Sonu çok acıklı olmuş Hayrettin'in. :D Gerçekler acı malesef.
Printable View
Sonu çok acıklı olmuş Hayrettin'in. :D Gerçekler acı malesef.
Vatan Hayrettin'in kucağına oturmuş ;)
Öyle para alıp insanları kandırmakla olmuyor bu işler...
vatan şaşmazın oynadığı videoda ist nin nüfusu 3 milyon olarak hayal edilmiş
Hayroş yine yapmış yapacağını :D
off uahduashujha çok iyi
biraz abartılı olmuş ama acı gerçekler. helal olsun hayrettine :D
Sondaki yazıya takıldım ben her kesimden insan kullanıyorsa o şehir medeniymiş ama ne yazık ki bizim şehrimiz medeni değil geçen yanımda sarışın bi kızcağız oturuyo karşımdada bi davar çocuk bakarak yedi kızı sabunu eksikti biri ayağna basar pardonunu esirger biri dirseğini omzuna dayar üstteki davayı tutarken sen ses etmesen yol boyu öyle gider ne medeniyetinden bahsetmişler a.k :)
Vatan Şaşmaz'ı metrobüste karşılamaca - YouTube
tek geçerim :D
hayrettin ilk zamanlarda saçma geliyordu ama sonlara doğru baya orginal şeyler yaptı buda baya iyi olmuş :) kanal bulamadı galiba piyasada yok
haha yürü be :D
metrobüs.rar iyimiş :D
Vatan şaşmaz ın videosundaki alta yazılan yorumlar fena :D
*İnsana saygılı diyorsunuz da geçen kız arkadaşımla bindim şuan kız arkadaşım hamile kim vurduya gitti kız yazık değil mi?
*1. Adamın özel arabası var adam kabul etmiyor metrobüse biniyor
2. Akbil basmıyor
3. Otobüs bomboş ilk duraktan binmiştir diyecem ama ilk durağı da biliriz.
4. O kadar durak geçiyo ve metrobüs hala boş.
Kimi kandırıyorsunuz lan
Süper olmuş ya bayağı güldüm; acı ama gerçek :)
Bu millete , millet için ne yapmış devlet istanbulda şimdiye kadar???? Yapılan her işte birileri zengin oluyor milleti düşünen var sanki ortada.Hollandadan alınan ve halen doğru düzgün kullamayan asıl metrobüslerin tanesini 1 trilyondan fazla mevlalara albayrak isimli firma devlete sattı.Ama kaça aldılar ne kadara aldılar bilen yok. istanbulda öho işletiyoruz ve emin olun devlet resmen sömürüyor bizi saçma sapan cezalarla vs.Çalışanlarda bu açıkları kapatmak için hırslı çalışıyorlar tabi.Bu sefer olan vatandaşa oluyor , çalışana oluyor..
Kısacası birileri almış ipleri onu ona düşürüyor onu buna ama tek suçlu var o ipleri elinde tutanlar. Çokmu zor ulaşım sıkıntısının giderilmesi.. Gemiye yata , kendi kırmızı otobüsüne verdiğin vergisiz mazotu ver özel halk otobüslerinede akbili yap 1 TL seferleri sıklaştır insanlara mal muamelesi yapma tıkıştırma bir otobüse bak bakalım nasıl düzeliyor ulaşım nasıl azalıyor trafik..
Metrobüsün kesinlikle bir işe yaradığını düşünmüyorum istanbulda.hem e 5 daraldı hem onca otobüs vs kalktı o güzergahlarda....
bir kere mecidiyeköyden avcılara gidin gelin anlarsınız demek istediğimi.. mercedeslerden bahsetmiyorum ben 20 ye düşer derken onlar yine az çok gidiyor ama aslıl metrobüs amacı ile alınmışlara binin bir kere bakın kaçlara düşüyor merterden incirliye çıkana kadar...
hahahaha, Hayrettin yapmış yapcağını :D
Cem abinin paylaştığı fotoda iyiymiş :D
nihat sırdar ilk gün söylemişti keşke hayrettin bi video çekse buna diye .. güzel olmuş ..
bide bu var .. epey bilgi edinmiş şaşmaz ...
Vatan Şaşmaz'dan Metrobüs Fantezi Reklamına Savunma. İETT reklamı alay konusu oldu - YouTube