User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
181 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: polo gti bilen var mı??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rafet kardeş çok güzel yazmissin 98 model opele biniyorum plakasi için aldım hiç aklimda yokken.aldigimda bakimsizdi motor kaporta haric kozmetik olarak para harcadim,ön takim yaptirdim orjinal parcalar cikti.bide keyfe keder otomatik oldugu icin sanziman yagini degistirdim.on numara biniyorum.ailecek vw ciyiz bunuda belirtiyim

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koyun muamelesi sözüm hala geçerli. siz vw sahibi olduğunuz için şuan körü körüne vw i savunuyorsunuz. vw bildiri yayınlayp deseki "biz bu işi yapamıyoruz kardeşim araba sektöründen çekiliyoruz" siz hala vw e para verdğiniz için onları savunuyo olursunuz. ayrıca yukarda corsa opc ye çamur atmşsınız. ne kadar kaliteli bir araç olduğunu bilmiyorsunuz sanırım ? polo gibi içi plastik yığını bir araçla nasıl karşılaştırabilirsiniz ki siz opc yi ? bu tamamen bilgisizliğinizin göstergesi olur. corsa opc opel in özene bözene tüm parçalarını en kaliteli şekilde kullanarak ürettiği bir araçtır.motor konusundada polo gti dan çok daha iyidir opc. öyle 1.4tsi gibi verelm turboyu gerisi allaha emanet yağmı yakar benzinmi belli değil şeklinde üretilmemiştir. blistein helezon ve amortisörler brembo frenler recaro koltuklar sadece bir kaç örnektir aracın kalitesinden. anlıyacağınız vw gibi baştan sağma bi araba yaparak "türk halkı zaten koyun , el arabası üretip 50bin tl desek yine alırlar" mantığıyla satmaya çalışmıyor adamlar kısacası şundan emin olun corsa opc en azından polo gti a göre parasını fazlasıyla hakeden bir araçtır...
    Sakin ol dostum sana bişey diyen mi var.Sadece görüşün yanlış. Ben opc ye çamur felan atmadım. Hayat hikayesi anlatacak vaktim yok. 3. polom diyim sen anla gerisini. Corsa opc benim aracımdaki beklentileri Türkiye şartlarında ve günlük kullanımda veremez. Neden bu kadar *** atma gereği duyuyorsunuz anlamış değilim? 1.4 tsi'ın Dünyanın en iyi motoru ödüllerini aldığını kabullenemiyor galiba bir çok araç kullanıcısı. Neyse sana iyi forumlar dostum.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin ol dostum sana bişey diyen mi var.Sadece görüşün yanlış. Ben opc ye çamur felan atmadım. Hayat hikayesi anlatacak vaktim yok. 3. polom diyim sen anla gerisini. Corsa opc benim aracımdaki beklentileri Türkiye şartlarında ve günlük kullanımda veremez. Neden bu kadar *** atma gereği duyuyorsunuz anlamış değilim? 1.4 tsi'ın Dünyanın en iyi motoru ödüllerini aldığını kabullenemiyor galiba bir çok araç kullanıcısı. Neyse sana iyi forumlar dostum.
    1.4tsi motorun gerçekten hakettiği için almış olduğuna inanıyomusunuz o ödülü ? bence sırf vw in prestijine prestij katmak için verilen bi ödül o. tamam 1.4tsi motordan iyi güçler çıkarabilmişler o konuda bi sözüm yok ama her zaman söylenen bir söz vardır önemli olan güç değil , motorun sağlıklı ve düzgün bir şekilde çalışmasıdır. ee sağlıklı bi şekilde çalışamayan ve satılan araçlardan 10 tanesinden 6 yada 7 sinden yağ yakma şikayeti alınan bir motorun dünyanın en iyi motor ödülünü alması gerçekten doğrumu sizce ? neyse yazacak çok şey var aklımda ama uzatmaya gerek yok sonuçta siz vw i koruyarak para almıyorsunuz bende kötüleyerek..

