User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Muğla Üniversitesi Hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selim.Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muğla yazmak yerine kesinlikle Aydın yazılmalı. Gerçekten de Muğla üniversite hayatı yaşamak için kötü bir tercih. Artı olarak ev kiraları inanılmaz pahalı. Okuyan arkadaşlarımdan biliyorum ayrıca birçok gez yanlarına da gittim.

Tabi karar senin.
    Muğla kararım Aydına dönüştü teşekkürler

TuGaY_TaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende muğla dayım, Merkez kampus u yazarsan carsısı pazarı mekanları keyıflıdır.Kışın ölü sehir yazın cennet gıbı yer oda cevresi bodrum marmarız vs ilçeler yuzunden.Ama kıralar arkadasların bahsettıgı kadar var.Muğle kötekliyi hiç tercih etme..Aydını yazarsan merkezı yaz nazilli kuyucak koy yerınden pek farkı yok gezıp gordugum yerler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TuGaY_TaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende muğla dayım, Merkez kampus u yazarsan carsısı pazarı mekanları keyıflıdır.Kışın ölü sehir yazın cennet gıbı yer oda cevresi bodrum marmarız vs ilçeler yuzunden.Ama kıralar arkadasların bahsettıgı kadar var.Muğle kötekliyi hiç tercih etme..Aydını yazarsan merkezı yaz nazilli kuyucak koy yerınden pek farkı yok gezıp gordugum yerler
    Aydın Adnan Menderes İşletme fakültesi nazillide sanırım...

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bodrumda yaşamış biri olarak hemde sıkça mugla ya gıdıp gelen vede acıkogretım sınavı ıcınde mugla unıversıtesıne ve muglaya bolca gıden bır ınsan olarak sana tavsıyem tercıh edebılıcegın bır yer gayet guzel bir şehir...

1)hayat asırı ucuz.
    2)Her tarafta ogrencı oldugu ıcın ısletmeler ve genel yerler ogrencı dolu ve yardımcılar.
    3)Bodruma,marmarıse, ızmıre yakın haftasonu atlayıp gıdebılırsın kı senın durumunu bılmedıgım bısı dıyemem ama en azından 1 saat ıcerısınde farklı bır yerde kendını bulabılırsın...
    4)Ege bolgesınden ınsanlarla bolca ıclı dıslı olursun cok gulucegın bı gercek.

sımdılık aklıma gelenler bunlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bodrumda yaşamış biri olarak hemde sıkça mugla ya gıdıp gelen vede acıkogretım sınavı ıcınde mugla unıversıtesıne ve muglaya bolca gıden bır ınsan olarak sana tavsıyem tercıh edebılıcegın bır yer gayet guzel bir şehir...

1)hayat asırı ucuz.
    2)Her tarafta ogrencı oldugu ıcın ısletmeler ve genel yerler ogrencı dolu ve yardımcılar.
    3)Bodruma,marmarıse, ızmıre yakın haftasonu atlayıp gıdebılırsın kı senın durumunu bılmedıgım bısı dıyemem ama en azından 1 saat ıcerısınde farklı bır yerde kendını bulabılırsın...
    4)Ege bolgesınden ınsanlarla bolca ıclı dıslı olursun cok gulucegın bı gercek.

sımdılık aklıma gelenler bunlar...
    olumlu yorum yapan ilk sen oldun valla; genelde yazma,gitme gibi tepkiler aldım..

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olumlu yorum yapan ilk sen oldun valla; genelde yazma,gitme gibi tepkiler aldım..
    benım ıcın zewklı zamanlarda gecıyodu orda belkıde onun ıcındır, sınav ıcın gıdıyoduk gece 5 e kadar eglenceye gıdıyoduk sonrasında sınav...

dedıgım gıbı hayat cok ucuz, etrafta gezıp gorebılıcegın cok yer var hele maddı ımkanın elverırse orda cok guzel 4 yılın gecer...

egıtım olarakta mugla unıversıtesı bır bılkent olmasada, egıtım duzeylerı yuksektır...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aydına gıt ızmırn ufagı ortam desen ortam kız desen kız pıyasa desen pıyasa oyle kroluk bıyerde degıl sosyetık sehırdır aydın
    2 yılık yazalım bakalım
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muğlada teyze, arkadaşlarım okudu iyi hoş üni güzel ama kiralar çok fena bilgin olsun full öğrenci zaten aydın diyolar aydın bildiğin ölü bi bulvar caddesi var başka bişey yok (kuşadasında oturdugum için bize öle geliyo yani diğer insanların düşüncesini bilemem gene) ama genede ortam kurarsan genç çok yani kalabalık ordada mekanlar forum avm flan var yani ha muğla yerine orayı seç daha iyi izmir yada kuşadasına çıkar gelirsin takılırsınız fln ortam var mekan var 4 sene okucaksanız eğer sizin isteklerinizi pek karşılamaz muğla engüzeli aydın yazın kız ortamı var mekan sıkıntısı yok azda modifiye ortamına girersiniz orda tamamdır işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfonso4474 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muğlada teyze, arkadaşlarım okudu iyi hoş üni güzel ama kiralar çok fena bilgin olsun full öğrenci zaten aydın diyolar aydın bildiğin ölü bi bulvar caddesi var başka bişey yok (kuşadasında oturdugum için bize öle geliyo yani diğer insanların düşüncesini bilemem gene) ama genede ortam kurarsan genç çok yani kalabalık ordada mekanlar forum avm flan var yani ha muğla yerine orayı seç daha iyi izmir yada kuşadasına çıkar gelirsin takılırsınız fln ortam var mekan var 4 sene okucaksanız eğer sizin isteklerinizi pek karşılamaz muğla engüzeli aydın yazın kız ortamı var mekan sıkıntısı yok azda modifiye ortamına girersiniz orda tamamdır işte
    kafamdan tamamen muğlayı sildim, aydın ve eskişehire yöneldim teşekkür ederim

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ev alirsan tugladan,universite okursan mugladan
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muğla üniversitesinde okuyan varmıdır ?
    varsa pm atsın
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)