User Tag List

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
181 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: polo gti bilen var mı??

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bliders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet sıfır araç alan biri belli bir km sonrası önceki araçlarından fazla bir eksiltme görmesi üzücü olabilir ama bunun o araç için normal olduğunu bilmesi gerekir diye düşünüyorum,tamam vw çizdiği bu yanlış servis uygulamasına lafım yok,bence aracı onların eline düşürmeden bilinçli kullanmadı her hafta değilde her gün yağına bakılmalı,her arabaya gaz basmamalı mesela..
    hocam yanlış anlama da gti alıp o kadar para saydıktan sonra her ışıkta yanındakini geçmek ister insan oraya buraya uçmak ister.

hayır alınan araç km yapmış olsa anlarım ama 0 araç sahipleri ve üstelik bir çoğu bu şikayette bulunuyorsa bu araç düpedüz sorunludur.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

07jetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı myworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7.000 km aracı niye satar acaba

BYSCRATCH
    Misafir
    Alıntı 07jetta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7.000 km aracı niye satar acaba
    Çok para İstiyor Birde Ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu benim ilgimi cok cekiyor.babam dogustan vw hastasidir.tosbagasindan transporterina passatina cadysine hepsine bindik.96 senesinde yeni Türkiye'ye giren transporterlardan birini biz almistik ve 7 sene bindik 70binde sattik.babam derki yagindan suyundan baska hic masraf etmedim.caddy e turbo falan yaptirmistik ama yalan yok.sirf yeni golf gelicek diye 3 ay beklemistik sene 2004 te ama begenmedik almadik.bide sahsen vw araclarinin gereginden pahali oldugunu dusunmeye basladik.cok daha uygun bir fiyata megane 2 aldik halada biniyoruz arac suan 60binde.haa ama megane ile ne sanayi servis maceralarimiz oldu anlatsak roman olur.bu fiyata bu kaliteyle daha sorunsuz olmasini dilerdim

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    butun arabalarındamı var bu yag olayı? bende dusunuyom almayıda 5000 kmde 1 lt 2lt eksıtse okadar sorun degılde daha fazlası can yakar
    doğuştan araba manyağı

E_RtugrulJAP10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peder Boşuna demez Vw arabamı diye bizdede vardı transporter motoru arzalanmişti oysaki babam gül gibi baktıgı halde ..

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bi kaç kişiden duydum böyle bişey,sıfır aldığın bi aracın bu kadar yağ yakması hiç normal değil bence..yapıyorsan tam yapacaksın.50 bin lira vereceksin,bide benzin koyar gibi yağ koyacaksın oldu cnm

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sahibi açıklama yapmış.

aracın sahibi benim arkadaşlar ne sorunlar yaşadığımı sizler bilmediğiniz için burada paylaşma gereği duydum. Araç her 1500 km de 1 litre yağ yakıyor ve bu büyük bir sorun doğuş otoya bu konu ilgili ne yapılması gerektiğini sordum bana iki alternatif önerdiler birincisi revizyon yapmak motoru tamir etmek ikincisi motor değiştirmek sizce böyle bir teklif yapan firma nasıl bir problemle karşı karşıya olduğunu bilmiyor mu ? aracın yağ yakması büyük bir problem. Benim aracı almamdaki sebep alıp 10 sene binmek sadece hafta sonu kullanan biri olarak ama bakıyoruz ki araç daha alalı 8 ay oldu. gereğinden fazla kilometre yaptım çünkü yağ yakıp yakmadığını ancak bu şekilde anlayabilirdim. ve geldiğimiz nokta 8 ay 8300 km oldu ve 6 litre yağ yaktı arkadaşlar düşünün ben bu araca 10 sene binmek istiyorum ne mümkün sorarım ? Ve ilanı verme sebebim sadece insanları bu araba ile bilinçlendirmek. sahibinden' 2 gün önce ilan verdim aynı problemi yaşayan tam 15 kişi aradı beni aynı sorunu yaşayan 15 kişi. Bir arakadaşımızın sorununa çözüm bulan doğuş otoyu anlatayım size arkadaşımız aracı 30 bin km de ne kadar yağ eklediğini hatırlamıyor ve yaklaşık 10 adet rapor var elinde yağ eklendiğine dair. Doğuş oto 2 kere revizyon yapıyor motor üzerinde işlem yapıyorlar olmuyor motor değiştiriyorlar olmuyor ve sonunda arkadaşa size 5 litre yağ verelim bagajınızda gezdirin tükettikçe eklersiniz diyorlar insanlarla alay eder şekilde. Böyle büyük bir firma nasıl olur da böyle bir basiretsizliğin içerisine düşer. Arkadaşlar kendi adıma konuşuyorum ben kolay paralar kazanamıyorum ne yazık ki ben bu aracı almak için 5 sene kredi aldım nasıl böyle bir muamele yapılır insanlara hak mıdır ? ama bu sorunun peşini bırakmayacağım yakında beni basın yayında da göreceksiniz kendimi anlatabildiğimi umut ediyorum. UFUK ORHAN

