Ayrıca sizin projenızıde taktır edıyorum emek harcamış birsey yapmıssınız siz memnunsanız gerısı fasafıso ama proje lpg ıle bırlıkte olunca ılgınc geldı ondan bole yazışmalar oldu yanlış anlaşılmasın gule gule sorunsuz kullanırsınız inşallah ...
Printable View
Ayrıca sizin projenızıde taktır edıyorum emek harcamış birsey yapmıssınız siz memnunsanız gerısı fasafıso ama proje lpg ıle bırlıkte olunca ılgınc geldı ondan bole yazışmalar oldu yanlış anlaşılmasın gule gule sorunsuz kullanırsınız inşallah ...
arkadsım kazasız belasız keyıflı gazlamalar:icon_tup:
eğer senin hoşuna gidiyorsa bizim için bir problem yok. Kazasız belasız iyi günlerde kullan :icon_tup:
ilginç olmustur denemeleri merakla ebkliyorum :) Sorunsuz bin istediğin gibi yürüsün gerisi hikaye
büyük cesaret göstermişsiniz..tebrikler kazasız belasız :)
haluk abi bi bakalım nasıl olmuş yenisi ;)
video çekildimi?
- selçuk nerdesin ortaya attın bişey herkez merakda :D
kazasız belasız zevk senın tabı lpg osla neolcak benzın osla nolcak anlamıyorum lpg olunca neoluyor ???maşallah sorunsuz güğnler
deneme hangı aracla yapıldı barı onu soleyın:)
Kazasız belasız kullan,
LPG'de iken egt ne durumda? Dikkat et derim.
tebrikler her eve lazım bu zamanda ikinci araç olarak bi çok yüklü araç sahibinde zaten yedek araçlar var bence iyi bi tercih i es turbo
bu şeyin ayarlarını nasıl yaptınız yakıt hava karışımını nasıl hesapladınız merak ettim
Konu başlıgı dışındaki mesajlar kaldırılmıştır, başlık içeriğinde devam edelim lütfen.
ilginç bi deneme olmuş bence lpg ve turbo....
yinede hayırlı olsun kazasız belasız gazlamalar :icon_tup:
Hayırlı olsun umarım randıman alırsınız.
Garip geliyor bana da, turbo bir aracta lpg...
Turbo dizel hesabı olmuş bu:)
kazasız belasız.. emege saygı zor olsa gerek ayarları umarım umdugunuz gıbı gıder aracınız..
LPG oktan degerleri sayfa199.
http://fbe.erciyes.edu.tr/MKA-2005/D...4-04-MAK-4.pdf
deneme akşam gerçekleşti 0,3 barda lpg ile denendi.
standart 106 gti ve 1.6 ies
2 de uzamaya başlıyor, 3 viteste 106 gti gelip geçiyor.
sonuç olarak 2 ci viteste 7000 devirde 3 çe geçmemle kesiciye girmem bir oluyor, simtel balata orjinal baskı yüzünden kaçırıyor, bu gün onuda çözücez inşallah.
videoyu çeken arkadaş bana atsın hemen ekliyecem. chip filitre egsoz olan 106 larla ve standart vteclerle deneye biliriz.
amaç yaptıgımız işi görmek.