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun opel bayısındeydım 52 bıne sarı corsa opc vardı satılık. surtasta ızmırde ısteyen acıp sorabılır. yanı bu araba ıyı hos guzel dolu bır araba olabılır demekkı su oluyorkı her 1000 kmde 1 lt yag eklıcez yanı. arabada herseyıne dıkkat edıcez yag derecesıne suyuna yagına nazık davrancaz arabalara
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim ne derse desin sadece bir yazilimla 325 ps lik bir opc ile 200 e kadr kafa burun gidebiliyorsa yeter bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 tsi ın pek çok seçeneği var, 180 lik ayrıca bir ödül aldı mı? aldıysada bu ödüller motora dayanıklılık testi vs yapılarak mı veriliyor yoksa sadece tüketim, performans, verimlilik, emisyon değerleri dikkate alınarak mı veriliyor. tsi motorun başarısına diyecek yok ama 180 hp liklerin sorunlu olduğunu kabul etmek lazım. 7 ileri dsg şanzıman sorunlarından bahsetmiyorum bile. polo gti alan arkadaşlar bence bombayı alıp, pimini çekmişler, ya motor patlayacak ya şanzıman. gerçi ben renault aldım oda benim elimde patladı, o başka mesele

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4tsi motorun gerçekten hakettiği için almış olduğuna inanıyomusunuz o ödülü ? bence sırf vw in prestijine prestij katmak için verilen bi ödül o. tamam 1.4tsi motordan iyi güçler çıkarabilmişler o konuda bi sözüm yok ama her zaman söylenen bir söz vardır önemli olan güç değil , motorun sağlıklı ve düzgün bir şekilde çalışmasıdır. ee sağlıklı bi şekilde çalışamayan ve satılan araçlardan 10 tanesinden 6 yada 7 sinden yağ yakma şikayeti alınan bir motorun dünyanın en iyi motor ödülünü alması gerçekten doğrumu sizce ? neyse yazacak çok şey var aklımda ama uzatmaya gerek yok sonuçta siz vw i koruyarak para almıyorsunuz bende kötüleyerek..
    10 araçtan 6-7 tanesi problemli mi arkadaş git öğrende gel güldürme beni tsi 180 hp'de 10 araçta bir denk gelir.Diğer 1.2 tsi 105 hp,1.4 tsi 122-1.4 tsi 125 hp,1.4 tsi 140 hp-1.4 tsi 150 hp-1.4 tsi 160 hp-1.4 tsi 170 hp nin toplamında da 40 araçta bir denk gelir sanırım. Şu an en sorunsuz motorlardan biridir. Volkswagen'in 1.8 T motorunun veliahtı 1.4 tsi'dır. Hııı evet o kadar marka içinde prestij için verdiler volkswagen'i kayırdılar sorma gitsin. Bunu herhangi bir yerde deme g.tleriyle gülerler. Hadi sen bağımlısı olduğun markayla ilgilen çamur atma.

Ayrıca tsi 180 lik motorun sorunlu bir motor olduğunu iddia etmeyen çalışan herkes boşuna uğraşıyor. Forumda 30 tane polo gti var. Bu sorunu hiç doğru düzgün birinci ağızdan duymuyoruz. Neden ? Çünkü piyasayı düşürmeye çalışıyorsunuz. 10 arabada 1 taneden fazla olmaz,olamaz. Boşuna kendinizi yormayın...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

vtecmaniaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo gti sahipleri bence bu kadar takmasın konuşulanları, eğer gerçekten araç sorunsuzsa...

ben konuşanların piyasayı düşürmek için konuştuklarına inanmıyorum çünkü ucuza alınan bir gti yine ucuza satılacaktır.. böyle ucuz oyunlar peşinde olanlar varsa yazık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecmaniaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polo gti sahipleri bence bu kadar takmasın konuşulanları, eğer gerçekten araç sorunsuzsa...

ben konuşanların piyasayı düşürmek için konuştuklarına inanmıyorum çünkü ucuza alınan bir gti yine ucuza satılacaktır.. böyle ucuz oyunlar peşinde olanlar varsa yazık...
    Doğru diyorsun abi ben onu hiç düşünmemiştim. Ucuz etin yahnisi de yenmez.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

arteus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim bu gune kadar hic marka takintim olmadi ama yeni kasa polodan inip corsaya bindigimde attan essege gecis gibi oldu. Corsanin su anki guzelligi yakitin az olusu
    Gökhan CEYLAN

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşım her zaman der "Markacı olmayın arabacı olun" diye.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes körü körüne ya savunuyor ya da kötülüyor. Okudum hepsini ama bi fikir sahibi olamıyorum. Benim de düşündüğüm bir araç ama sorunlu diyen de var, ideal bir araba diyen de. Açıkçası yani kullanıcı görüşleri bile çok tutarsız. Eminim benim gibi almayı planlayan, ama kararsızlık içerisinde olan çok insan var, yalnız sayılmam.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes körü körüne ya savunuyor ya da kötülüyor. Okudum hepsini ama bi fikir sahibi olamıyorum. Benim de düşündüğüm bir araç ama sorunlu diyen de var, ideal bir araba diyen de. Açıkçası yani kullanıcı görüşleri bile çok tutarsız. Eminim benim gibi almayı planlayan, ama kararsızlık içerisinde olan çok insan var, yalnız sayılmam.
    Ben de sizinle aynı durumdayım. Şuan da tsi kullanıyorum yazılımda var ama korkum yok yağ eksiltiyor mu diye bu durumdan her hafta yağ kontrol eder hale gelmek korkusu var..

