tabi, TR fiyatları taksit falan filan öyle aldık, 90 civarına Antalya aldım bayrama, oraya gideceğiz kısmetse. Acıyorum bu paraları buralara vermeye ama yapacak bir şey yok Taksitle falan vermiyorsan direkt Yunan tabi zaten hocam.

Geçenlerde arkadaşlar Yunan yapıp geldiler ama onlar da çocuksuz, mekan sorayım dedim ama onlar da pansiyon gibi yerlerde kaldılar. Çocuğu bırakıp gittiler

Yeme içme hala ucuz ve süper diyordu. Nakit para veriyor olsam düşünmem Türkiye'yi kesinlikle.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi Yunanistan ın kendi karasularından ulaşımlı Thassos adası benim tercihim. Denize sıfır otellerde mevcut. Booking ve Airbnb çözer işi.

Ama Yunanistan ın İtalya cephesinde de çok iyi kıyı bölgeleri olduğunu forumdan bir arkadaş yazmıştı geçtiğimiz dönemlerde. Bulursam atarım.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir sonraki destinasyonu Lefkada olarak belirleyin derim
    Buldum eski postlardan.

Google Haritalar

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyon denizi tarafında görece biraz daha büyük oteller olabilir. lefkada efsane bir yer. gidip görmek lazım tam yunan da değil tam italyan da değil ortası bi yer. korfu ya da bakabilirsiniz. yunanistan da genelde büyük otel tatili bulmak zor. aileler genelde ev şeklinde tutup tatil yapıyorlar. özellikle bulgar ve romenlerden dolayı. haliyle konsept biraz o şekilde gelişmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyon denizi tarafında görece biraz daha büyük oteller olabilir. lefkada efsane bir yer. gidip görmek lazım tam yunan da değil tam italyan da değil ortası bi yer. korfu ya da bakabilirsiniz. yunanistan da genelde büyük otel tatili bulmak zor. aileler genelde ev şeklinde tutup tatil yapıyorlar. özellikle bulgar ve romenlerden dolayı. haliyle konsept biraz o şekilde gelişmiş.
    207_TR de yazmış. Lefkada resimlerine baktımda gerçekten güzel bir yer. Korfuyuda inceleyeceğim. Çok Teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)