sizlere doğuş otoya attığım maili de yazayım arkadaşlar*

ARKADAŞLAR BU DOĞUŞ OTO'YA YAZDIĞIM MAİL*

27.02.2012*

DOĞUŞ OTO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE*

6-7 ay kadar önce General Oto bayinizden POLO GTI TSI marka 2011 model bir araç satın aldık.(Bu araç 2. Volkswagen aracımız onu da belirtmek isterim).*
    Satış aşamasında, öncesinde veya tesliminde hiçbir sorunla karşılaşmadan oldukça profesyonel bir ekipten aracımızı teslim aldık. Aradan birkaç ay geçtikten sonra ilk problemimizle karşılaştık. Araç yağ ikaz lambası yanıyordu ve hemen yol yardımdaki müşteri hizmetlerinden yardım istedik. Araca biraz yağ eklememiz gerektiği konusunda bizi yönlendirdiler ve söylenen marka yağı hemen alıp ekledik. Aracı bu şekilde kullanabileceğimizi ama en kısa zamanda servise götürmemiz gerektiğini söylediler ve hemen ertesi gün aracı satın aldığımız General Oto’ya götürdük. İlk problemde 1,7 lt yağ ekledik. Hatta vites geçişlerinde ses geliyordu bunu da söyledik ama normal dedikleri için çok üzerinde durmadık. Aklımızda herhangi bir olumsuz düşünce oluşmadan aracımızı kullanmaya devam ettik. Aradan 1,5-2 ay gibi kısa bir süre geçtikten sonra aynı problem tekrarlandı. Tekrar servise götürdük (hiç yağ eklemeden). Yine aynı problem kısa sürede tekrar ortaya çıkınca doğal olarak ürünle ilgili endişemiz ve pişmanlığımız da başlamış oldu. 2. defa da 1 lt yağ eklenerek tekrar aracımızı teslim aldık. Tekrar 1,5-2 ay gibi kısa bir süre sonra yine aynı servise gittik. Servis görevlisi aracı takibe alıp, ne kadar yağ yaktığına bakıp Almanya’ya raporlanacağını ve bunun için 1000 km kullanıp tekrar servise gitmemizi söyledi. 1 ay sonunda (son servis tarihi 23 ocak 2012), bugün aracı servise teslim ettik. Yağ problemi olduğu, ama bunu test etmek için (ayrıntılı olarak) biraz zamana gereksinim olduğunu, bize telefon ile geri döneceklerini söylediler ve aracı serviste bırakıp çıktık.*
    Bu şikayetimiz ortaya çıkmaya başlamadan önce, trafikte ışıklarda bizi durdurup araçta yağ problemi olduğunu duyduğunu, böyle bir şey yoksa araç siparişi vereceğini söyleyen kişilerle dahi karşılaştık. Biz de kesinlikle alınacak bir araç diye referans olduk. Belki de bizimle aynı kaderi yaşıyorlardır diye düşünüyorum. Çünkü sorunlarla birlikte yaptığımız araştırma sonrası bizimle aynı sıkıntıları yaşayan insanlar olduğunu elektronik ortamda gördük ve bir takım yazışmalar yaptık. Hatta Volkswagen motorlarının üretimleriyle ilgili sıkıntı olduğunu bile duyduk. Duyduklarımızdan daha çok yaşadığımız sıkıntı önemli olduğu için diğerlerine pek kulak asmadık. Artık bu araç modeli ile ilgili olumlu bir düşüncemiz olmadığını, kimseye de önermediğimizi bildirmek istiyorum.*
    Ben aracı sadece hafta sonları kullanan biri olarak, bize söylene son 1000 km’yi tamamlamak için gereğinden fazla arabayı kullanmak zorunda bırakıldık. Bu bizim için maddi bir sıkıntı haline de dönüştü.*
    Servislerde eklenen yağ ücretleri tarafımızdan talep edildi. Kaldı ki, yağ, satılan üründeki bir problemden dolayı ekleniyordu. İlk serviste ödeme yaptık ama ikinci serviste yağ ücretine itiraz ettik , parasını ödemedik.*
    Yaklaşık 52.000 TL’ye mal olan bir araçtan bahsediyoruz. Kolay paralar kazanmadığımız için, ürün hem maddi hem manevi anlamda bizi zarara uğratmıştır. Konuyla ilgili mağduriyetimi anlatabildiğimi ümit ediyorum.*
    Sıfır araç almaktaki maksadımız problem yaşamayarak, temiz bir araç kullanmaktır ama her 1500 km’de bir servisi ziyaret etmek zorunda bırakıldık. İkinci el araçlarda bile bu kadar sık servise gidilmezken, sürekli servis ziyaretleri oldukça canımızı sıkmıştır. Vakit kaybımız da cabası. Bu maili hazırlarken servisten gelen yanıt tekrar yağ problemi yaşandığı ve 700 gr daha yağ eklenmesi gerektiği olmuştur. Hemen akabinde Ayşe Hanım’dan gelen telefonla daha da ayrıntılı bilgilendirilerek aracın teknik takipte olduğunu ve yazışmaların başladığını öğrendik. Fakat araca olan güvensizliğimiz devam ettiğinden dolayı aracımızda herhangi bir parça değişikliği veya yapılabilecek başka şeyleri de kabul etmeyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Araç değişikliği ya da para iadesi dışında herhangi bir talebimiz ve çıkar yolumuz kalmamıştır. Aksi taktirde yargı sürecini başlatmak durumunda kalacağız. Sizden gelecek yanıta göre yolumuzu çizeceğimiz için en kısa sürede yanıt alırsak çok memnun olacağız.*
    Şimdiden ilginize çok teşekkür ediyoruz.*