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 araçtan 6-7 tanesi problemli mi arkadaş git öğrende gel güldürme beni tsi 180 hp'de 10 araçta bir denk gelir.Diğer 1.2 tsi 105 hp,1.4 tsi 122-1.4 tsi 125 hp,1.4 tsi 140 hp-1.4 tsi 150 hp-1.4 tsi 160 hp-1.4 tsi 170 hp nin toplamında da 40 araçta bir denk gelir sanırım. Şu an en sorunsuz motorlardan biridir. Volkswagen'in 1.8 T motorunun veliahtı 1.4 tsi'dır. Hııı evet o kadar marka içinde prestij için verdiler volkswagen'i kayırdılar sorma gitsin. Bunu herhangi bir yerde deme g.tleriyle gülerler. Hadi sen bağımlısı olduğun markayla ilgilen çamur atma.

Ayrıca tsi 180 lik motorun sorunlu bir motor olduğunu iddia etmeyen çalışan herkes boşuna uğraşıyor. Forumda 30 tane polo gti var. Bu sorunu hiç doğru düzgün birinci ağızdan duymuyoruz. Neden ? Çünkü piyasayı düşürmeye çalışıyorsunuz. 10 arabada 1 taneden fazla olmaz,olamaz. Boşuna kendinizi yormayın...
    Ben hiç bir şeye takılmadım etmedim hatta 1.4 tsi konusuna müdahil olmak gibi bir amacım da yok ama 1.8 t nin veliahtı 1.4 tsi diyosan 1.8 t den anlamadığın kesin cem Söz konusu bir veliaht varsa o zaten 2.0 tfsi olur.Alınan güç ve sağlamlık ilişkisi en iyi en güncel motor tfsi tartışmasız olarak.1.4 tsi denilen motora chip,egsoz filtreden başka bir şey yapan var mı ? Bunlar zaten abartılı şeyler değilken bu motor neyi ile veliaht oluyor.180bg motoru stock internal ile 350-400bg yaparsın 1.8 t gibi çatır çatır kullanırsın o zaman bunda bir cevher varmış denir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın eklediği 6 litre yağ nereye yerleşti peki ?

Sonuçta üzücü bir durum. Allah kimseyi, başım ağrımasın diye aldığı sıfır arabanın kronik arızalarıyla imtihan etmesin.

