Harbiden yorumlar yıktı geçti yemin ederim,bende kendimi yaratıcı zannederdim :D :D yorumlar BOMBA ;)
Printable View
Harbiden yorumlar yıktı geçti yemin ederim,bende kendimi yaratıcı zannederdim :D :D yorumlar BOMBA ;)
Biri metrobus 40 la gidiyo demis guldum:D 70 i zaten geçemiyolar yasak.ana baba günü o baska ama cok trafik olunca servisten daha iyi işe yarıyor
işe gidiş ve geliş saatlerinde fazlalaştırsalar şu seferleri ne olur ki? bazen balık istifi oluyor.
Bizim ülkeden makarası varmı acaba ya :D
Biri yorum yapmış reklam sayesinde metrobüsün koltuğunu ilk defa gördüm diye
aferim len hayrettin..
mizahta ilerleme kaydetmişsin.. yıllarca güldüğümüz levent kırca g,bi aynı :D
eskiden minibüsler halk otobüsleri varken o e5 tam çileye dönüşüyordu bugün bu kadar araba + o minibüsler olsa e5 sürekli tıkanır herhalde minibüsün kalkması doğru ama metrobüs yerine daha fazla kapasitesi olan bir şey koysalardı daha rahat olurdu.metrobüse en fazla 10 kere binmişimdir.tatil günlerinde bindim çoğu zaman boştu :) ama dolu hallerinide biliyorum bütn gün böyleyse yazık insanlara.
boş geldiğide oluyor ama geneli hayrettin spec :D
bide başkan diyoki okadar laf ediyorlar ama günde 700bin kişi biniyor metrobuse evet başkan haklı
otobus kalmadıki binicek :)
bu millete bu devlet ne yapsa bu millet bahane bulur .bunu bilir bunu söylerim.
işte gercek bi metrobüs reklami,topbaş izlesin (:
abi sen haklısın ya :) :) bu millete bunlar bile fazla
çevrende arabası olmayan toplu taşımayla oraya buraya gidenler varsa bak bakalım evindeki yaşlılar engelliler metrobuse nasıl ulaşuıyor? merdivenden tırmanarak dinlene dinlene gidiyor bu dediklerim...
allah nasip ederse yaşlandıgınızda yada evinizde yaşlınız oldugunda dahada iyi anlıyacaksnz yada yarın bir gün kazaydı hastalıkdı bizleri engelli yaparsa ozamn cok cok iyi anlarsınız...
bu arad tek otobusle ulastıgım bakırköye şuan 2 vasıta yapmam lazım. önceden tek biletti simdi ilse 2.5 bilet.
auhahuahuahua. süper olmuş valla :D
Geçen gün bindim aynı ortam vardı valla helal olsun hayrettine :D
Yapmış Hayrettin gine yapacağını :D
Fazla sert ama anlamlı olmuş emeğine sağlık en azından doğrusu :)
onu bunu bilmem de, merter'de ağzına kadar dolu olmasından dolayı binemediğimi bilirim . otobüs yok, işin varsa atlıycasın taksiye gidiceysin baska çaren yok.
vatan şaşmaz'ın reklamına da iyi sövdüm bu arada:D