Ufuk ORHAN*

VE BUNUN SONUCUNDA HİÇ BİR OLUMLU YADA OLUMSUZ GERİ DÖNÜŞ YAPILMAMIŞTIR. TAMAMEN OYALAMAYA YÖNELİK SÖZLER SARF EDİYORLAR ( ALMANYA'YA RAPORLADIK, TEKNİK ELEMAN İLGİLENİYOR) GİBİ BENZERİ ŞEKİLDE İNSANLARI OYALAMAKTAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORLAR. HATTA AYNI SIKINTISI OLAN ARKADAŞLARLA ALAY EDER GİBİ SİZE 5 LİTRE YAĞ VERELİM YANINIZDA GEZDİRİN DİYORLAR...TÜKETİCİ HAKLARI DERKİ 1 ARAÇ AYNI ARIZAYI 1 YIL İÇERİSİNDE 4 DEFA TEKRARLARSA PARA İADESİ, ONARIMI YADA YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLMESİ TAMAMEN TÜKETİCİYE TANIMLANMIŞ BİR HAKTIR. BU ÜRETİCİNİN, DİSTRİBÜTÖRÜN,ÜRÜNÜ SATANIN HATTA KREDİ İLE ALINDIYSA BANKA YADA FİNANS ŞİRKETİNİN ORTAK SORUMLULUĞU ALTINDADIR. PROBLEMİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR GELİN BİRLİK OLALIM VE SESİMİZİ DUYURALIM. BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR. BUNLARIN AHLAKSIZ TAVIRLARINI VE TAMAMEN İNSANLARI KANDIRMAYA YÖNELİK TAKINDIKLARI HAL VE HAREKETLERİNİ HUKUK YARGI YOLUNDA ARAYALIM. MADDİ VE MANEVİ ANLAMDA İNSANLARI SIKINTIYA SOKMAYA HALA DEVAM EDİYORLAR.*

Caps lock açık yazmak yasak biliyorum copy, paste olduğu için düzeltmedim.

Alıntıdır.

0/30 koyduk yağ yakma kesildi diyende var. var mı aslı astarı.

CorsaMer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde servis 5-30 öneriyor diye biliyorum,ama bu sıkıntıyı yaşayanlar genelde 10-60 kullanırlar farklı marka ve modelleride dahil ederek paylaşıyorum..
    -be yourself everyone else is taken.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be mevzuya bak. adam haklı söylicek bişi bulamıyorum. bahtsız adammış.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

emirzukak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bursadada bir arkadaşım sıfır polo gti aldı inanın yağ yakma probleminden sattı servise defalarca gitti yüksek ısıdan dolayı yakmasının doğal olduğunu söyleyip durdular dayanamadı sattı sonunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz koyun gibi bir millet oldugumuz icin,hakkini arayan insana hemen ayak yapiyor piyasayi dusurmek istiyor dogus otoya gicik ondan yapmistir diyoruz.yazik!

