Çok tehlikeli bir teknolojibeş on sene sonra evlere girmeye başlar artık.2pac reyiz evinize geldi...
![]()
Çok tehlikeli bir teknolojibeş on sene sonra evlere girmeye başlar artık.2pac reyiz evinize geldi...
![]()
bkz. bluebeam.
http://michaelsikkofield.blogspot.co...yonetilen.html
Mükemmel yapmışlar gerçektende ilerde görüntü dahada kaliteli olur diye düşünüyorum teknoloji sayesinde...
Izlerken bile tuylerim diken diken oldu baya baya efsane olmus bu. Ben de o bi gun tekrar ortaya cikmasini bekleyenlerdendimSaldirida olmedigi cok buyuk ihtimal de sonrasi noldu bilinmez . Cok cok guzel olmus
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
makaveli 2pacin ikinci ismi ve kurduğu bir grupdu bende bu albümü vardı halada durur the don killuminati the 7 day theory.. bu albümde yasaklı 2 şarkı vardır bazı eyaletlerde o şarkılar ırkçılık ayrım yapdığı için yasaklandı makavelinin konser vermesi falanda yasaklanmışdı..
benim o albümde en çok sevdiğim şarkı me and my girlfriend di sonradan jayz ile sevgiliside cover yapıp söylediler ama şarkının içine ettiler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Zaten bu direk eski bir konserinin kaydı burada hologram ile yansıtmışlar ama gerçekten çok çok güzel olmuş. Bende ilk izlediğimde tüylerim diken diken oldu.
inş. ajdar gibi sanatcılara uygun versiyon çıkmaz. yada bülent ersoyu kapasitesi kaldırabilcekmi![]()
Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Civic Gibi...
Olmaya Civic Cihanda Bir Nefes Vtec Gibi..
teknoloji yeni değil , 2Pac olduğu için bu kadar patladı . sabit durduğu yerde koskoca sahneyi dolduruyor adam , hologram bile olsa .
2007 yılında gorillaz konserlerinde aynı teknolojiyi kullanıyordu hala da kullanıyorlar
Bknz: GORILLAZ in 3D (live) - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)