Bu yorumu okuyunca içime bi ürperme geldi, Allah kimseyi utandırmasın zor duruma düşürmesın, bu arızalar yüzünden ne sıkıntılar cekiyor insanlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hiç bir şeye takılmadım etmedim hatta 1.4 tsi konusuna müdahil olmak gibi bir amacım da yok ama 1.8 t nin veliahtı 1.4 tsi diyosan 1.8 t den anlamadığın kesin cem Söz konusu bir veliaht varsa o zaten 2.0 tfsi olur.Alınan güç ve sağlamlık ilişkisi en iyi en güncel motor tfsi tartışmasız olarak.1.4 tsi denilen motora chip,egsoz filtreden başka bir şey yapan var mı ? Bunlar zaten abartılı şeyler değilken bu motor neyi ile veliaht oluyor.180bg motoru stock internal ile 350-400bg yaparsın 1.8 t gibi çatır çatır kullanırsın o zaman bunda bir cevher varmış denir.
    Ben işe performans yönünden hiç yaklaşmadım o yorumu yaparken Can. 1.8 T motoru ben yetkili servis yönünden değerlendirdim. Sen modifikasyon yönünden. 1.8 T'de 800-900 hp lere kadar alınabileceğini biliyorum. 1.4 tsi o kadar önü açık bir motor değil. Ama kafaya takıp yine de 400-500 hp leri görenler var. Ama stock halinde hiç tartışmasız 1.8 T kadar sağlam hadda sorunsuzu ondan daha sorunsuz bir motor 1.4 tsi. Görüşlerimiz biraz farklı olmuş.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben işe performans yönünden hiç yaklaşmadım o yorumu yaparken Can. 1.8 T motoru ben yetkili servis yönünden değerlendirdim. Sen modifikasyon yönünden. 1.8 T'de 800-900 hp lere kadar alınabileceğini biliyorum. 1.4 tsi o kadar önü açık bir motor değil. Ama kafaya takıp yine de 400-500 hp leri görenler var. Ama stock halinde hiç tartışmasız 1.8 T kadar sağlam hadda sorunsuzu ondan daha sorunsuz bir motor 1.4 tsi. Görüşlerimiz biraz farklı olmuş.
    Konu sorunsuzluksa stock haldeki 1.6 8v de hem sorunsuz hem parçası ucuz o zaman ondan kral motor yok da diyebiliriz stock motor 400k yı gören 1.8 t var arkadaşımda.Bütün bakımları doğuşta yapılmış hatta bu zamana kadar her dolduğunda katalizatörü servisten sıfırı ile değiştirilmiş bir araba.Böyle tsi örnekleri görürsek o zaman dayanıklılık sorunsuzluk konusunda tsi 1.8 t nin dengi olmuş belki denir .Benim en yakın arkadaşımın 150 lik tiguanının garantisi bitmiş motorunu pistonlarda çizik var motor yağsız kalıyor diyerek doğuş oto ücretsiz yaptı beş kuruş almadan teslim etti arabayı.Ücretsiz yapma nedenini bu durumu yaşayan başka arabaların da kendilerine geldiğini ve sorunun vw kaynaklı olduğunu söyleyerek açıkladılar.Böyle örnekler mevcutken 1.8 t den daha dayanalıklı,sorunsuz servis açısından süper motor demek yersiz olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sorunsuzluksa stock haldeki 1.6 8v de hem sorunsuz hem parçası ucuz o zaman ondan kral motor yok da diyebiliriz stock motor 400k yı gören 1.8 t var arkadaşımda.Bütün bakımları doğuşta yapılmış hatta bu zamana kadar her dolduğunda katalizatörü servisten sıfırı ile değiştirilmiş bir araba.Böyle tsi örnekleri görürsek o zaman dayanıklılık sorunsuzluk konusunda tsi 1.8 t nin dengi olmuş belki denir .Benim en yakın arkadaşımın 150 lik tiguanının garantisi bitmiş motorunu pistonlarda çizik var motor yağsız kalıyor diyerek doğuş oto ücretsiz yaptı beş kuruş almadan teslim etti arabayı.Ücretsiz yapma nedenini bu durumu yaşayan başka arabaların da kendilerine geldiğini ve sorunun vw kaynaklı olduğunu söyleyerek açıkladılar.Böyle örnekler mevcutken 1.8 t den daha dayanalıklı,sorunsuz servis açısından süper motor demek yersiz olur.
    Gözümle orjinal turbosuyla 330.000 km deki 140 lık tsi dsg golf gördüm. Ben söyledim tsi 150 lik te 110.000 km de kol kıran 1.4 tsi'da var. Çünkü sürücü kendisi kabul etti hatası olduğunu. Arabaya binip harareti beklemeden at koşturur gibi kullandığını sonra da çat diye stop ettiğini kabul etti. 3. sene yani iyi niyet garantisinin bitmesine 1 hafta kala böyle bir durum söz konusu oldu. İlk defa gördük. Ama garantiden 4. silindir kol-piston değişti. 1.8 T de de sorunlar gördük. Yağ süzgeci tıkanması kırmızı yağ lambası yakma vesaire gibi. Yani hiç birşey veya hiç kimse tamamen kusursuz olamaz. Ben gündelik hayatta kullanılıp zorlanmayan ve bakımı düzenli yapılan bir aracın 300.000 km sorun yaşamadan kullanılacağına eminim. Zorlanıp bakımı düzenli yapılan ama at koşturur gibi kullanılan bir 1.4 tsi'ın bir sürpriz olmazsa 200.000 km ye kadar kullanılacağına eminim. Uzun yol aracı olan 1.4 tsi'ın ömrünün çok üst hızlar zorlanmadığı sürece 400.000 km li kilometreleri rahatlıkla göreceğine eminim. Daha üstleri de sürpriz yaparsa hep beraber görürüz.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hocam gerçekten bu konuda bilgisizsiniz yada araba sektörü ile yeni ilgilenmeye başladınız? neyse size vw i körü körüne savunarak aldığınız para ile mutluluklar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)