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamin basina gelen herkesin başına geldi zaten.melih abi dediğin doğrudur ancak servis sifir motor yapiyor.benim basima gelmedi diye birsey yok herkesin basina gelicek bence.butun vw ci ustalar su tsi motorlar biraz km yapsada kucağa dusmeye baslasalar dio
    Yorumunuz biraz baltalayıcı olmuş. Herkesin başına geliyor derken. 10 araçta bir denk gelir. Yorumunuz çok ama çok saçma. İşi bilmeyen ustadan ve kulaktan dolma yorumlar almışsınız. Gözümle 330.000 kmde tezgahta halen saat gibi işleyen tsi motor gördüm. Orjinal turboyla ! Kimse bu işi abartmasın kimse... Herkesi kandırabilirler belki. Ama ben asla inanmam.. tsi'ın sorunlu bir motor olduğuna ölsem de inanmam. Tsi bir buluş... Bir kaç araçta duyulan ve talihsiz başa gelen veya hatalı kullanım sonucu bu olay başına gelenler olabilir. Bu hiç bir markada olmayacak veya olamaz diye bişey yok. Mercedes'inden tut Toyotasına kadar bugüne kadar ne sorunlar gördük. Bunların içinde gördüğüm Volkswagen markasında ki 2004-2008 arası 1.9 tdi caddylerdeki turbo sorunu,2004-2007 arasında ki 1.6 fsi larda nox sensörü sorunu ve tsi larda ki bilmem kaç araçta bir denk gelen yağ eksiltme problemi. Lütfen abartmayın...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarası olan gocunur kardeş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarası olan gocunur kardeş
    Yaram olmadığı için sıkıntı yok. Bizde isteriz 10 parmağın 10unda bir olmasını ama malesef.Geliştirilip tamamen sorunsuz hale illaki gelecektir. Ama şunu unutmayalım bu aracın değeri düşmez.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumunuz biraz baltalayıcı olmuş. Herkesin başına geliyor derken. 10 araçta bir denk gelir. Yorumunuz çok ama çok saçma. İşi bilmeyen ustadan ve kulaktan dolma yorumlar almışsınız. Gözümle 330.000 kmde tezgahta halen saat gibi işleyen tsi motor gördüm. Orjinal turboyla ! Kimse bu işi abartmasın kimse... Herkesi kandırabilirler belki. Ama ben asla inanmam.. tsi'ın sorunlu bir motor olduğuna ölsem de inanmam. Tsi bir buluş... Bir kaç araçta duyulan ve talihsiz başa gelen veya hatalı kullanım sonucu bu olay başına gelenler olabilir. Bu hiç bir markada olmayacak veya olamaz diye bişey yok. Mercedes'inden tut Toyotasına kadar bugüne kadar ne sorunlar gördük. Bunların içinde gördüğüm Volkswagen markasında ki 2004-2008 arası 1.9 tdi caddylerdeki turbo sorunu,2004-2007 arasında ki 1.6 fsi larda nox sensörü sorunu ve tsi larda ki bilmem kaç araçta bir denk gelen yağ eksiltme problemi. Lütfen abartmayın...
    330.000kmdeki motor gti motorumuydu 1.4 180hp lik

yoksa herhangi bir tsi modelimiydi ?

benim gozlemlediğim 122 lik ve 140 lardan çok gti gibi modeller problem çıkarıyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    330.000kmdeki motor gti motorumuydu 1.4 180hp lik

yoksa herhangi bir tsi modelimiydi ?

benim gozlemlediğim 122 lik ve 140 lardan çok gti gibi modeller problem çıkarıyor
    140 hp tsi şirket arabasıydı. 200.000 km civarlarında 170 hp lik tsi da gördüm bakım harici servis yüzü görmeyen. 170 hp tsi zaten ibiza cuprada kullanılan motorun aynısı. polo gtiınki biraz daha farklı. 180.000 km de turbosu yarı ömründen fazlasını tamamlamış 140 lık tsi şirket arabası da gördüm. Motor ömrü 140-170-180 lik tsi farketmez. Bilinçli kullanmak yeterli. arabaya binip hararetin ne olduğunu bilmeden tapa gaz gidip gelen pat diye stop eden 110.000 km de 3 yaşında 150 lik tsi tiguanda 4. silindir piston kolunu kıran müşterimizde var. tsi ı herkesten iyi araştırıyorum. Herşeyin başı kullanım.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle şeyler tüm markaların tüm modellerinde olabilir.
    bir aralar şöyle birşey vardı.

ayrıca vw de olmaz diyenler ferrari vs lüx araçların bazı modellerinde bile böyle sorunlar çıkabiliyor.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 Tsi Motorların 100.000 Km ye geldıgındekı durumu cok merak edıyorum
    Polo gti sahıbı olanlar 7000 - 8000 km lerde araçlarını satıyor cok ılgınç.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)